Haziran 2012 de dogum yapacaklar buraya :)))

günaydın arkadaşlar,

yeni katılıyorum aranıza... ben dün kan testi yaptırdım. (dün regl olmam gerekiyordu)değerim 219 çıktı. bugün 4+0 günlük hamile gözüküyorum ve 29 haziranda inş. bebeğimi kucağım alacağım. ama bundan önce bir kimyasal gebelik yaşadım,şimdi çok korkular içersindeyim. hatta müjdeyi eşime söyleyip,söylememekte bile karasız kaldım... hayal kırıklığı yaşamaktan çok korkuyorum... dr randevu alıp,acilen gideceğim... sizde benim gibi telaşlımısınız yoksa ben çok mu evhamlıyım?

günaydın arkadaşlar,

yeni katılıyorum aranıza... ben dün kan testi yaptırdım. (dün regl olmam gerekiyordu)değerim 219 çıktı. bugün 4+0 günlük hamile gözüküyorum ve 29 haziranda inş. bebeğimi kucağım alacağım. ama bundan önce bir kimyasal gebelik yaşadım,şimdi çok korkular içersindeyim. hatta müjdeyi eşime söyleyip,söylememekte bile karasız kaldım... hayal kırıklığı yaşamaktan çok korkuyorum... dr randevu alıp,acilen gideceğim... sizde benim gibi telaşlımısınız yoksa ben çok mu evhamlıyım?

hoşgeldin canım
hem hayırlı olsun hem gecmıs olsun
inşallah bu kez saglıklı olur
evham hepimizde vardır herhaldee
bendede vardı bi an önce doktora gitmek istemiştim
normal yani bunlar

günaydın haziran hamişleri nasılsınız..??? bugün bulantı hapını kullanmaya başladım.ismi zofer... ama midem hala bulanıyo ve başım ağrıyo:( tırstım biraz yan etkimi yaptı acaba:S miraycım bedne çok uyuz oldum sabah servise 10 dk kala anca kalkabiliyorum valla süs müs kalmadı saçıma bile el atamıyorum durum vahim :)

hamişlik uyuşukluk yapıyor bizde hep uyku hali....

bende kullanyorum mide bulantı hapını yan etkisi olsa doktor vermez...ama geçmiyoki yine o sadece 1 saat tutyo valla milet içinde öğürmek garip olyor diye cola içyom şimdi ilk defa kola içyorum umarım zararı olmaz....

hoşgeldin canım
hem hayırlı olsun hem gecmıs olsun
inşallah bu kez saglıklı olur
evham hepimizde vardır herhaldee
bendede vardı bi an önce doktora gitmek istemiştim
normal yani bunlar

teşekkür ederim... bu arada okuduğum kadarıyla en geç haziran annesi, şimdilik ben olacağım:))

günaydın kızlaaar
bugun gene fena sekılde uyandım
bu bulantılar kusmalar pskolojımı mahvedıyor dıyebılırım
cok mutsuz hısssedıyorum dun ne guzel azdı
kasıklarımada agrı gırdı
korkuyorum artık
offfffff :(

aynı şekildeyim bende mahfoldum diyorum ama sende ben gibisin demek valla limon yedim tuzla kahvaltı edemedim.. 1 saat tuttu...şimdide kola içyorum napiimmm midem öğürmekten kasıldı durdu...az az içyorum kolayı belki iyi gelir...

aynı şekildeyim bende mahfoldum diyorum ama sende ben gibisin demek valla limon yedim tuzla kahvaltı edemedim.. 1 saat tuttu...şimdide kola içyorum napiimmm midem öğürmekten kasıldı durdu...az az içyorum kolayı belki iyi gelir...

valla normalde olsa bende içerim aama içmemeye kararlıyım sımdılık :(
cok zormus yaa allak bullak oldum
su bıle ıcemıyorum gene
bıde kasıgımaa anıden agrı gırdımı iyice korktum
napıcaz biz :(
mecbur ılac ıctım bende dayanamıcam baktım
o degıl aksamda gecmıyor sabah aksam her vakıt var

valla normalde olsa bende içerim aama içmemeye kararlıyım sımdılık :(
cok zormus yaa allak bullak oldum
su bıle ıcemıyorum gene
bıde kasıgımaa anıden agrı gırdımı iyice korktum
napıcaz biz :(
mecbur ılac ıctım bende dayanamıcam baktım
o degıl aksamda gecmıyor sabah aksam her vakıt var

aynısı valla akşamalrı geçince hemen atıştırıyorum çubuk kraker ye dedi doktor aç karnına eee yiyorum banamısın demiyor diyecem bugün oktora ne dediyse telafi etmedi bulantımı de gettt yalancı keltoşun tekisin diyip yüzüne kuscam bakalım ne yapcak................:36::26:

şu yandaki carte dor daki kek midemi bulandıryo biri bu keki çeksin içi akınca öğkk gelio yaaa

adım gülcan istanbulda yaşıyorum 26 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim 6 haftalık hamileyim

Günaydın kızlar nasıl gidiyor hamişlik bende allaha şükür şu anda bir

sorun yok hersey yolunda çok güzel muhabbet oluyor

topikte ama artık her gün gelirim tabi beni kabul ederseniz

adım gülcan istanbulda yaşıyorum 26 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim 6 haftalık hamileyim

beni de aranıza alırsınaz sevinirim topikte güzel muhabbet olur sanırım

hoşgeldin cnm bende 6 hafta 4 günlük hamişim burda muhabbet güzel ...kızlar bazen girince iyi oluyorda sabahları pek bi sakın oluyor...

çalışyormusun?

aynısı valla akşamalrı geçince hemen atıştırıyorum çubuk kraker ye dedi doktor aç karnına eee yiyorum banamısın demiyor diyecem bugün oktora ne dediyse telafi etmedi bulantımı de gettt yalancı keltoşun tekisin diyip yüzüne kuscam bakalım ne yapcak................:36::26:

sorma canım cubuktanda tıksındım
oda bulandırıyor yıyemıyorm artık
bende konuscam yeter artık
bi çözümmm :(
nane içiyorum bende iyi geliyor gibide
onuda abartmak ıstemıyorum korkuyorm nolur nolmaz dıye
pöffffffff
öfffffffff

hoşgeldın
hayırlı olsun
guzel muhhabet oluyor
bulantılar falan olmayınca tabi :(

pöffffffff
öfffffffff

hoşgeldın
hayırlı olsun
guzel muhhabet oluyor

sen kaç haftalık hamilesin denizinkızı

Son düzenleme:

Günaydın kızlar nasıl gidiyor hamişlik bende allaha şükür şu anda bir

sorun yok hersey yolunda çok güzel muhabbet oluyor

topikte ama artık her gün gelirim tabi beni kabul ederseniz

hoşgeldin cnm hayırlı olsun bebişinn:)))bende 5+3 günlük hamileyimmm:)))

günaydın arkadaşlar,

cnm valla bi tek sen dilinsin efamlanan bende öleyim biran önce göreyim istiyorum bebişimi,kötü düşünme iyi düşün iyi olsunnn:)))

pöffffffff
öfffffffff

hoşgeldın
hayırlı olsun
guzel muhhabet oluyor

naneden uzak dur cnm özellikle naneli hiç bir şey içme çünkü söktürücü özelliği var bana tüm bitki çaylarından uzak dur dedi doktor iyi olmaz bırak naneyi...

Back
X