Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

evet vitaminler gidiyor ve zayıflıyorsun zamanla kusmayı önlemek lazım kokolu ortamlardan uzak dur ekşili şeyler tüket en azından mide bulantısını azaltıyor...

haaa bide sulu yemekler bulantıyı arttırıyor bilgin olsun hamur yeee birazzz oda iyi geliyor bende öldüm bulantıdan.:26:

zaten limon sıkabılcegım seylerı yıyorum aksamda gunduz yıyemedıgım ıcın
limon ii geliyor sankı
hersey kokuyorki ev bile kokuyor bana :D
evt corba ıcmek ıstıyorum msela ama tavsıye etmıyorlar

günaydııınnnn.....

günaydınn :)

zaten limon sıkabılcegım seylerı yıyorum aksamda gunduz yıyemedıgım ıcın
limon ii geliyor sankı
hersey kokuyorki ev bile kokuyor bana :D
evt corba ıcmek ıstıyorum msela ama tavsıye etmıyorlar

günaydınn :)

ayy bana eşim bile kokuyor geliyor beni öpmesi bile midemi bulandırdığı için uzak duruyor oda duygusal çöküntüye girdi ona mı üzüleyim kendime mi...

valla dün kebap vardı yemkte gitmedim kokusu ağır geliyor...nar ekişili zeytin yağlı salata yiyorum....balık yeee bol bol limonlu....o mide bulandırmıyor

Gunaydin kizlaarr, nasil gidiyor hamilelik.
Yaaa ben iki gundur cok duygusal ve alinganim, herseye agliyorum.
Esim benimle ilgilenmedigi zaman ona sinirleniyorum, sacma sapan seyler dusunmeye basliyorum.
oofff nekadar surecek bu boyle.

Esim benimle ilgilenmedigi zaman ona sinirleniyorum, sacma sapan seyler dusunmeye basliyorum.

4 aydan onra düzelir inş. ben perde yamuk diye bile aglıyordum ilk hamileliğimde oğlumu nasıl askere göndericem diye bile aglıyordum... aglamak aglamayı getiriyo

günaydın naz nasıl gidiyor hamişlik sen duyabildinmi kalp atışını??
yok cnmm daha duymadım 8 gün snr işlhh

ayy ewet yaaa çok komik herşeye ağlıyoom dün kuzey günayi izliyodum sen bi ağla ağlaaaa eşimde bana bakıyoo:)

Mrb kızlar.. Bende hamileyim daha test yaptrıdım sadece yarın doktora gidicem.. Benimde hazirana gelicek doğumum.. Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bebekelrimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

4 aydan onra düzelir inş. ben perde yamuk diye bile aglıyordum ilk hamileliğimde oğlumu nasıl askere göndericem diye bile aglıyordum... aglamak aglamayı getiriyo

Aaayyy canim bunu duyduguma cok sevindim, zaten duygusalim hamilelikte hormonlari alt ust etti igicene.
4 ayda cokmus ama neyse olsun bakalim, Allah kocama sabir versin :107:

Mrb kızlar.. Bende hamileyim daha test yaptrıdım sadece yarın doktora gidicem.. Benimde hazirana gelicek doğumum.. Allah hepimize hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bebekelrimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

hayırlı ugurlu olsun.....

yok cnmm daha duymadım 8 gün snr işlhh

ayy ewet yaaa çok komik herşeye ağlıyoom dün kuzey günayi izliyodum sen bi ağla ağlaaaa eşimde bana bakıyoo:)

Diziler baslayinca benim uykum geliyor uyuyorum, kotu bisey aslinda yaa hic esimle ilgilenmez oldum.:50:

bende dün ağladım eşim benle ilgilenmiyorsun dedi bende senmi hamilesin benmi sen benle ilgilen dedim başladı musluklar şokk oldu naptım ben yaa diyo...:53:

Tebrikler canim, amin ins

hımmm anladım cnm tayin istesen vermezlermi?? ben devlet dairesindeyim...

cnım ben 4b liydim ben tayin hakkı yoktu o yüzden eşimde geldi buraya ben 3 yıldır burdayım eşimse 2 yıl oldu agutosda kadroya geçtik ya ilk önce boş yerleri belirleyp ordan tercih yapıosun ama boş yerlerde bize uymuyo ben burdan kalkıpda tekrar doguya gitmem osmaniye ve çevresini düşünüyoruz bakalım nasip eşim dershane öğretmeni benim gittiğimiz yerde de iş bulabilmesi lazım

ayy bana eşim bile kokuyor geliyor beni öpmesi bile midemi bulandırdığı için uzak duruyor oda duygusal çöküntüye girdi ona mı üzüleyim kendime mi...

valla dün kebap vardı yemkte gitmedim kokusu ağır geliyor...nar ekişili zeytin yağlı salata yiyorum....balık yeee bol bol limonlu....o mide bulandırmıyor

vallaaa ne sorunluyuzz :D
eşimdee bi yaklaşım olmasın diye uzak duruyor
nerdeyse ayrı falan yatıcaz :D
balık normalde cok severm gecen hafta ıkı kere yedm sankı onuda ıstemıyorm
herseyden tıknıyor ınsan
tavuktan ve peynırdende tıksındım ne yicem anlamadımki

hoşgeldin cnm ne güzel kalabalıklaşıyoruz ...

git bakalım gelişmeleri yazarsın...ne kadar geçti reglin

hg cnmm hayırlısı olsunn
Diziler baslayinca benim uykum geliyor uyuyorum, kotu bisey aslinda yaa hic esimle ilgilenmez oldum.:50:

ayy ewet yaa aynen eee bu aralar idare edicekler biziii

bende dün ağladım eşim benle ilgilenmiyorsun dedi bende senmi hamilesin benmi sen benle ilgilen dedim başladı musluklar şokk oldu naptım ben yaa diyo...:53:

Ama biz ilgilenmiyoruz diye onlarda ilgilenmiyor sanki artik, sinir ediyor beni 2 gundur agliyorum

Back
X