günaydın kızlarr..
diyetisyen arkadaşımında onayını alrak 2 gündür sabahları nesfit yiyorum... çileklisinden.. hem demir vitamin herbişey var hemde süt içmiş oluyorum :)) tavsiye ederim.. midesi bulanmayana tabi...
3 4 gündür bulantım bıçak gb kesildi her sabah midem bulanıyo mu diye kalkıyorum yataktan ama şimdilik iyim :))) sadece iştahsızlık devam ama yinede eskisi kadar değil.
onun dışında bazen uyurken sol taraf kasıkta ağrım oluyo.. dokunca bile acıyo.. önemlimdir acep ???
evet nesfit formda kalmak için olanlardan.. diyetisyen arkadaş onayladı valla günde 1 kase tüketebilirsin dedi.. onun dışındada süt iç dedi ama nerdeeeee içemiyorum.. gevrek bittikten sonra kalan sütü kaşık kaşık kendimi zorlayarak bitiriyorum..
bide bişey sorucam açılmış 1 paket sütü kaç gün içinde maksimum tüketmek lazım ???
ben bu ara meyveli bayram şekerlerine takmış durumdayım hep yemek istiyom ama frenliyom bi yandan kendimi acaba şekerin bebişe bi zararı varmıdır ? bilginiz varmı annecikler ?
bence şeker gibi bebeişin olurrr
benim hala lekelenmem devam ettiği için bayadır cinsellik yok bizde kocişim beni tenhada yakalarsa yandım benşu an düşünmüyorum bebeğim benim için herşeyden daha önemli o sağlıklı olsun yeterki :13: Babasıda beklesin biraz işi ne doğumdan sonra arayı kapatırız hayırlısı ile
ya kızlar ben hep uyumak istiyorum hep yatmak istiyorum akşam işten eve gidince yemek yiyip 9 da yatıyorum sizde öylemisiniz ne zaman bitecek bu halsizlikler bulantı ve kusma cabası tabi onlar hep olduğu için söylemiyorum bile
canım geçmiş olsun, hemen kötüyü düşünmüşsün sende, niye kötü haber veresin tatlım hamileliğin en zor dönemi ilk 3 ayı, olcak böyle şeyler.. az daha dayan
inan o kadar dayanikliyim ki aslinda..heleki ilk hafta cektigim sancilarda gece 3-4 kez dusa girerdim rahatlatsin diye.. ama bu sabahki bi baskaydi..ne bilim gitgide annelik duygusu yerlesiyo, daha cok korkuyosun herhalde.. birde erken dusuklerde cok sorun olmuyo, yasadigim kadariyla, ama suan olsa Allah korusun kurtaj durumu beni cok korkutuyo ondan da oldu biraz.. dogumdan bile o kadar korkmuyorum kurtajdan korktugum kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?