Aşılama Haziran 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
allah kolaylık versin, bu süreç çok yıpratıcı, bilinen bir sorununuz varmı bari? sorun olmayınca dahada içinden çıkılmaz bir durum oluyor çünkü :50:

Âmin sağolasın. Eşimde varikosel vardı ameliyat oldu 1 yıl önce yükseldi tabi ama normal yolla olacak kadar değil.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Âmin sağolasın. Eşimde varikosel vardı ameliyat oldu 1 yıl önce yükseldi tabi ama normal yolla olacak kadar değil.
umarım rabiim yüzümüze gülecektir, bizde birgün anne olacağız inşallah:nazar: bizdede hiçbir sorun yok, benim pkom dışında :17:

evet ilk, ama pek heyecanım ve umudum yok gibi:19:

Benimde bu sefer öyleydi ama benim 2 tüp ve 2 aşılama negatif sonucundan sonra 3. Aşılamada umutsuz olmam normaldi. Sen daha ilktesin. İlk tedavimde benim ayaklarım yere değmiyordu havalarda uçuyordum. Olumlu düşün

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benimde bu sefer öyleydi ama benim 2 tüp ve 2 aşılama negatif sonucundan sonra 3. Aşılamada umutsuz olmam normaldi. Sen daha ilktesin. Ilk tedavimde benim ayaklarım yere değmiyordu havalarda uçuyordum. Olumlu düşün
tam çıkış saatim yoğunluk oldu birden yazamadım kusura bakma, yarın görüşürüz inşallah güzel haberle gelirim, hoşçkalın

Herkese merhaba ilk üyeliğim..
Bende herkes gibi anne olmak istiyorum ve bunun için eşimle elimizden gelen herşeyi yapmaya çalışıyoruz..
Ilk aşılamamızı 2013 Kasım ayında yaptık ama mağlesef olmadı.. Sonrasında içtiğim ilaçlardan dolayı duygusal olarak etkilendim ve tedaviye ara vermek istedim.. Ara verdiğim ay hamile kaldım.. Sonuç hüsran düşük yaşadım 5 haftalıkken... :( kendimi toparlamam gerektiğini ve biraz zamana ihtiyacımız olduğunu düşünerek 4 ay ara verdik ve dün 2. Aşılamamı oldum heycanlı bekleyiş tekrardan başladı :) bu sefer çok daha rahatım.. Allah tüm isteyenlerin gönlüne göre versin.. Benim için de dualarınızı eksik etmeyin :)

Herkese merhaba ilk üyeliğim..
Bende herkes gibi anne olmak istiyorum ve bunun için eşimle elimizden gelen herşeyi yapmaya çalışıyoruz..
Ilk aşılamamızı 2013 Kasım ayında yaptık ama mağlesef olmadı.. Sonrasında içtiğim ilaçlardan dolayı duygusal olarak etkilendim ve tedaviye ara vermek istedim.. Ara verdiğim ay hamile kaldım.. Sonuç hüsran düşük yaşadım 5 haftalıkken... :( kendimi toparlamam gerektiğini ve biraz zamana ihtiyacımız olduğunu düşünerek 4 ay ara verdik ve dün 2. Aşılamamı oldum heycanlı bekleyiş tekrardan başladı :) bu sefer çok daha rahatım.. Allah tüm isteyenlerin gönlüne göre versin.. Benim için de dualarınızı eksik etmeyin :)

Amin canım inşallah güzel haberlerini duyarız :) Allah hayırlısını versin inşallah.

Back
X