Aşılama Haziran 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar mrb. bende 27 haziranda aşılama olmuştum.12 günü gebelik testi yapmaya başladım silik cıkıyordu 3 güb yaptım son gün net cıktı.15 gün kan verdim 78 cıktı değerim hamileymişim cok şükür.14 gün kanama yaşadım baştan kırmızı sonra koyulaştı sabahtan akşama kadar sürdü kesildi.idrardada cıkıyor kanamayada aldanmayaın ogün kahrolmuştum ben eşimle inşallh iyi olur yine sonumuz allah isteyen herkese versin

hayırlı olsun ilk aşılamamıydı

İkinci aşılamamda başarısız oldu kızlar dün hastalandım yüce rabbimin bir bildiği var elbet

selam kızlar..aşılama için kanuni sultan süleymana gidiyorum..temmuz ayının 2sinde hasta olsum..adetin 3.günü tekrar gittim...sarophane verdi yumurta için ve dosyam oluşturuldu bütün evraklarımı teslim ettim..bugün için randevu vermişti gittim sabahtan..20cm büyüklüğünde bir yumurtam oluşmuş..dr gün aşırı ilişki verdi ve 22temmuzda tekrardan çağırdı...anladığım şu aşılama hangi aşamada olacak...gün aşırı ilişki niye verildi..soramıyorsunda o kadar yoğunlar ki..çekiniyosun soru sormaya...

kızlar iyi akşamlar 9 temmuzda aşılama yaptırdı. ilkdi. bende hiç bir belirti yok ve ben pek dikkat edemedim. sürekli ayakta olmam gerekiyordu . sizce bunlara rağmen olma ihtimali var mı

kızlar tekrar merhaba

hatırlarsanız kanamam olmasına rağmen hamile olduğumu söylemiştim..20 haziran da aşılamam oldu.6 temmuz 16. günü kanda test yaptırdım beta 223 çıktı..doktor hamilesin cumartesi yani 12 temmuszda tekrar giittim 483 çıktı..bebek gelişmiyor düşük büyük ihtimal yada dış gebelik pazaretesi yine gel dedi.bu arada estrofem adlı ilaç verdi..sabah akşam onu kullandım..14 temmuzda düştüm yollara yine bu sefer beta 783 çıktı..doktor iki katına çıkmış 17 temmuzda yine bir tahlil yapalım dedi..ilaçları kullan dedi..tutunma ihtimali varmı dedim olabilir dedi,dış gebelik yok o zaman dedim,onun için bişey diyemem perşembe belli olur dedi..bu beklemek ve belirsizlik beni mahvetti kızlar..sonuç perşembe belli olacak..Rabbim hayırlısını versin..Allahım hepimizin yardımcısı olsun..acaba benim gibi olupta bebeği tutunan varmıdır merakettim açıkçası..

canım allah yardımcın olsun bnde aşılama olacağım suan iğne kullanıyorum perşembe gidicem kontrole siyah çekirdekli kuru üzüm bebeğin rahime tutunmasını kolaylaştırıyormuş bana doktorum demişti ondan ye derim

mrb üzerinden nerdeyse 1 yıl geçmiş ama tedavin nasıldı umarım bebişn vardr inşallah memnunmuydun nasıl gtti bnde aşılama için gidicem de ? tecrübelere ihtiyacm var biraz cvplarsan çok sevinirm :) iyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…