Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

5-6 haftalıkken bebişimi gördüm diyen arkadaşlar vajinal ultrasonlamı gördünüz acaba ilk defa gidicem ben cahilim biraz :9::9::9:

9.haftaya girdik canım.2 ay bitmiş oluyo 3.ayın içindeyiz...umarım canım benim inşallahhh :16::16: Devlet hastanesinde normalde pek vermiyolar burda ultrason çıktısı.ama adamın özel hastası gibi bişeyim sanırım kırmaz beni.eşim merak ediyo çıktısını verirmisiniz dicem :1: Eğer alabilirsem mutlaka yüklerim tabiki..sabırsızlanıyorumm.mide bulantısı 0 zaten kesin erkek bu kesin :1::1:

ay yerım ben onu sımdı resmen bebek tıpını aldı o ya :-) ben dün kontrole gırerken esımde tutturdu bende gırcem dıye adam bıde alttan bakmaa kalkıstı örtü mörtüde yok esıme cevıremedım kafamı utancıma :1:

YANLIS YAZMISIM HEHE BENIMKI BUGÜN 5+3 olmus dün keseyi gördü bebis icin cok erken dedi üc hafta sonra gel hareketini bile görürüz dedi 8 haftalik oluyor ozamana ama endiseliyim hala mide bulantisi felan yok bu kesin erkek yavvvv

walla bnde de yok bulantı arada öğleden snr oluyo bşy yedikten snr okdr bnm akşamları başım dönüyo szlerdede oluyomu

olmadımı hala :2::2:

Normalde 3 haftaya yapıyolar bebeğim. ben görüştüm söyledim acil lazım diye, bakalım nolcak. hayır, en kötüsü, yetişmezse bayramdan sonrasına randevu veriyolar artık hastaneler bildiğim kadarıyla. zaman kaybederim(( meraktan da ölürüm zaten. kalp atışı bu. çok önemli((

normalde 3 haftaya yapıyolar bebeğim. Ben görüştüm söyledim acil lazım diye, bakalım nolcak. Hayır, en kötüsü, yetişmezse bayramdan sonrasına randevu veriyolar artık hastaneler bildiğim kadarıyla. Zaman kaybederim(( meraktan da ölürüm zaten. Kalp atışı bu. çok önemli((

bebısın nekadarlık kı?

ay yerım ben onu sımdı resmen bebek tıpını aldı o ya :-) ben dün kontrole gırerken esımde tutturdu bende gırcem dıye adam bıde alttan bakmaa kalkıstı örtü mörtüde yok esıme cevıremedım kafamı utancıma :1:

sanırım öyle bişeydir bende merak ediyorum :1: :1: allah iyiliğini versin :1: Ya bende olsam utanırım bare örtü örtseymiş

Normalde 3 haftaya yapıyolar bebeğim. ben görüştüm söyledim acil lazım diye, bakalım nolcak. hayır, en kötüsü, yetişmezse bayramdan sonrasına randevu veriyolar artık hastaneler bildiğim kadarıyla. zaman kaybederim(( meraktan da ölürüm zaten. kalp atışı bu. çok önemli((

Evet canım bayramdn sonraya veriyolar :2: inşallah çıkar hemen

5-6 haftalıkken bebişimi gördüm diyen arkadaşlar vajinal ultrasonlamı gördünüz acaba ilk defa gidicem ben cahilim biraz :9::9::9:

evet canım vajınal baktı bende hıcbır tehlıkesı yok ve ordan tam görüyorlar karından erken oldugu ıcın keseyı bıle göremıyorbılıyorlarmıs tavsıyem alttan baktır emın ol kesenın kendını tam kapayıp kapamadıgınıda görüorlar durumdan haberdar et bızı canım

evet canım bende aksam hep aynı saate basım dönüyor cok uyuyorum okadar bulantıdan eser yok erkek olcak galıba :-)

walla cnmm o pek belli olmuyo bnm ilk gebeliğim ikizdi we ikizide kızdı bn ne ksma ne bulantı yaşamadım dr bile şaşırıyodu deli gibi tatlı yiyodum sabahları gözümü açıyodum çikolata yiyodum bide suratım çirkinleşmişti isilik gibi lekeler olmuştu kız bebek olacağını bn biliyodum bakalım bunda ne olacak

aman allahım midem bulanmıyo diyen bennnnnn :2: nasıl midem kalktı bi anda :37: ama hala çıkarmadım şükür :1: hemen leblebiye koştum :1: kendi kendime nazar değdirmekte on numarayımdırrr:nazar::nazar:

aman allahım midem bulanmıyo diyen bennnnnn :2: nasıl midem kalktı bi anda :37: ama hala çıkarmadım şükür :1: hemen leblebiye koştum :1: kendi kendime nazar değdirmekte on numarayımdırrr:nazar::nazar:

az kaldı az 1-2 güne nerdeyse hiç bişeyin kalmaz ben ne yiceğiimi şaşırıyorum şu an gözüm dönüyo yemin ederi:52::52::52::52:

sanırım öyle bişeydir bende merak ediyorum :1: :1: allah iyiliğini versin :1: Ya bende olsam utanırım bare örtü örtseymiş

COK AYIP AFFEDERSINIZ AMA BIDE DIYORKI ama koca seyi soktu sonra bana yaklasmiyon bebisime bisey olur diye diyor iyi duruyodur bebek o seyden sonra diyor

ya kızlar biri şu çizelgeyi nası yaptınız?bende yapmak istiyorum aslında yaptım ama ekleyemedim kendi profilime:31:

COK AYIP AFFEDERSINIZ AMA BIDE DIYORKI ama koca seyi soktu sonra bana yaklasmiyon bebisime bisey olur diye diyor iyi duruyodur bebek o seyden sonra diyor

hey allahım gördü tabi adam o manzarayı haklıı.Canım bi sakınca olmadıktan sonra gayet normalmiş ilişki ama ne biliym yaa :50::50::50: Canım doktorlar biliyolar nreye doğru iticeklerini.erkekler anlamazki beraber olurken.Ne bilym yaa girmeeydi içeri keşke

walla cnmm o pek belli olmuyo bnm ilk gebeliğim ikizdi we ikizide kızdı bn ne ksma ne bulantı yaşamadım dr bile şaşırıyodu deli gibi tatlı yiyodum sabahları gözümü açıyodum çikolata yiyodum bide suratım çirkinleşmişti isilik gibi lekeler olmuştu kız bebek olacağını bn biliyodum bakalım bunda ne olacak

ben caktirmiyorum basindan beri erkek diyodum ama herhalde ben kiz istiyorum ya :49: saglikli olsun kucagima alayimda benim canim sonucta

az kaldı az 1-2 güne nerdeyse hiç bişeyin kalmaz ben ne yiceğiimi şaşırıyorum şu an gözüm dönüyo yemin ederi:52::52::52::52:

seninle aynı zamanlarda doğum yapıcaz sanırım canım.sağlıkla alalım kucaklarımızz sen geçen haftamı gitmiştin kontrole.8 haftalıkkendi sanırım

hey allahım gördü tabi adam o manzarayı haklıı.Canım bi sakınca olmadıktan sonra gayet normalmiş ilişki ama ne biliym yaa :50::50::50: Canım doktorlar biliyolar nreye doğru iticeklerini.erkekler anlamazki beraber olurken.Ne bilym yaa girmeeydi içeri keşke

haha o manzarayla karsi karsiya kalkti korktu tabi bende aynen öyle dedim dün tom ve jerry gibi kosusturduk evin icinde zor kurtuldum elinden ah ah neler cekiyom bebisim icin :-) yaklasmammmmmm ben zorla elde ettim o bebegi

Back
X