- Konu Sahibi sadecedilek
- #3.401
selam kızlar kadir geceniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun......yeni topik için ne derseniz kabulüm....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sönmezim cnm mrb çok özlttin kendini nerelerdesin cnm inşşş iyisindir cnm topiğimize hemen isim bulalım cnm ve bu topiği senin açmanı istiyorum eminimki kızlarda kabul eder guncel kalacak bir isim bulalım cnm arayı birdaha bukadar açma cnm kadir gecen mubarek olsun çok öptum cnmselam kızlar kadir geceniz mübarek olsun dualarınız kabul olsun......yeni topik için ne derseniz kabulüm....
Kandiliniz mubarek olsunn kızlarrr Allah bu gece ettiğniiz tümm dualarıı kabul etsinn inşşşşşşşşşşş![]()
AMiNNNNNNNNNNNN
tşk ederim cnm iyiyim guzel geçiyor ama biriki gune döneceğim inşşş e anca bayram temizliği yapacam biraz senin hamişlik nasıl gidiyor cnm kendine dikkat et cnm lutfen sizlerde duşununde hep birlikte topik ismine karar verelimneşecim nasl gecıo yaylda gunler serin serndir oralar ohh ne guzeell![]()
sönmezim mrb cnm iyi olmana sevindim kadir gecen mubarek olsun çok guzel isim bulmuşsun cnm insanın içini kıpırdatıyor kızlarda isterlerse bu isimle açalım herzaman guncel kalacak bir isim gönlune sağlık kuracağımız topik sensiz olmaz cnm isim anası olarak sen başımızın tacısın inşşş bu topikten hepimiz guzel haberlerimizi yazacağız
tşk ederim cnm iyiyim guzel geçiyor ama biriki gune döneceğim inşşş e anca bayram temizliği yapacam biraz senin hamişlik nasıl gidiyor cnm kendine dikkat et cnm lutfen sizlerde duşununde hep birlikte topik ismine karar verelim
kızlar selam ben iyiyim...umarım sizlerde iyisinizdir...ben kafa dinledim biraz ama bayramda yine yokum 10 gün...tatile gidecez...bu arada topiği en kısa zamanda yapacak arkadaşlar açsın benim işim çooooooook uzun ancak şubat tatiline.....gerçi adı belli ise açarım sorun değil...okullar açılınca çok sık nete giremiyorum merak etmeyin...ne isimler buldunuz...benim bulduğum bir topik ismi.....Gelsin bebişler mutlu hamişler....olur mu?
gunaydın kızlarrrrrrrrrrr mrb suercim evet biraz geç yattım telden girince telin şarzı bittince çıktım hadi gözun aydın tedavin hayırlı olsun cnm neden uzun protukol sorun neydi cnm sönmezim cnm ilk nete girdiğinde yeni topiğimizi gir cnm butun kızlar beğendi eminimki diğer kizlarda beğenir hadi bakalım GELSiN BEBiSLER MUTLU HAMiSLERRRRRRNeşe napıyosun canımmm
Daha uyumadınmı