bnde hatanelere hç alışkın degilim cnm ama tek gidiyorum çnkü bnmkide izin alamıo malesef çok kötü oluo yanlız inşş alır sennki :)
Ins canim yaa =(
Merak ettigim birsey daha var, devlet hastanesine mi gittiniz yoksa ozel daha mi iyi olur?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bnde hatanelere hç alışkın degilim cnm ama tek gidiyorum çnkü bnmkide izin alamıo malesef çok kötü oluo yanlız inşş alır sennki :)
Kizlaarr bende hamileyim ama daha doktora gitmedim esim saolsun.
Yalniz gitmek istemiyorum ama oda biturlu izin alamadi. Cocuk nerdeyse 5 haftalik.
Yaa size sormak istedigim siz doktora yanlizmi gittiniz yoksa esinizde geldimi?
Cocugu ben tekbasima yapmadigim icin doktorada tek gitmek istemiyorum.
Bide ben turkiyeye yeni tasindim hollandada yasiyordum burda hastaneler nasil bilmiyorum, ama yarinada izin almazsa gidecem artik.
Bu adamin rahatligi beni deli ediyor, cocugu benden fazla istiyodu simdiki hali beni cok uzuyor.
Hormonlarda alt ust oldu zaten herseye hemen sinirlenip agliyasim geliyor![]()
Yalniz gitmek istemiyorum ama oda biturlu izin alamadi. Cocuk nerdeyse 5 haftalik.
Bide ben turkiyeye yeni tasindim hollandada yasiyordum burda hastaneler nasil bilmiyorum, ama yarinada izin almazsa gidecem artik.
Bu adamin rahatligi beni deli ediyor, cocugu benden fazla istiyodu simdiki hali beni cok uzuyor.
Canım benim de eşim de çok yoğun çalışıyor. Gelmeyi o da çok istiyo ama ben de o konuda çok zorlamıyorum. Yapabilse gelir zaten imi? =) Dediğin gibi tek başımıza yapadık bu bebiş. Hollandadan gelmişin. Ben de mesela kendi memleketimde değilim,türk vatandaşı da değilim, ama artık yarın da eşim izin alamazsa yalnız gitcem yapacak bişey yok. Bence sen de öyle yap. Napalım.![]()
bende vajiyle uğraştım 6 ay, dr a ilk gittiğim gün söyledim alttan bakılmasını istemiyorum dedim... beni baya yumuşattı çok kibar davrandı ve korktugum gibi olmadı merak etmeyin kızlar dra sölerseniz ona göre davranıyo yavaş hareket ediyo... benim karnımdan bakınca gözükmüyo çok gazlıymışım :)bende vajinismustum canımmm(( aynen dediğin gibi ne kadar atlatsamda olmuyo kendimi çok kötü hissediyorum valla psikolojim bozuldu bunun yüzünden 3 ayy alttamı bakılıyoooo valla ayvayı yedik öyleyseeee
((((((((((((
ıns canim yaa =(
merak ettigim birsey daha var, devlet hastanesine mi gittiniz yoksa ozel daha mi iyi olur?
Ins canim yaa =(
Merak ettigim birsey daha var, devlet hastanesine mi gittiniz yoksa ozel daha mi iyi olur?
canım ben dewlet hastanesine gidiyorum ama bence sakın gitme asla tavsiye etmiorum ben gittiğim her zaman ağlayarak ewe dönüyorummmbugünde öyle olduu ben usg için gittim muayne odasına girdim doktorun tek dediği şey kan ver bu kadar ve bu bnm 3 kan verişim yoruldum artık hiç ilgilenmiolar çok ilgisizler ve zaten muayne dedikleri şey 2 dk bile sürmüo ben özele gidicem bundan sonra kesinlikle üzülmek işstemiosan özele git canımm ben dersimi aldım yani çok fena
bende vajiyle uğraştım 6 ay, dr a ilk gittiğim gün söyledim alttan bakılmasını istemiyorum dedim... Beni baya yumuşattı çok kibar davrandı ve korktugum gibi olmadı merak etmeyin kızlar dra sölerseniz ona göre davranıyo yavaş hareket ediyo... Benim karnımdan bakınca gözükmüyo çok gazlıymışım :)
bende haziranda doğum yapıcam tahmini 3 haz.filan kısmet olursa inş..
<Ben şahsen hem devlete gitcem hemde özele. Devlet hastanesi iki hafta sonraya gün verdi, ama ben yarın özele gitcem.acayip geriliyorum. Zaten bugündü aslında o randevu ama gece vakti arayıp yarına ertelettim.=((
canım takma bazen cok duygusal olabılıyoruzz
bende esime gidelim dedim utangactır esım sen gıt yaa dedıı ama ben kendı kendıme soz verdım byle seylerı takmıcam dedım
takmıyorum gene ıstemedıgınden degıl ama
zaten kalp sesı falan duyulsun o zaman beraber gıtcem sımdılık tekde gıdıyorum sorun etme bosveer
bebıslerımız saglıklı olsun en onemlısı bu
bu arada kızlarr aranızda hiç mi midesi bulanan yok yaa
ben cok kötuyum 3 gündürr
hiç yaşayan yokmu bahsetmemişsiniz
su bile içemiyorum ben yaa bendemı sorun var :s
bu arada kızlarr aranızda hiç mi midesi bulanan yok yaa
su bile içemiyorum ben yaa bendemı sorun var :S
Tamam canim takmamaya calisirim. Boyle ufak tefek seylerle kendimide uzmek istemiyorum zaten.
bnm var canım özellikle bugğn başladı sabah hastaneye giderken ölücem sandımmçok fenaa yhaa
Ilk cocukmu canim seninde? Bende cok heycanliyim yaa. Neyapacaklar onu bile bilmiyorum
Evet, ilk. ama hiç belirtilerim olmadığı için korkuyorum kötü bişi duycam diye. temmuzda da 5 haftalıkken bi düşüğüm olmuştu=( adet gecikmesinden dolayı bu hamileliğimi geç öğrendim. bakalım, inşallah yarın yıkılmam muayenede....
cnm ben özele gidiyorum ondan böyle sanırım devlette malesef çoğu dr insan gibi davranmıyocanım hayırlı olsun çok sewindim doktordan doktora değişio bnmki beni çok kastı direk tek dediği şey çamaşırını çıkar bekleee...
Yhaa hobbaaa dedim noluyo hastanemi hapissanemi sanki o gardiyan bende suçluyum öle davrandılar bana ondan çok gerildimm
bi daha da asla diorum ama mecbur olursa mapıyım mecburennn katlanırım((
ben de çok fenayım heel akşamları ölüyorum bulantıdanbu arada kızlarr aranızda hiç mi midesi bulanan yok yaa
su bile içemiyorum ben yaa bendemı sorun var :s