Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

ben de hiç sevmem yumurta ama bugün yedim bi tane sabah kahvaltıda ve o kadar. daha da bişey yemedim. normalde hergü karışık salata yapıp yerim marullu. bugün canım onu da istemiyo. yoğurdum akşama hazır olur benim.

Kendini biraz zorlamalısın canım ,hem bebek için hemde sağlığın için ..

işyerinde bende otouruyom hep ama insan sıkılıyo ya ben muhasebeciyim bazen kalkyıom dolaşıyom gene oturuyom dolaşmassam uykum geliyo resmen

ben normaldee cok gezıdıgm ıcın oturmayı ozlemişim
galba belkide bundan :)
uykum gelmiyor keske gelsede uyusam :D

he bırdeeee bence suna dıkkat edelimm
ne yemek yapacagımızı ne yicegimizi söylemeyeliim
cunkı hani o anda canı isteyen birileri olabilir
yaapmmayacak bulamayacak birileri olabilir
dikkat etsek daha güzel olur gibi geliyor bana
sizler ne dusnursunuz bilemem tabide

Son düzenleme:
ben de hiç yemek yiyemiyorum. çok iştahsızım. O yemek yemenin yanısıra yenmesi gerekenler var ya, işte ben onları yiyorum ama sadece onları. Yer fıstığı, meyve, su falan. Bi tek akşam eşimle beraber geçiyorum masa başına. O tek akşam öğünüm var ya, o zaman da et falan çekiyo canım. Bu akşam da mantı yapmayı düşünüyorum:s

ranaa bnde aynı senn gibiyimm canım yhaa hiç bişi istemioo cnm yhaa bulantım o kadar çokki iştahım yok hiçç ....sabah kalktm iki çubuk krakr yedm bstırsın die ve 1 saat önce ufak bişi atıştırdım o kadar baskab hiç bişi yokk... :(((
dediğin gibi sadece akşasmları eşim gelince yiyorum oda onun zoruyla yemek yedirio meyve cevz falan ne olck bu halim hç bilmiomm :(((((((((((
akşma yeşil fasulye yapcam bnde nasıl yapıcam bilmiorumm çok sewerm dnde cnm çok istedi eşimde akşam almış gelirken inş pişirebilirimm dilimledm duruyo öle o bna bakıo bn onaa ....

ben normaldee cok gezıdıgm ıcın oturmayı ozlemişim
galba belkide bundan :)
uykum gelmiyor keske gelsede uyusam :D

he bırdeeee bence suna dıkkat edelimm
ne yemek yapacagımızı ne yicegimizi söylemeyeliim
cunkı hani o anda canı isteyen birileri olabilir
yaapmmayacak bulamayacak birileri olabilir
dikkat etsek daha güzel olur gibi geliyor bana
sizler ne dusnursunuz bilemem tabide

haklısın canım. zaten tam da o dönemdeyiz. canımız hep bişeyler çekiyo.

kızlar maşallah 1 saat girmiyorum bakıyorum uçmuşsunuz hızınıza yetişemiyorumm:) güzel konulardan bahsetmişsiniz,yemekler filan... bi arkadaş 1 avuç ceviz badem vs.demiş ama bu konuda uyarmak istiyorum sizi, günde 1 adet ceviz vitamin açısından yeterli fazlası aşırı kilo yapıyo ilk hamileliğimde dozunu artırdım ben ve 2 ayda 5 kilo birden aldım :) etrafımda canlı örnekleri de var hamileliğini 27 kiloyla kapatan ablam mesela... cevizi bademi abartmıştı sonunda yuvarlanır vaziyete geldi...dikkat edin;)

ranaa bnde aynı senn gibiyimm canım yhaa hiç bişi istemioo cnm yhaa bulantım o kadar çokki iştahım yok hiçç ....sabah kalktm iki çubuk krakr yedm bstırsın die ve 1 saat önce ufak bişi atıştırdım o kadar baskab hiç bişi yokk... :(((
dediğin gibi sadece akşasmları eşim gelince yiyorum oda onun zoruyla yemek yedirio meyve cevz falan ne olck bu halim hç bilmiomm :(((((((((((
akşma yeşil fasulye yapcam bnde nasıl yapıcam bilmiorumm çok sewerm dnde cnm çok istedi eşimde akşam almış gelirken inş pişirebilirimm dilimledm duruyo öle o bna bakıo bn onaa ....

Bu yemek yapma meselesini nasıl çözcez biz Gözdecim? senin de eşin geç geliyomuş. hani erken gelseler, eşlerimizle beraber yaparız diycem ama mecbur...

kızlar maşallah 1 saat girmiyorum bakıyorum uçmuşsunuz hızınıza yetişemiyorumm:) güzel konulardan bahsetmişsiniz,yemekler filan... bi arkadaş 1 avuç ceviz badem vs.demiş ama bu konuda uyarmak istiyorum sizi, günde 1 adet ceviz vitamin açısından yeterli fazlası aşırı kilo yapıyo ilk hamileliğimde dozunu artırdım ben ve 2 ayda 5 kilo birden aldım :) etrafımda canlı örnekleri de var hamileliğini 27 kiloyla kapatan ablam mesela... cevizi bademi abartmıştı sonunda yuvarlanır vaziyete geldi...dikkat edin;)

uyardııgn iyi oldu canım
hiç gerek yok yanı 27 kiloya falan
mumkunse cok az kılo almam lazım :D
doktorda dedııgın gibi
bi kaç tane dedi zaten abartmaya gerek yokmus

olsun yolla bi kase banane :1::1::1::1:bende bugun kayınvalideme gidecem inş. Güsel yemkeler yapmıştr ya karnım acıktı valla

baş üstüne canım:) izmir kocaeli Otobüsü varsa gönderim=) ne yapmıçtır acaba kaynvaliden?=D acıktım yaa=D yemeklerden bahsettk, iştahım açıldı valla. benim için iyi oldu.gidi bişeyler yapim bari. gözüm burda olcak ama. ;)

bu yemek yapma meselesini nasıl çözcez biz gözdecim? Senin de eşin geç geliyomuş. Hani erken gelseler, eşlerimizle beraber yaparız diycem ama mecbur...

valla cnm yha su an en çok düşündüğüm şeyler temizlik ve yemek bi kaç gündür yapmıorum düşük tehlike olduğu için sürekli dinlendm wc için kalktım sadecee :( ama artık kalkıpp bişiler yapmam lazım kıyamıyorum ona aç aç gelip bide kendine ve bana bişiler hazırlıo annmlerede uzak oturuorum gelip gidemio kmse banaa :((
temizliği eşim ben pazarları yaparım dio ama nasıl kıyarım bilmiom artık o süpürür bende silerim toz falan alırım öle yaparız artık bu dönmeler geçene kadar
yemek işi için de kendimi zorlayıp yapıcam yapmadığımız gnlerde idare ederler artık iştahım çok kapalı ve bulantılar yüzünden sorun oluo yemek yapmak canım yhaa

uyardııgn iyi oldu canım
hiç gerek yok yanı 27 kiloya falan
mumkunse cok az kılo almam lazım :D
doktorda dedııgın gibi
bi kaç tane dedi zaten abartmaya gerek yokmus
hedefim 10 kilo benim ama çok sık acıkıyorum bu iştahla daha fazla olur gibi...sizde benim gibmisiniz kızlar 1 saat toksam 3 saat sürekli açım sürekli meyve yiyorum...

baş üstüne canım:) izmir kocaeli otobüsü varsa gönderim=) ne yapmıçtır acaba kaynvaliden?=d acıktım yaa=d yemeklerden bahsettk, iştahım açıldı valla. Benim için iyi oldu.gidi bişeyler yapim bari. Gözüm burda olcak ama. ;)

saol canım düşünmen yeter eline sağlık şimdidden sordum demedi ya afiyet olsun canım sana

hedefim 10 kilo benim ama çok sık acıkıyorum bu iştahla daha fazla olur gibi...sizde benim gibmisiniz kızlar 1 saat toksam 3 saat sürekli açım sürekli meyve yiyorum...

benımde aynı 9 10 kılo dıkkat etmem gerekıyor
zaten uzerımde kılom var yanıı
ben mide bulantılarım oldugu ıcın öyle değil
ama öncesinde cabuk acıkıyordum
sımdıdde mesel ac hıssedıyorum ama bişey yiyemiyorm
yoksa kilo almak cok kolay olacak gibi

ben de hiç yemek yiyemiyorum. çok iştahsızım. o yemek yemenin yanısıra yenmesi gerekenler var ya, işte ben onları yiyorum ama sadece onları. yer fıstığı, meyve, su falan. bi tek akşam eşimle beraber geçiyorum masa başına. o tek akşam öğünüm var ya, o zaman da et falan çekiyo canım. bu akşam da mantı yapmayı düşünüyorum:S

bunları yesen o da yeter canım... çünkü ilk 3 ay iştahsız olmak normalmiş... ohhh afiyet olsun...

ben de hiç yemek yiyemiyorum. çok iştahsızım. o yemek yemenin yanısıra yenmesi gerekenler var ya, işte ben onları yiyorum ama sadece onları. yer fıstığı, meyve, su falan. bi tek akşam eşimle beraber geçiyorum masa başına. o tek akşam öğünüm var ya, o zaman da et falan çekiyo canım. bu akşam da mantı yapmayı düşünüyorum:S

bunları yesen o da yeter canım... çünkü ilk 3 ay iştahsız olmak normalmiş... ohhh afiyet olsun...

benımde aynı 9 10 kılo dıkkat etmem gerekıyor
zaten uzerımde kılom var yanıı
ben mide bulantılarım oldugu ıcın öyle değil
ama öncesinde cabuk acıkıyordum
sımdıdde mesel ac hıssedıyorum ama bişey yiyemiyorm
yoksa kilo almak cok kolay olacak gibi
midem çok bulanıyo benimde o yüzden sürekli yeme ihtiyacı duyuyorum tok oldugumda bulantı azalıyo,,,, ilk 3 ayda kilo almamak normalmiş şimdilik almadım sonrasında da inş.planladığımız gib gider..çağla şikel ilk hamileliğinde 6.5 kilo almış :) onla kıyaslarsak abartmaya gerek yok;)

midem çok bulanıyo benimde o yüzden sürekli yeme ihtiyacı duyuyorum tok oldugumda bulantı azalıyo,,,, ilk 3 ayda kilo almamak normalmiş şimdilik almadım sonrasında da inş.planladığımız gib gider..çağla şikel ilk hamileliğinde 6.5 kilo almış :) onla kıyaslarsak abartmaya gerek yok;)

dogruu bıseyler yıyebılırsen daha ıyı hıssedıyorsun
evet en azından su surecte dkkat etmek gerek
valla nasıl bu kadar az alıyorlar anlamıyorum yanii
abartı oda 9 kılo falan normalmıs hadi

Back
X