- 10 Nisan 2013
- 3.459
- 3.611
- 248
Aşılama oldun mu? Kaçıncı günündesin?
Evet seker. Cuma oldum. Bugün üçünçü günüm. Sabırsızlıkla sonucu bekliyumm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşılama oldun mu? Kaçıncı günündesin?
Evet seker. Cuma oldum. Bugün üçünçü günüm. Sabırsızlıkla sonucu bekliyumm
arkadaşlar aşılama yapılırken çok ağrı sancı oluyomu işlem sırasında.birde ne kadar sürüyo.
arkadaşlar aşılama yapılırken çok ağrı sancı oluyomu işlem sırasında.birde ne kadar sürüyo.
Hayırlı uğurlu olsun inşallahBizde burda 3 arkadaş geçen hafta cuma olmuştuk :) Hayırlı haberler bekliyoruz herkesten
![]()
Arkadaşım şimdiye kadar kadın doğum doktorunda vajinal muayene oldun mu? Eğer olduysan aynen o işlemi yaşıyorsun. Burda bazı arkadaşlar anestezili aşılama yaptıracam diyor hayretler içinde okuyorum... Hayır bunun anestezi alma ihtiyacı nerden doğuyor anlamış değilim. Doktor vajinanı açıyor ipince bir hortuma yıkanmış spermi çekiyor (zaten birkaç damla sıvı şeklinde) o incecik hortumu vajinadan içeri hafifçe girdiriyor ve geri hortumu çekiyor bu kadar. 2dakika bile sürmüyor emin ol. Ne acı ne de sızı yaşayacaksın. Arkadaş afedersin eşinle cinsele ilişki yaşamıyormusun o kalınlıkta birşeyi oranda hissediyorsunda inanamayacağın incelikte hortumu orana sokturmak için neyin anestezisini alıyorsun anlamadım gittii.... Valla biraz dolmuşum sen sorunca içimdekileri kusayım dedim :)
Yaa ne güzel günleiniz geçmiş. Benim henüz çok yeni. Belirtiniz var mı
Herhangi bir belirti yok.. Klasik regl ağrıları var sadece ufak ufak bel, kasık, göğüs ağrıları işte.
Ya birisi yazmış ki asılama sonrası göğüslerim sertlesti. Bende hiç öle seyler olmadı![]()
Ben hatta iğneleri vurulurken o şişliği ve hassasiyeti hissediyordum. Şimdi biraz daha arttı...
İğne?? Ben klomen kullandım. İlk asılamam. Pregnil ile çatşatma oldu
Arkadaşım şimdiye kadar kadın doğum doktorunda vajinal muayene oldun mu? Eğer olduysan aynen o işlemi yaşıyorsun. Burda bazı arkadaşlar anestezili aşılama yaptıracam diyor hayretler içinde okuyorum... Hayır bunun anestezi alma ihtiyacı nerden doğuyor anlamış değilim. Doktor vajinanı açıyor ipince bir hortuma yıkanmış spermi çekiyor (zaten birkaç damla sıvı şeklinde) o incecik hortumu vajinadan içeri hafifçe girdiriyor ve geri hortumu çekiyor bu kadar. 2dakika bile sürmüyor emin ol. Ne acı ne de sızı yaşayacaksın. Arkadaş afedersin eşinle cinsele ilişki yaşamıyormusun o kalınlıkta birşeyi oranda hissediyorsunda inanamayacağın incelikte hortumu orana sokturmak için neyin anestezisini alıyorsun anlamadım gittii.... Valla biraz dolmuşum sen sorunca içimdekileri kusayım dedim :)
Hiç acımamıştı benim. Üç dakika falan sürdü işlem
İğne?? Ben klomen kullandım. İlk asılamam. Pregnil ile çatşatma oldu
:)) anladım canım önceden vjinal muayene oldum çok smear flnda yapıldı her gidiştede o aleti alıyo doktor hmn.bişey yokmuş o kadarsa.aman buna dayanamayanda doğuma nasıl gidicek o zaman.orda anestezi yapmıolarmış hem doğum sancılarında.saol rahatlattın bni.
![]()
ben de klomen+ovitrelle kullandımama aşılama olmadım, olamadım
pazar gününe denk geldi
![]()
Bana direk iğne verdi doktor :) Gonal-f kullandım. Çatlatma olarakta ovitrelle kullandım. Şimdide crinone vajinal jel ve folik plus kullanıyorum.
![]()
ben de klomen+ovitrelle kullandımama aşılama olmadım, olamadım
pazar gününe denk geldi
![]()
Bana jel de vermedi. Ne işe yarıyo ki jel. Aşılama sonrası git cumartesi ilişki dedi ve gittti