O zaman yarına kalırİlerleyen saatlerde açarım bakalım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman yarına kalırİlerleyen saatlerde açarım bakalım![]()
23’ünde açsınO zaman yarına kalır![]()
Yok ya sigara böreksiz kategori mi olur23’ünde açsın![]()
Olmalı elticimYok ya sigara böreksiz kategori mi olur![]()

Biraz özenseOlmalı elticim![]()
Özenmemiş mi?Biraz özense![]()
GörelimGelsin görelimBen gördüm sizde görün
![]()
Senden böyle beğeni cümleleri duyunca çok mutlu oluyorum canım, çok teşekkür ederimEmeğine sağlık canım hakkını vermişsinAçık hava sunumlarında çok iyi olmuş
![]()
Arkadaşlar haklı sankiSenden böyle beğeni cümleleri duyunca çok mutlu oluyorum canım, çok teşekkür ederim![]()
Herkes dağılabilir O zaman yarına kalır![]()
En korktuğum kişide pacanga, şans miiSenden böyle beğeni cümleleri duyunca çok mutlu oluyorum canım, çok teşekkür ederim![]()
Kısmet canım, ben ailece çok sevdiğimiz bir börek yaptım , kızımı okuldan almaya gittim, eve uçarak geldi paçanga var diye, o kadar seviyorArkadaşlar haklı sankiCiddi rakip olacaksın
Benim börek iyi ki olmadı mı desem
Kendimi tutuyorum am sizin börekleri görünce dayanamıyorumNiye benim konum yok diye
![]()
Offff ya, deme öyleAhanda işte pacanga en korktuğum kişide cıktı![]()
Herkes dağılabilir
![]()
Afiyet bal şeker olsunKısmet canım, ben ailece çok sevdiğimiz bir börek yaptım , kızımı okuldan almaya gittim, eve uçarak geldi paçanga var diye, o kadar seviyordiğer börekler de çok güzel, hem sunumlar, hem tarifler çok özenli
senin olmamana senin açından üzüldüm ama bizim oylarımızın akibeti için birazcık minnacık sevinmiş olabilirim
![]()
Sen ve sonlarda olmakAfiyet bal şeker olsun
4 gün kaldı tüm detaylarım hazır bir tek sunum yok.Umarım tutarım kendimi
Ama dediğin gibi muhteşem sunumlar,tarifler geldi.Yapsam bile sonlarda olmaktan korktum![]()
Dedim bile dedim bileOffff ya, deme öylevalla diğer börekler ve sunumlar ortada, bir sürü iddali tarif var , her sene farklı bir börek 1.olmuş, bakalım bu sefer nasıl gelecek oylar, çok şaşırtıcı olabiliyor bazen oylama ,bekleyip görelim
![]()

Bu sefer işim zorSen ve sonlarda olmakyan yana düşünemedim bu ikiliyi
yaparsan biz de güzel bir börek ve güzel bir sunum görmüş oluruz canım
4 gün içinde kararını verirsin
![]()