Haziran 2011'de Hamile Kalanlar, Mart 2012'de Anne Olacaklar, Beraber Paylaşalım..

o nesfit çilekli olan light değil mi? light olmayan corn flakes lerden mi yesen acaba canım??
süt içmek için iyi bi yol aslında ben de deneyebilirim..

ben de esneyince giriyo o kramplar

evet nesfit formda kalmak için olanlardan.. diyetisyen arkadaş onayladı valla günde 1 kase tüketebilirsin dedi.. onun dışındada süt iç dedi ama nerdeeeee içemiyorum.. gevrek bittikten sonra kalan sütü kaşık kaşık kendimi zorlayarak bitiriyorum..

bide bişey sorucam açılmış 1 paket sütü kaç gün içinde maksimum tüketmek lazım ???

bu arada şekerli çıkolatalı olan gevreklerden önermedi.. yalandan kalori alma dedi... önemli olan vitamin demir oluşu ve süt içmen olduğu için nesfit iyi dedi.. üzerinde tam tahıllı vitamin demir filan yazssa yeter dedi.. bilginize... birde yakında listede vericek bana sizlerlede paylaşırım

üstünde 2 gün yazıyor sanırım, ben 3.günde de içiyorum ama 4e hiç bırakmıyorum canım

ben bu ara meyveli bayram şekerlerine takmış durumdayım hep yemek istiyom ama frenliyom bi yandan kendimi acaba şekerin bebişe bi zararı varmıdır ? bilginiz varmı annecikler ?

Mide bulantım çok olmasada iştahsızlığım var. Önceleri tatlıyı çok sevmeme rağmen, şimdilerde şekerli şeyler yiyemiyorum, dondurma bilee. Günün çoğunluğunu elma, şeftali, kavun, üzüm, armut yiyerek geçiriyorum, yada çok acıkırsam kuru ekmek. Kıyma, tavuk, et çooook az yiyebiliyorum. 3. aya kadar bebek anneden beslenmediği için içim rahat sayılır, ama biryandan da huzursuzum. Benim durumumda olan var mı? Açımm aççç....

günaydın kızlar geçen gün cinsellik konusunu konuşmuşsunuz ben en son hamilelii örenmeden önce yaptım ondan beri olmadı yani nerdeyse bir ayı geçti sayılır şuandada annemde kaldığım için zaten hiç düşünmüorum bile.. bakalım bayramdan sora tatile gidicez çok bulantım fln olmassa orda olur die düşünüorum ama kısmet :) Allahtan bnmkininde hiç yeltenmesi olmuo ama genede soumasın istiorum çokta fazla en azından ayda bi kaç sefer olsa o bile yeter hiç yoktan iidir :)

valla cinsellik konusunda maşallah pek sorunum yok.. tabiki eskisine göre çok az ama tedirginliğimiz yok. haftada 2 genelde :)) dikkatliyiz tabi ama ne bende ne onda tedirginlik var :)))

bu arada yemek konusunda saçmalayanız var mı :))) ben ne yessem limonu basıyorum üstüne valla :))) ne yediğim mühüm diiil limon olsun yeter :))) birde iğrenç gelebilir size ama öğleden sonra acıkınca hazır bu ara midem bulanmıyoken yumurta yemeye çalışıorum.. kahvaltı yapamadığım için peynirli yapıorumki hem peynir hem yumurta yemiş olim... herneyse geçen gün dolapta ketçup gözüme takıldı :))))) yum urtama keçup sıkıp afiyetle yedim :)))))))))))))))))))))))) sonrada kendime güldüm :)))

benim hala lekelenmem devam ettiği için bayadır cinsellik yok bizde kocişim beni tenhada yakalarsa yandım ben şu an düşünmüyorum bebeğim benim için herşeyden daha önemli o sağlıklı olsun yeterki :13: babasıda beklesin biraz işi ne doğumdan sonra arayı kapatırız hayırlısı ile

nedense cinselliği benimde canım hiççç istemez oldu 3 aylık hamileyim 3 kez ancak olmuştur yani ayda bir kere Eşimde allahtan üstüme gelmiyor ama sonradan da adam hiç istemezse işe bak :92:

BENDE ONDAN korkuorum ama o kadar rahatsızlıım varki valla hiç düşünemiorum bile yani.. bide bu kadar uzun süre olmayınca kesin acırda offf

evet canım aynen öle oluyor geçen bir denememiz oldu sanki ilk geceyi yaşıyorum.o kadar stres yaşadım

ya kızlar ben hep uyumak istiyorum hep yatmak istiyorum akşam işten eve gidince yemek yiyip 9 da yatıyorum sizde öylemisiniz ne zaman bitecek bu halsizlikler bulantı ve kusma cabası tabi onlar hep olduğu için söylemiyorum bile

evet aynen bende öyleyim bu yüzden işten ayrılmayı bile düşünüyorum duramıyorum ya

bendede 2aydır tık yok dr. 12. haftaya kadar yasakladı zaten, 12-32 haftalar arası serbest dedi, ama hiçte gün saymıyorum nedense bi isteksizlik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…