• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Konum için çok teşekkür ederim:dua:
Yarın sınıfımin veda gecesi var. Tüm hazırlıklarımiz tamamlandı. Bir tek benim bıyıklar kaldı :olamaz: maske kurtarıyor ama ... Bilmiyorum yarın inşallah fırsat bulurum. Sorumluluk sınavları başladı sınavlarım da var...sohbet muhabbet olsun diye yazdım işte...çok konuşamıyorum canım seninle...sayfayı takip edebilsem bulurum bir şeyler de....:oops:bayagi bir geçmişe gitmem lazım zaman yetmiyor. :bicak:
Sen nasılsın günün nasıl geçti?
Hayırlı olsun canım🥰5 dk vakit bulup halledersin yarın 🤭Ben iyiyim çok şükür,biraz hava aldım, iyi geldi :KK60:

Malatya'ya gel ablam beklerim :KK74:
Belki bir gün orada denk geliriz :KK36:
Her yaz Antebe gelince bir sekilde olurdu ama Malatya gezimiz olursa mutlaka gelirim yanına. Siz de Antalya'ya gelirseniz seneye oradayım ama mutlaka görüşmek isterim canım...birden heyecan bastı...:rolleyes:
Okul işleri bitsin cennama gideceğim...pazar gezicik onunla :dua::dua::dua:

Her yaz Antebe gelince bir sekilde olurdu ama Malatya gezimiz olursa mutlaka gelirim yanına. Siz de Antalya'ya gelirseniz seneye oradayım ama mutlaka görüşmek isterim canım...birden heyecan bastı...:rolleyes:
Tabii, en kısa zamanda insallah :KK68:

İnşaallah ablam bende çok isterim:60:
Bize selfi atın :rolleyes:

Back
X