- 24 Eylül 2018
- 102.501
- 302.906
- 898
Ellerine sağlıkBakın bakalım:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ellerine sağlıkBakın bakalım:)
AretimMatmazelKukrim
Malatya'ya gel ablam beklerimNevrestem bir yıl daha kalsan gelip seni bulur sarilirdim![]()
Sağ ol aşkomEllerine sağlık![]()
Hayırlı olsun canımKonum için çok teşekkür ederim
Yarın sınıfımin veda gecesi var. Tüm hazırlıklarımiz tamamlandı. Bir tek benim bıyıklar kaldımaske kurtarıyor ama ... Bilmiyorum yarın inşallah fırsat bulurum. Sorumluluk sınavları başladı sınavlarım da var...sohbet muhabbet olsun diye yazdım işte...çok konuşamıyorum canım seninle...sayfayı takip edebilsem bulurum bir şeyler de....
bayagi bir geçmişe gitmem lazım zaman yetmiyor.
Sen nasılsın günün nasıl geçti?
Aynen hepsi ayrı güzelEllerine sağlık nevoş. Çekişmeli bir yarışma olacak.Herkese başarılar diliyorum
![]()
İşe yarayacakmışYa işte Antp'te 1 yıl daha kalsaydım photoshop kursuna gidecektim.Buraya geldim pandemi olunca kaldı
Başka sefere artık![]()
Aretim hosgeldinAretim![]()
Sen de sağ ol aşkomSağ ol aşkom![]()
Neler neler yapardımİşe yarayacakmışboş fincanlara itina ile çay doldururdun
![]()
İyi akşamlar ablacım
İyi akşamlar Jennam
İyi akşamlar kizlar![]()
Hoşbuldum aretim kokularımı süründüm , tacımı taktım bir Bihter edası ile karşınızdayımAretim hosgeldin![]()
orda bir matmazel orda görmeseniz de gitmeseniz de o matmazel sizin matmazelinizHer yaz Antebe gelince bir sekilde olurdu ama Malatya gezimiz olursa mutlaka gelirim yanına. Siz de Antalya'ya gelirseniz seneye oradayım ama mutlaka görüşmek isterim canım...birden heyecan bastı...Malatya'ya gel ablam beklerim
Belki bir gün orada denk geliriz![]()

Ben aretimi,matmazelimi her koşulda görürüm çok şükürHoşbuldum aretim kokularımı süründüm , tacımı taktım bir Bihter edası ile karşınızdayımorda bir matmazel orda görmeseniz de gitmeseniz de o matmazel sizin matmazeliniz
![]()
He ya böyle de tembelim bulamıyorum kiİyi akşamlar ablacımkonum bildirilmeden gelemedin
![]()
Tabii, en kısa zamanda insallahHer yaz Antebe gelince bir sekilde olurdu ama Malatya gezimiz olursa mutlaka gelirim yanına. Siz de Antalya'ya gelirseniz seneye oradayım ama mutlaka görüşmek isterim canım...birden heyecan bastı...
Okul işleri bitsin cennama gideceğim...pazar gezicik onunla![]()
Kayıp şahıslar büro amiri Jennaİyi akşamlar ablacımkonum bildirilmeden gelemedin
![]()
Canımsın çünküBen aretimi,matmazelimi her koşulda görürüm çok şükürTaçlı Matmazel
![]()
İnşaallah ablam bende çok isterimHer yaz Antebe gelince bir sekilde olurdu ama Malatya gezimiz olursa mutlaka gelirim yanına. Siz de Antalya'ya gelirseniz seneye oradayım ama mutlaka görüşmek isterim canım...birden heyecan bastı...
Okul işleri bitsin cennama gideceğim...pazar gezicik onunla![]()