Evet bende hep erkek duyuyorum rüyamdada kız görüyordum tersi oluyor demekki..Biz bir hafta kadar önden gidiyoruz bugün 12+6 göründü. Labaratuarda çalışma varmış o yüzden bayram sonrasına kaldı sonuçlar..Allah ın izniyle temiz çıkarda inşallah içim rahatlar..
evet ya hamile hamile iyi dayanıyorsunuz, hamile iken çalışan tüm bayanları takdir ediyorum.... Bende Ankara üniversitesi din kültürü öğretmenliğini kazandım, bayramdan sonra okul başlıyor, herkes dondur diyor, birde zaten tosyada oturuyorum, tayinde çıkmadı.... ama benimde eşiminde dondurmaya niyetimiz yok, yaşım zaten 28... bir sene dahi kaybetmek istemiyorum, dayanabildiğim kadarıyla okuluma devam edeceğim inşaAllahinşallah canım, temiz çıkar merak etme..
ay bugün de bitti.. yarın da bitsin de bi tatil yapayım artık yetti valla
hamileyken çalışmak ne zormuş
pofffff
slm kızlar....size bişey sorcam...ya benim kahverengi akıntım oluyor...ama hiç ağrım yok....kanada benzemiyor...bayramdan sonra randevum vardı doktorada gitmedim bir aydır...korkuyorum bebişime bişey olmuş olmasın???bir aydır ultrasona girememek ne kötüymüş...merak ediyorum bebişimi....
kaç haftalıktın canım sen
evet ya hamile hamile iyi dayanıyorsunuz, hamile iken çalışan tüm bayanları takdir ediyorum.... Bende Ankara üniversitesi din kültürü öğretmenliğini kazandım, bayramdan sonra okul başlıyor, herkes dondur diyor, birde zaten tosyada oturuyorum, tayinde çıkmadı.... ama benimde eşiminde dondurmaya niyetimiz yok, yaşım zaten 28... bir sene dahi kaybetmek istemiyorum, dayanabildiğim kadarıyla okuluma devam edeceğim inşaAllah
canım bende 9 eylül din kültürü öğretmenliğinde okuyorum.2. sınıfa geçtim bu sene.sakın dondurma okulunu,bende sürpriz bi şekilde hamile kalınca dondurayım bu senewyi dedim ama hocalarımla görüştüm hepsi çok kızdı.biz sana yardımcı olucaz,yaşın 18 değil artık sene kaybetme sakın dediler.düşününce hak veriyosun.eşim de dondurmamı istemiyor,ben sana yardımcı olucam diyor.hayırlısı artık.benim 1. sınıf notlarım,dökümanlarım,çıkmış sorularım duruyo.sana netten onları bile gönderebilirim.yaşın ne kadar ilerlerse sınıfta kendini okadar uzaylı gibi hissediyosun
bencede elinden geldigince devam etmeye calis canim. universite bu bi sene kayip hayattan bi yil gidiyo demek. bende universiteye gidiyorum dil icin ama 2. donem gidemicem sanirim. bosuna yazilip para vermicem o kadar, 4.000$ donemi. hocalariniz yardim ediyosa super devam edin canlarimmm... :)
gidemeyeceksen boşuna para verme canım yaaa.4000 dolara bebeğinin bütün eksiklerini halledersin.dil bölümü normal bölüme benzemiyo.sürekli ezber ve tekrar istiyo
Evet bende hep erkek duyuyorum rüyamdada kız görüyordum tersi oluyor demekki..Biz bir hafta kadar önden gidiyoruz bugün 12+6 göründü. Labaratuarda çalışma varmış o yüzden bayram sonrasına kaldı sonuçlar..Allah ın izniyle temiz çıkarda inşallah içim rahatlar..
günaydın kızlar,
kendimi öyle enerjik ve iştahlı hissediyorum ki, bomba gibiyim...
hamile demeye bin şahit lazım.. ohh bee ilk 3 ay bitince ne güzelmişşşşş!
canım bende 9 eylül din kültürü öğretmenliğinde okuyorum.2. sınıfa geçtim bu sene.sakın dondurma okulunu,bende sürpriz bi şekilde hamile kalınca dondurayım bu senewyi dedim ama hocalarımla görüştüm hepsi çok kızdı.biz sana yardımcı olucaz,yaşın 18 değil artık sene kaybetme sakın dediler.düşününce hak veriyosun.eşim de dondurmamı istemiyor,ben sana yardımcı olucam diyor.hayırlısı artık.benim 1. sınıf notlarım,dökümanlarım,çıkmış sorularım duruyo.sana netten onları bile gönderebilirim.yaşın ne kadar ilerlerse sınıfta kendini okadar uzaylı gibi hissediyosun
günaydın kızlar,
KIZLAR HEPINIZE GUNAYDINNNN
acil bir şey sormam lazım hamıleyken saç boyanmaz mı
:))) maşallah maşallah nazar değmesin. benimde kasık ağrılarından başka şikayetim yok çok şükür bağzen unutuyorum bile hamiş olduğumu.
2.3 ay için altın dönem diye tabir ediliyor 3. 3 ay ise bibiş iyice hareketleneceği için oturmak ve uyku sıkıntısı oluyor muş o yüzden ben şimdilik deliksiz uyku almaya ve sıtok yapmaya çalışıyorum :)) kardeşim 7. ayına girdi abla bi rahat durmuyo bu çok yaramaz olacak galiba diyip boncuk boncuk bakıyor bana :))) ya ben bişi soracaktım size her seferinde de unutuyorum göbişleriniz tüylendimi?? bende normalde bitane bile yoktu ama giderek artıyo öyle her sabah her akşam da nemlendirici sürmüyorum bide gıdıklıyor beni kaşınıyorum tüyler yüzünden birazdaha tüylenirse diye bakıp duruyorum karnıma çoğalıyolarmı diye :)) ay güermisin ağlarmısın erkek karnı gibi olmasa yaaa...
günaydın kızlar,
tıp bu konuda kararsız canımama kimyasal madde sonuçta, bence çok acil değilse boyama.. ya da en kötü ihtimalle bitkisel boya kullan ve diplerine değdirme
ay canım benim de tüylendi, bide normalde hiç yoktu bende tüy ama şimdi baya tüylenme oldu yani.. sürdüğüm yağlardan mı acaba dedim ben de.. diğer bölgelerimde de tüylenme arttı gerçi.. acaba sonra dökülür mü bunlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?