Aşılama Haziran 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar aşılama yapılırken çok ağrı sancı oluyomu işlem sırasında.birde ne kadar sürüyo.

arkadaşlar aşılama yapılırken çok ağrı sancı oluyomu işlem sırasında.birde ne kadar sürüyo.

Arkadaşım şimdiye kadar kadın doğum doktorunda vajinal muayene oldun mu? Eğer olduysan aynen o işlemi yaşıyorsun. Burda bazı arkadaşlar anestezili aşılama yaptıracam diyor hayretler içinde okuyorum... Hayır bunun anestezi alma ihtiyacı nerden doğuyor anlamış değilim. Doktor vajinanı açıyor ipince bir hortuma yıkanmış spermi çekiyor (zaten birkaç damla sıvı şeklinde) o incecik hortumu vajinadan içeri hafifçe girdiriyor ve geri hortumu çekiyor bu kadar. 2dakika bile sürmüyor emin ol. Ne acı ne de sızı yaşayacaksın. Arkadaş afedersin eşinle cinsele ilişki yaşamıyormusun o kalınlıkta birşeyi oranda hissediyorsunda inanamayacağın incelikte hortumu orana sokturmak için neyin anestezisini alıyorsun anlamadım gittii.... Valla biraz dolmuşum sen sorunca içimdekileri kusayım dedim :)

Hayırlı uğurlu olsun inşallah :16: Bizde burda 3 arkadaş geçen hafta cuma olmuştuk :) Hayırlı haberler bekliyoruz herkesten :34::34:

Yaa ne güzel günleiniz geçmiş. Benim henüz çok yeni. Belirtiniz var mı

Arkadaşım şimdiye kadar kadın doğum doktorunda vajinal muayene oldun mu? Eğer olduysan aynen o işlemi yaşıyorsun. Burda bazı arkadaşlar anestezili aşılama yaptıracam diyor hayretler içinde okuyorum... Hayır bunun anestezi alma ihtiyacı nerden doğuyor anlamış değilim. Doktor vajinanı açıyor ipince bir hortuma yıkanmış spermi çekiyor (zaten birkaç damla sıvı şeklinde) o incecik hortumu vajinadan içeri hafifçe girdiriyor ve geri hortumu çekiyor bu kadar. 2dakika bile sürmüyor emin ol. Ne acı ne de sızı yaşayacaksın. Arkadaş afedersin eşinle cinsele ilişki yaşamıyormusun o kalınlıkta birşeyi oranda hissediyorsunda inanamayacağın incelikte hortumu orana sokturmak için neyin anestezisini alıyorsun anlamadım gittii.... Valla biraz dolmuşum sen sorunca içimdekileri kusayım dedim :)

Oooo çok sert 😀😀😀😀 aynı zamanda çok açıklayıcı olmuş kıııııııZzzz 😃😃😃😃

Herhangi bir belirti yok.. Klasik regl ağrıları var sadece ufak ufak bel, kasık, göğüs ağrıları işte.

Ya birisi yazmış ki asılama sonrası göğüslerim sertlesti. Bende hiç öle seyler olmadı :(

:)) anladım canım önceden vjinal muayene oldum çok smear flnda yapıldı her gidiştede o aleti alıyo doktor hmn :D.bişey yokmuş o kadarsa.aman buna dayanamayanda doğuma nasıl gidicek o zaman.orda anestezi yapmıolarmış hem doğum sancılarında.saol rahatlattın bni.

:1: :46:

İğne?? Ben klomen kullandım. İlk asılamam. Pregnil ile çatşatma oldu

ben de klomen+ovitrelle kullandım :51: ama aşılama olmadım, olamadım :37: pazar gününe denk geldi :ssz:

Son düzenleme:
:)) anladım canım önceden vjinal muayene oldum çok smear flnda yapıldı her gidiştede o aleti alıyo doktor hmn :D.bişey yokmuş o kadarsa.aman buna dayanamayanda doğuma nasıl gidicek o zaman.orda anestezi yapmıolarmış hem doğum sancılarında.saol rahatlattın bni.

Tabiki oyle her kafana estiğinde anestezimi yapılır ya :)) valla millet bi garip. Hadi Allah korusun 1. aşılama tutmadı, hadi 2. de tutmadı, 3, 4 her aşılamada anestezimi yapılır. Ne kadar zararlı bir şey. Hadi normal doğum yapmadın sezeryan yapacaksın hadee o zamanda anestezi. Hayatını kafan güzel geçirirsin o olur.. Tabi narkozun verdiği zorlukta cabası...

Bana direk iğne verdi doktor :) Gonal-f kullandım. Çatlatma olarakta ovitrelle kullandım. Şimdide crinone vajinal jel ve folik plus kullanıyorum.

Bana jel de vermedi. Ne işe yarıyo ki jel. Aşılama sonrası git cumartesi ilişki dedi ve gittti

Bana jel de vermedi. Ne işe yarıyo ki jel. Aşılama sonrası git cumartesi ilişki dedi ve gittti

Biz normal yollarla hamile kalamadığımız için aşılama yaptıranlara jel veriliyor. Spermler döllendikten sonra rahimde tutunabilsin, rahim duvarını gebeliğe hazırlasın diye veriyorlar.

Back
X