- 4 Kasım 2019
- 27.886
- En iyi cevaplar
- 1
- 96.927
- 598
- 30
Aynen öyle canım ❤birbirimizi biliyoruz, anlıyoruz, her zaman hep destek ,tam destek
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle canım ❤birbirimizi biliyoruz, anlıyoruz, her zaman hep destek ,tam destek
![]()
Abla değiştirme şansı varsa değiştir de uçuşa geçeyimAma benim eklediğim efsaneydi sen değiştirdin![]()
8 oy farkla mıYarışma burda bitmistir bana yüruyüş yolu görundü![]()
![]()
![]()
![]()
Evet 1.ci tebrik eder başarilarin devamini dilerim 30bin adimla gelirim8 oy farkla mı![]()
Bence yanılıyorsunEvet 1.ci tebrik eder başarilarin devamini dilerim 30bin adimla gelirim![]()
Aynı şeyi düşündüm, yazacaktım ,sen yazdın, boş fincan şans getirdi
Çay koysa kesin 1.olurduAynı şeyi düşündüm, yazacaktım ,sen yazdın, boş fincan şans getirdiböreği de çok güzel ama
![]()
İçim parçalandı resmen![]()
Dayanılacak gibi değildi cancağzım, burnumun direği sızım sızım sızladıAğladım resmen![]()
Vallaha şaşırdım kazen bile bana oy vermiş gördün mü
Şaka yapmıştım zaten farketmez bu saatten sonra.Bildirimden sonra değiştirmiyorum![]()
GördümVallaha şaşırdım kazen bile bana oy vermiş gördün mü![]()
![]()
![]()
Vallaha şaşırdım kazen bile bana oy vermiş gördün mü![]()
![]()
![]()
Bana da oy vermiş Kazen bir kereSu pancangayi kim yaptıysa çıkarın onu oylamadan, önünü kapatıyor
Dogurmadan birinci oluyum ama yaaaaaa![]()
Bence böyle giderse alirsinBana da oy vermiş Kazen bir kerepaçanga benim , benim de daha hiç 1.liğim yok ,çekilemem üzgünüm
hem daha 1 hafta var oylamanın bitmesine ,ne olur bilemeyiz, neler gördü bu gözler
![]()
Kısmet canım ,ama bazen son gün, hatta son dakikada bile değişiyor, hepimiz için hayırlısıBence böyle giderse alirsin![]()
Paçi aldı gidiyoor paçiiBana da oy vermiş Kazen bir kerepaçanga benim , benim de daha hiç 1.liğim yok ,çekilemem üzgünüm
hem daha 1 hafta var oylamanın bitmesine ,ne olur bilemeyiz, neler gördü bu gözler
![]()
Sen ne gördün bilemem ama ben hiç bu kadar oy görmemiştimBana da oy vermiş Kazen bir kerepaçanga benim , benim de daha hiç 1.liğim yok ,çekilemem üzgünüm
![]()