Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

tokmuydun şeker 100 çıktıgında zaten ilerd eşeker yüklemesi yapılır gebelik şekeri olanlar çıkar

yok ıkısındede actım
1. pazartesi
2. persembee
bı kac gun içinde böyle oldu dusunun
birde tatlı falan yemıyorum ha canım hiç istemiyordu Allahtan halada öyle

bızede özel hastane uzak doktor ordaa gıdıyorum
tahlılllerı devlet hastanesındee
yoksaa tutar herhalde baya
cunkı baya bı tahlıl var

yalnız dikkat edin sekeriniz yoksaa
eger sekerınız yukselmısse falan aman haaaa
cok dıkkat etmek gerek
ben su anda sekerlı hamur ıslerınden falan uzagım
cunkı gecen haftaa
ilk gün 87 cıktı sekerım
persembe gunu 100 olmustu yanı sınırda
bunada dıkkat edın bence
seker oluncada zor oluyor

ne kadar dikkat etmemiz gereken şey var yaaa.....

nenem 18 çocuk yapmış hayatında soruyorum bunların hiçbirini bilmiyor bile....tabi düşükler yapmış ama sonuçta ne şeker ne bukdar çok muayeneye gitmişler yani...

bana çok üsütne düşme ne bu doktorları zengin etme bir kere git sonra 4 aya kadar gitme diyor eee doktora bakarsan ben her hafta gidecem gibi görünüyor geçen hafta gitttim yarın kontroıl var haftayada testler bunlar bizi soyuyor böyle böyle ..

yok ıkısındede actım
1. pazartesi
2. persembee

gece yatarken falan yediğin tatlıda etkiler am 100 sınır değil benişm bildiğim 120 dir

cunkı baya bı tahlıl var

cok dıkkat etmek gerek
cunkı gecen haftaa
ilk gün 87 cıktı sekerım
bunada dıkkat edın bence

nenem 18 çocuk yapmış hayatında soruyorum bunların hiçbirini bilmiyor bile....tabi düşükler yapmış ama sonuçta ne şeker ne bukdar çok muayeneye gitmişler yani...

bana çok üsütne düşme ne bu doktorları zengin etme bir kere git sonra 4 aya kadar gitme diyor eee doktora bakarsan ben her hafta gidecem gibi görünüyor geçen hafta gitttim yarın kontroıl var haftayada testler bunlar bizi soyuyor böyle böyle ..

Ayy evet ya ozel herseyden para aldi, 100lira odedik galiba dun. Daha butun tahlillerde olmadi

ne kadar uzakki devlet hastanesii sana
cunkı sureklı sureklı gıdınce baya yaapr herhalde
özel hastanedeki doktorlar bilee
tahlıllerı orda yaptır ıstersen su kadar falan ttutar cunkı dıyorlar
bizede özel hastanee ilde biz ilçede oturuyoruz 1 saat uzaklıktaa o acıdan zor oluyor ama mecbur

cunkı baya bı tahlıl var

cok dıkkat etmek gerek
cunkı gecen haftaa
ilk gün 87 cıktı sekerım
bunada dıkkat edın bence

aynen öyle bilmediğimiz cok sey var canım
ama sımdıki gibi degılmıs eskideen
hergun tatlımı yenırmıs hergun hormonlu gıdalarmı yenırmıs
daha dogal beslenırlermıs sımdı bızım yedıklerımız herseyde zarar olcak bıseyler varr
sebzelerde bıle rahat rahat domates bıle yenmıyor
devırden kaynaklı bunların olması gerekıyor bence sanslıyız aslında bu zamanda böyle olması gereklı
Allah tan ozel hastanlerde muayne olmak falan ıyı su anda
zaten cok fazla dusmıcen ustunee ama bılgı sahıbıde olmak gerekıyor
ben cok soyuyorlar dıye dusunmuyorum o yuzden

gece yatarken falan yediğin tatlıda etkiler am 100 sınır değil benişm bildiğim 120 dir
valla doktor oyle dedı ben bılmıyorum normalde sekerım dusuk cıkardıı yanı
100 cıkıncaa hatta 87 cıktıgında bılee yukselebılır dedı ve dogru cıktı
su anda 100 olması belkı normal degıldır
cunkı genelde sonrakı haftalardaa seker yuklemesı falan yapıyorlar daha sonra cıkıyor
sonrakı haftaalrda 120 yı normal buluyorlardır belkı
ama benımkınde gözle görlür bi yükselme var yanii..

antalyadanmışsın cnm sende neresindensin? ve hangi hastaneye gidiyorsun?

canım ben merkezdeyim mevlana kavşağındayım atatürk devlete gideceğim gecen hamileliğimde özele gitmiştim testler mestler deli gibi paralar harcadık ve 2. aydan sonra kalp atısı durdu die aldırmak zorunda kaldım. bende kanama agrı sancı hiçbir sey olmamıstı, kandeğerlerim giderek düştü kesecik bozuldu ve aldırdık:( 4 ay yasaktı biz 8 ay sonra tekrar istedik ve suanda tekrar hamile olduğumu öğrendim mutluyum ama tedirginimde aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korkuyorum.bakalım salı gününe gideceğim dr kısmetse umarım bu kez herşey yolunda gider...
Sen neresindesin Antalya'nın?

yok ıkısındede actım
1. pazartesi
2. persembee

ay seninde başın sağolsun cnmm allah tekrarını göstermesin işlhh hiçbirimizee miray senin sat neydi

aynen öyle bilmediğimiz cok sey var canım
ama sımdıki gibi degılmıs eskideen
hergun tatlımı yenırmıs hergun hormonlu gıdalarmı yenırmıs
daha dogal beslenırlermıs sımdı bızım yedıklerımız herseyde zarar olcak bıseyler varr
sebzelerde bıle rahat rahat domates bıle yenmıyor
devırden kaynaklı bunların olması gerekıyor bence sanslıyız aslında bu zamanda böyle olması gereklı
Allah tan ozel hastanlerde muayne olmak falan ıyı su anda
zaten cok fazla dusmıcen ustunee ama bılgı sahıbıde olmak gerekıyor
ben cok soyuyorlar dıye dusunmuyorum o yuzden

valla doktor oyle dedı ben bılmıyorum normalde sekerım dusuk cıkardıı yanı
100 cıkıncaa hatta 87 cıktıgında bılee yukselebılır dedı ve dogru cıktı
su anda 100 olması belkı normal degıldır
cunkı genelde sonrakı haftalardaa seker yuklemesı falan yapıyorlar daha sonra cıkıyor
sonrakı haftaalrda 120 yı normal buluyorlardır belkı
ama benımkınde gözle görlür bi yükselme var yanii..

bence evham yapma yüksek değil şeker yüklemesi yapıldıgında belli olur ama bence yüksek değil yani

bence evham yapma yüksek değil şeker yüklemesi yapıldıgında belli olur ama bence yüksek değil yani

valla doktor yuksek dedıgı ıcın ona guvenmek ve dıkkat etmek zorundayım :)
yoksa herkes bır yorum yapıyor ama su anda doktora guvenıpp dıkkat edıyorum
zaten oylee bişey yiyesim falanda yok su andaa sorun yasamıyorum yni

hayırlısı olsun canım benimde 17 haziran ne kadar güzel hepimiz aynı zamanda buyuk heyecanlar yasayacagız :))

ewet canım ins. hepimiz için en güzeli olur teşekkür ediyorum sana yazacağım die yanlışlıkla peline yazmısım neyse fark etmez nasılsa aynı duyguyu paylaşıyoruz.

sayfamız coştu kızlar :))
hep böyle destek olalım birbirimizee
bu arada soda içiyormusunuz
özellikledee midesi bulananlar ?

canım ben merkezdeyim mevlana kavşağındayım atatürk devlete gideceğim gecen hamileliğimde özele gitmiştim testler mestler deli gibi paralar harcadık ve 2. aydan sonra kalp atısı durdu die aldırmak zorunda kaldım. bende kanama agrı sancı hiçbir sey olmamıstı, kandeğerlerim giderek düştü kesecik bozuldu ve aldırdık:( 4 ay yasaktı biz 8 ay sonra tekrar istedik ve suanda tekrar hamile olduğumu öğrendim mutluyum ama tedirginimde aynı şeyleri tekrar yaşamaktan korkuyorum.bakalım salı gününe gideceğim dr kısmetse umarım bu kez herşey yolunda gider...
Sen neresindesin Antalya'nın?

bende konyaaltında oturuyorum Antalyada sen mevlenadamısın ben meydana Anadolu hastanesine geliyorum oradaki doktor erhan bey çok iyi ben çok memnun kaldım...ama ücretler biraz yüksek diğer hastanelere göre...

Back
X