• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Buzdolapları çok pahalı bizimde 19.yılında😏Allah korusun 2-3 sene daha idare etsin🤦🏻‍♀️Hatta 6 da olur🤣
Bu kata taşındığından beri bozulmasın diye dua ediyordum, sürekli tekliyor🤷🏻‍♀️
Cumartesi tereyağ aldım, alt rafa koymuştum. Akşam 0 derece bölmesine kaldırırken farkettim, yumuşaktı🤷🏻‍♀️
2 gündür 0 derecede, yine donmamış😒
Her şeyi kontrol ettim🙄
Bozulacak zamanı biliyor meret 😒

Cumartesi tereyağ aldım, alt rafa koymuştum. Akşam 0 derece bölmesine kaldırırken farkettim, yumuşaktı🤷🏻‍♀️
Her şeyi kontrol ettim🙄
Hayirdir yaso buzdolapmi bozuldu

Her şeyi kontrol ettim🙄
Buz dolabı demeyin bana ya benimkide oructan bozuldu yeni aldık zaten yaz gelince bozulurlar hep yasminsay yasminsay

Her şeyi kontrol ettim🙄
Neyse emekli oluyorsunuz çok şükür elinize para geçecek🤗Değiştirme zamanı gelmiş.Keşke bizimde öyle olsa😏
Araba sorun çıkarıyor bizimde🤷🏻‍♀️Masraf çok çıkarsa yandık😔

Neyse emekli oluyorsunuz çok şükür elinize para geçecek🤗Değiştirme zamanı gelmiş.Keşke bizimde öyle olsa😏
Araba sorun çıkarıyor bizimde🤷🏻‍♀️Masraf çok çıkarsa yandık😔
Çok şükür canım, zamanı gelmişti zaten🤭

Allah yardımcınız olsun, arabanın da sıkıntıları halledilmeli, okullar açılırsa iş çıkarmasın başına👀

Back
X