- 16 Mart 2014
- 3.356
- 1.106
- 148
canm ben de verebilenlerden degilim aslında :)) allah yardım ediyor inş eşim 850 maaş alıyo :)):)))
mevlam kucaklarımızı doldursun boş bırakmasın inş
amiiin canıııım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canm ben de verebilenlerden degilim aslında :)) allah yardım ediyor inş eşim 850 maaş alıyo :)):)))
mevlam kucaklarımızı doldursun boş bırakmasın inş
yaa iğnelerin fayda etmemesine çok şaşırdım çünkü klomen bile etkisi çok az olan bi hapken onla olmuş :26:
ya şimdi bende takıldım bu durumaa ben klomen denedim aşılama değil sadece klomen alıp ilişki saati verdi dr. 10 yumurta olmuştu kesin tutar dedi tutmadı gerçi...
ama iğne ya geciktirirse bende 7 temmuz adet olursam başlıycam bayrama sarkarmıki acaba yaaa :18::18::18: emekler boşa gitmesinnnn :18:
benim klomen kullanıp yumurtamın gelişmediği ay olmadı masallah klomenle her ay en az 1 yumurtam oluyordu aşılamada doktor ıgne önerdi daha iyi dedi ama ıgnenın tanesı 400tl ve suan 2.kutum bıttı bugun ıtıbarıyle ve hıcbır ılerleme yok 7mlde beklıyor ne artıyoo ne azalıyo öyle kala kaldım doktorm cok sasırdı klomenın cevap verdıgı tedavıye ıgne nasıl cevap vermez kesın ıgne bozulmusturd edı eczanede yada bız evde acaba derecesınımı ayarlayamadık![]()
Kızlar ben özelde yaptırdım aşılamamı rapor çıkardılar 4 kutu gonal f 450 1 kutu ovitrille 1 kutu progestana toplam 380 tl verdim ayrıca iki kere aşılama oldum ikinsindede rapor çıkardılar hep bu fiyata aldım ilaçlarımı
doktorlara göre ne bende nede eşimde bir şey yok aetlerim düzensizdi kür kullandım şimdi düzgün ama yinede olmuyor 3 yıldır
bende 4 yıllık evliyim nasıl pişmanım niye korundum hemen düşünmedim diye
aylar geçtikçe stres artıyor
en kötüsüde sorun yokken olmaması
canm benm cok sagol içim rahatladı yanı hıcbırsey bıtmedı ozman benmde umudum var bu aydan yazdıklarından sonraa ama benm ılac puregon senınkı gonal f ıcerıgı aynıdır sanırım ümitlendim ama ya cok sagol ben cok uzuluyordm
sadece bir yıl korunum valla bende çok pişmanım keşke zaman geri dönse ben evlendim ablamın 1 çocuğu vardı şimdi 3 çocuğu var bu adalet değil ama
sarıçiçek kaçıncı günündesin bak chinanında büyümedi 20. gün oldu aşılaması birden büyür belki strese girme
bu arada rapor nasıl alınıyor yaa:44:
benim dr. 2 iğne kullanırız sana yeter dedi 400*2 iğneler hastaneyede 400 vericeksin muayene çatlatma iğnesi filan 1500 ü bulcak işte
yeterki tutsun![]()
Tatlım raporu gittiğin hastane çıkarıyor. Yani doktorun sekretere talimat veriyor raporu yazdırtıyor. Özelde böyle yaptırdım ben.
bence çöfek otu bal tarçın kürüde kullan yumurtayı çok iyi geliştiriyor ben geçen ay kullandım ama galiba hesaplayamadım bu ay ovulasyon testi ile hasaplayacağım inşallah olur
Hiç üzülme bende çok paralamıştım kendimi nasıl büyümez nasıl olmaz diye... Ama son hafta işte yavaş yavaş büyüyünce oh be dedim :) yumurta büyüdü de aşılama tutmadı işte :44:
hadi yaaa bana niye sölemedikiii hayret bişey ya 400 tanesi 2 tane yaparız 800 diye hesap yaptı masraflı biraz bekle istersen dedi
insan uyarır yaa
hatta bana ilaç filan yazıncada hep öle yazıp veriyordu normalde sgk girmesi lazım ya var bi anormallik ama
offf 20 gün sürerse arefeye filan geliyo benim aşılama oda pazar günü kafam karıştı ben napıcam
cuma yola çıkacağız çok riskli yaa![]()
ama bazıları baştan salma yapıyor ben kadın doğum hastanesine gittim 4-5 ay hep çatlatma iğnesi klomen grophene falan veriyordu adetlerim düzensizleşti kist oluştu yumurtalarım tembelleşti sonra bırak tım bitkisel kürlerle çok şükür düzene giri bayramdan sonra aşılama düşünüyorum mersin de olmayı düşünüyorum doktoru çok övüyorlar
sarıçiçek kaçıncı günündesin bak chinanında büyümedi 20. gün oldu aşılaması birden büyür belki strese girme
bu arada rapor nasıl alınıyor yaa:44:
benim dr. 2 iğne kullanırız sana yeter dedi 400*2 iğneler hastaneyede 400 vericeksin muayene çatlatma iğnesi filan 1500 ü bulcak işte
yeterki tutsun![]()
hayırlısı cnm en azından bir umudun olmustur benmde aşılamadan umudum yoktu zaten ama yumurtamın gelısmemesı cok kötüü etkiledi beni en azından klomende cebımden para cıkmıyordu cnm sen 4.kutudamı basardın 4.kutuya kadar senınkıde yerındemı sayıyordu benm 7ml de kaldı 3.iğneyı yarın alıcam allah ızın verırsesenınde allahım yuzunu guldurur ınsallah bıran önce cok zormus ya bukdar zor oldugunu bılmıyodm
Hiç üzülme bende çok paralamıştım kendimi nasıl büyümez nasıl olmaz diye... Ama son hafta işte yavaş yavaş büyüyünce oh be dedim :) yumurta büyüdü de aşılama tutmadı işte :44:
Bende aşılama öncesi 7 ay tedavi oldum cnm klomen serophene progestan fln en sonunda bu doktorumu buldum valla ben ankaradayım doktorumdan çok menunum çokta seviyorum özel ama para canlısı değil çok ilgili ultrasona giriyorum bana çeviriyo şurda şu var burda bu var sanki öğrencisine ders anlatır gibi anlatıyo ankarada olanlara tavsiye edebilirim özelden yazarlarsa