- 18 Kasım 2020
- 21.067
- 50.410
- 598
almışken büyük al canım3 markaya baktım, benim istediğim boyuttakiler 6500’den başlıyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
almışken büyük al canım3 markaya baktım, benim istediğim boyuttakiler 6500’den başlıyor![]()
Bir ev bu zamanda nasıl düzülürkoltuk takımı sordum 11.500 dedi ya normal koltuk yani başka sordum 9700 dedi allah yardımcımız olsun sağ ol canım
Çok büyük 8 binden başlıyoralmışken büyük al canım
Buzdolapları çok pahalı bizimde 19.yılındaÇok büyük 8 binden başlıyor
Çok şükür alacak durumum olacak önümüzdeki ay ama, yine de pahalı![]()
Nereden sordun? Biz Casalini ve Home Market’ten almıştık. Hey gidi.koltuk takımı sordum 11.500 dedi ya normal koltuk yani başka sordum 9700 dedi allah yardımcımız olsun sağ ol canım
m1de canım bazardanNereden sordun? Biz Casalini ve Home Market’ten almıştık. Hey gidi.![]()
Bu kata taşındığından beri bozulmasın diye dua ediyordum, sürekli tekliyorBuzdolapları çok pahalı bizimde 19.yılındaAllah korusun 2-3 sene daha idare etsin
Hatta 6 da olur
![]()
Hadi ya kız günahını aldım ya ben seninUyuyordum ablam
Tünaydın![]()
Hayirdir yaso buzdolapmi bozulduBu kata taşındığından beri bozulmasın diye dua ediyordum, sürekli tekliyor
Cumartesi tereyağ aldım, alt rafa koymuştum. Akşam 0 derece bölmesine kaldırırken farkettim, yumuşaktı
2 gündür 0 derecede, yine donmamış
Her şeyi kontrol ettim
Bozulacak zamanı biliyor meret![]()
Buz dolabı demeyin bana ya benimkide oructan bozuldu yeni aldık zaten yaz gelince bozulurlar hepBu kata taşındığından beri bozulmasın diye dua ediyordum, sürekli tekliyor
Cumartesi tereyağ aldım, alt rafa koymuştum. Akşam 0 derece bölmesine kaldırırken farkettim, yumuşaktı
Her şeyi kontrol ettim
Neyse emekli oluyorsunuz çok şükür elinize para geçecekBu kata taşındığından beri bozulmasın diye dua ediyordum, sürekli tekliyor
Her şeyi kontrol ettim
Aa ,üzüldümÇok şükür bedenen iyiyim ama moralim bozuldu cancağzım
Buzdolabım soğutmuyor
Sen nasılsın?![]()
Ben olsam da sen gibi düşünürdüm ablamHadi ya kız günahını aldım ya ben senin
Evet canımHayirdir yaso buzdolapmi bozuldu
Çok şükür canım, zamanı gelmişti zatenNeyse emekli oluyorsunuz çok şükür elinize para geçecekDeğiştirme zamanı gelmiş.Keşke bizimde öyle olsa
Araba sorun çıkarıyor bizimdeMasraf çok çıkarsa yandık
![]()
Rabbim daha da iyi etsin cancağzımAa ,üzüldümİyiyim çok şükür cancağızım
![]()
Geçmiş olsun muGecmis olsun dolabina![]()
Iste sana diyemedim kızım sana söyluyorum gelinim sen anlaGeçmiş olsun mu
Deli, giren bize giriyor. Dolabın tınladığı yok![]()