Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

ewet evlenmeden önce meltemdeydim. 2 yıldır mevlanadayım ilk gebeliğimde özeldi Ablam tıp fakültesinde yönetici ora ile devam edecektim zaten kısmet olmadı Şimdi o doktor (Mehmet şimşek) ayrıldı tıptan ben tahlillerimi addh ta yaptıracam ama sanırım muayenehaneden devam edeceğim bakalım görücez neler olacak eğer memnun kalmazsam değiştirebilirim.Aklımda olsun Erhan bey :)) zaten eşimin üzerinden bakınmış olsaydım onun mesleği gereği bize anadolu hastanesinin ücretsiz tedavi imkanı varda ben kendi sskmdan yararlandığım için ben yararlanamıyorum bir arastırayım bakalım.

kaç yaşındasın cnm kaç yıllık evlisin benim görümcem meltemde oturuyor...

Kalp atislari haftaya duyulur ins yaa. Doktor bos gebelik olabilir dedi benim esimde boyle seyleri cok takar kafasina.
Herseyin en kotusu gelir once aklina sorup duruyor bos gebelik ne, kac kadinda bir oluyor diye.
Onun beni sakinlestirmesi gerekirken ben onun pesinde dolaniyorum.
Cocugun kalbini duysaydik ikimizde rahatlicaz valla

yaa ben şu doktorları anlamıyorum kalp duyulmayınca hemen dış gebelik diyorlar saçma bence 6.haftada git duyulur kalbi eminim boş konuşmuş o doktor..

Aynen işte. ben de doktoruma sordum, kalp atışı görmeden bişey diyemeyiz dedi. ama ben inanıyorum boş gebelik değildir. Çünki adet gecikmesi oluyodu bende. benim eşim beni tedirgin etmemek için takmıyo gibi yapıyo. ama dün ultrason resimlerini gösterdiğimde nasıl bakıyodu görmeniz lazımdı=) canım benim o ya=) sen de pozitif düşün. bak ben dün o moralle nette gezindim baktım, boş gebelikte yolk kesesi olmuyomuş. ama ultrason kağıdımda yolk Sac= 3.5 mm diyo

Ben zaten pozitif dusunuyorum, esime pek aldirmiyorum o konularda.
onlarida dusunursem artik uykularim kacar, bebegime zarar verecek biseyde yapmak istemiyorum.
Elminden geldigi kadar her konuda rahat olmaya calisiyorum.

senin adina cok seviniyor ve kiskaniyorum seni :) rabbim yardimcin olsun

umarim kader arkadasligimiz devam eder ve ben de haziran olmasa da temmuz agustos eylül annelerinden biri olurum :)
canımm teşekkur ederim inşallah inanıyorum sende cok yakında yaşarsın inşallahh
inşallah devam eder dediğin gibi kader arkadaşlıgımız
yaz gene arada merak edıyorum seni

ahhh ahhh bizimkinee diorumm ilgilenmiom senlee die bni aldastırsın bnde seni boşarım oda gülüo aşkım hiç öle şeyy olurmuu dioo sen bzm bebişimizi taşıon diooo

:d kızlarr hepimizz aynıyızz yhaa en ufakk bişeyda musluklar hemen açılıo normalde de duygusalımdır ama şimdi daha fena oldum bizimkine bakıom bakıom o bana bakmıo diee hopaa hemen dudaklar bükülüoo gözlerr doluooo :((( ne fenaa yhaaaaa şimdi de gülüom kendimeee

bnm düşük tehlikem olduğu için doktor ilk 3 ay önermedi cnm baba ama onun dışında kanaman ağrın yoksa abartmamak şartıylaa haftada 1 kez olabilir canım...

hahaha çok güldüm kızzz dur akşam bnde diyim 3 aylığına kankayızzzz :1::1::1::1:

canım bnmde çok fena bulanıyoo iimi geldi sana soda bnde deniyim ii geldyseee....

aynen akşam eşim gelene kadar hiç bişi yok o gelioo bi yedrmeye başlıo zorla btn günün yerine geçioo sonraa hazımsızlık başlıo tabiii :(((

su içemiyorumm çok korkuyorumm yhaa valla bulantının yüzündenn hepp napıcm bn kızlarrr :(((

canım soda iyi geldi sanırım
bugun daha iyiyim hafif hafif hissediyorum
cok agır gecmedi bugun

______________'''_________ 20 EKİM 2011 PERŞEMBE_________ '''_________________

üYe aDı________________ SaT_____________ HaFTa______________ TAHMİNİ DoĞuM TaRiHi_________

denizinkizi___________01.09.2011__________6+4 ___________________08.06.2012___________
:49:

qoSde_______________11.09.2011__________5+4 ___________________17.06.2012____________
:49:

n_a_z________________04.10.2011_________ 6+2 ___________________10.06.2012

ElmaliSekerim_______14.09.2011__________5+1___________________19.06.2012_____________ :49:

gingernilox__________15.09.2011__________ 5+0__________________ 21.06.2012______________:49:

haftalari bence yazmaya gerek yok cunku onlar yarin yine degisecek, zaten benimkinide yanlis soylemisim

ben kendm ypmayı düşünüorum cnm tefal yoğurtçu varya ondan alıp :d

aslında yaşımızı ve kilomuzuda yazabilirizz :d
belli olunca eklerz hemen cinsiyeti :d

bence haftalarda yazılsın cunkı haftada bı gun degısırız bişey olmaz
mesela pazartesi günleri güncelleriz iyi olmazmı
boyle guzel olmus rengarenk ama karışık olabılır ılerde
cizelge seklınde cızgılı bi sekılde yapılsa daha iyi olur gıbı gelıyor bana

bende tahmini 20 haziranda dogum yapacam :28:

5+1 haftalikim:49:

benide araniza alin :24:
hoşgeldin canım :)

bence kilo yazmaya hıc luzum yok :D :D :D :D :D
isteyen yazsın gene ben istemem hahah
yasım 24 amaa ondan utanmıyorum :D

Son düzenleme:
yaa ben şu doktorları anlamıyorum kalp duyulmayınca hemen dış gebelik diyorlar saçma bence 6.haftada git duyulur kalbi eminim boş konuşmuş o doktor..

Haftaya gidecem zaten. Smear testi ve kan tahlili idrar tahlili hepsinin sonuclari alinacak.
Bi kan tahlili daha yapilacak bu hastane isleri beni cok yoruyor yaa

Kızlar kontrolden geldim 5 h 6 g olmus bebişim kalp atısı baslamıs ama çok iyi tutunamamıs progestan verdi doktorum kesesinin daha kalın olması gerekiyormus zaten ilk gebeliğimde bebegim ölmüştü umarım bu saglıklıdır ve kaybetmemmm

canım soda iyi geldi sanırım
bugun daha iyiyim hafif hafif hissediyorum
cok agır gecmedi bugun

bence haftalarda yazılsın cunkı haftada bı gun degısırız bişey olmaz
mesela pazartesi günleri güncelleriz iyi olmazmı
boyle guzel olmus rengarenk ama karışık olabılır ılerde
cizelge seklınde cızgılı bi sekılde yapılsa daha iyi olur gıbı gelıyor bana

bence kilo yazmaya hıc luzum yok :D :D :D :D :D
isteyen yazsın gene ben istemem hahah
yasım 24 amaa ondan utanmıyorum :D

SAOL CANAIM SODAYI BENDE DENİCEM BUGÜN
ÇİZELGE ŞEKLİNDE NASIL YAPILIO BİLMİORUM CANIMM :)
TMM YAŞINI EKLERİMM :d:d:d

Kızlar kontrolden geldim 5 h 6 g olmus bebişim kalp atısı baslamıs ama çok iyi tutunamamıs progestan verdi doktorum kesesinin daha kalın olması gerekiyormus zaten ilk gebeliğimde bebegim ölmüştü umarım bu saglıklıdır ve kaybetmemmm

Ins canim Allah saglikli bir sekildi cocugunu kucagina almayi nasip eder.:54:

Canim cizelgeyi ilk mesaja ekliyebilirmisin acaba.
Ilk mesajda olursa daha guzel olur bence, hem bulmasi kolay olur

kızlar kontrolden geldim 5 h 6 g olmus bebişim kalp atısı baslamıs ama çok iyi tutunamamıs progestan verdi doktorum kesesinin daha kalın olması gerekiyormus zaten ilk gebeliğimde bebegim ölmüştü umarım bu saglıklıdır ve kaybetmemmm

slm kızlar nslsnız bakalım benimde midem çok kötüydü çok şükür bugun bişi yok ama çok başım ağrıyo kızlar

canım olumlu dusun olumlu olsun
inşallah saglıkla kavusursun bebegıne

SAOL CANAIM SODAYI BENDE DENİCEM BUGÜN
ÇİZELGE ŞEKLİNDE NASIL YAPILIO BİLMİORUM CANIMM :)
TMM YAŞINI EKLERİMM :d:d:d

dene dene
bende bılemedım ıste onu :D neyse bulanada kadar boyle olsun bulunca yaparız onuda :)
kilomu eklemeyinde neyimi eklerseniz ekleyin :D

Gözde saol ekledin beni de. Yaş kilo falan da ekliyomuşsun.Onları yazmadım. Yaş: 24 Kilo:48 Boy:1.60

slm kızlar nslsnız bakalım benimde midem çok kötüydü çok şükür bugun bişi yok ama çok başım ağrıyo kızlar

Bas agrisi benim hamileligin ilk gununden beri her gun var.
Daha hamile oldugumu bilmeden baslamisti, gebelik belirtilerinden biride buydu.

kızlar kontrolden geldim 5 h 6 g olmus bebişim kalp atısı baslamıs ama çok iyi tutunamamıs progestan verdi doktorum kesesinin daha kalın olması gerekiyormus zaten ilk gebeliğimde bebegim ölmüştü umarım bu saglıklıdır ve kaybetmemmm

canım allah inş sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sıkma canını ve bol bol dinlen olurmuu...dualarımız seninlee...

gözde saol ekledin beni de. Yaş kilo falan da ekliyomuşsun.onları yazmadım. Yaş: 24 kilo:48 boy:1.60

ekledmm canımm :)

Merhabalarrr bende 7+1 im

haziran 6 gibi doğum yapıcam,çok heyecanlıyım ..

Bir an önce kucağıma almak istiyorum bebeğimi,

Rabbim hepimize sağlıklı ve acısız bir doğum nasip etsin ..

Back
X