Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende aşılama yaptırdım bugün 9.günüm ama belirti yok...tutmadı büyük ihtimal...seninki tutar inşlh...
cnm benim 7 yaşında oğlum var 2 sene önce sprial çıkarttım.gebe kaldım 2 haftalık düşük oldu.sonra 9 ay geçti yine çatlama iğnesi doğal yolla denedik meğer varmış öğrendiğimde 6 haftalık hiç bilmedim kanda hcg az yükseldi 468,700,1050,1250 kalp atışıda yoktu kürtaj oldum işte temmuzdan bu yana olmadı yumurtalıklar zayıf.günde 5 klomenle 1 yumurta gelişti hemen aşılama yaptık.yarın yapsam çıkarmı 10.gün yarın.dua et .umutsuzummmm![]()
cnm tabiki dinlenmelisin sonuçta doğal yol değil bu rahime yuvalama işlemi 5 gün sürüyo en azından 1 hafta dinlen.kaç yıldır evlisin.bu dinlenme aşamasında crinone jel kullanıyormusun.rahmi bebeğe hazırlıyo.bu arada test yaptırdım sonuç 3te çıkacak.dayanamayıp evde idrar yaptım negatiiffff....kısmet bakalım....
mrhb arkadaşlar bugün aşılamamın 6 ıncı günü.bende merak içerisindeyim.30 mayıs test tarihim.daha önce 2 defa yaptırdım.tutmadı. ümitli değilim ama çok merak ediyorum.yarın falan idrar testi yapsam çıkarmı..hamilelik belirtileri nelerdir...kafaya takmayayım diyorum ama olmuyor...
mrhb arkadaşlar bugün aşılamamın 6 ıncı günü.bende merak içerisindeyim.30 mayıs test tarihim.daha önce 2 defa yaptırdım.tutmadı. ümitli değilim ama çok merak ediyorum.yarın falan idrar testi yapsam çıkarmı..hamilelik belirtileri nelerdir...kafaya takmayayım diyorum ama olmuyor...
cnm 14 ay daha çok yeni tabi 1yıl içinde olmadıysa tedbirli olmalı.tüp için erken aşılamayı tekrarla ve iki gün üst üste iste.bende tek yumurta vardı diye şansım düşüktü.ama etrafımda yapanlar hep iki gün üst üste yaptırıyo.umarım hayırlısıyla evladın olur.dua edicem senin için.ve mutlaka istirahat...
teşekkür ederim.ben zeynep kamilin tüp bebek merkezinden randevu aldım dün regl oldum ve hiç takmıyorum sanıyordum ama üzüntüden perişan oldum ağla ağla balon oldu gözlerim.3,4 ay önce tüm tetkikleri yaptırdık iyi çıktı özelde yaptırdım hep, ama şimdi ev kredisi ödüyoruz devlete gidicem ve prosedürü hiç bilmiyorum şimdiye kadar çatlatma iğnesi,aşılama vs hiç birini yaptırmadım[
benimde hüsran kan testim negatif çıktııııı....yine o kocaman sıfırlar...
inşallah bu kez tutar hep kafaya takma stres yapma en önemlisi bu diyorlar ama elimizde olmuyor hiç.
ümidini yitirme hiç benim kız kardeşimin iki aşımada da tutmamıştı,üç ay sonra tüp bebek yaptırmaya karar vermişti,ama kendiliğinden hamile kaldı,bir ay önce çok tatlı bir kızı oldu.
bende 13 aydır bekliyorum yarın dr a gidicem tüp bebek için ama aşılama denemeden yaparlar mı bilmiyorum
aşılamam tutmamış arkadaşlar :,( kan testim 0 bugün 10. gündü ama olsa mutlaka çıkarmış dedi doktor çünki doğal yolla olmadığı için yumurta oluşumu ilaçla oluyo ve çatladığında aşılama yapılıyo tutsa bebek tutmasa adet dedi....yine umutlar kaldı...etrafımda herkez kardesim yengem arkadaşlarım hamile......
aşılamam tutmamış arkadaşlar :,( kan testim 0 bugün 10. gündü ama olsa mutlaka çıkarmış dedi doktor çünki doğal yolla olmadığı için yumurta oluşumu ilaçla oluyo ve çatladığında aşılama yapılıyo tutsa bebek tutmasa adet dedi....yine umutlar kaldı...etrafımda herkez kardesim yengem arkadaşlarım hamile......
teşekkür ederim.ben zeynep kamilin tüp bebek merkezinden randevu aldım dün regl oldum ve hiç takmıyorum sanıyordum ama üzüntüden perişan oldum ağla ağla balon oldu gözlerim.3,4 ay önce tüm tetkikleri yaptırdık iyi çıktı özelde yaptırdım hep, ama şimdi ev kredisi ödüyoruz devlete gidicem ve prosedürü hiç bilmiyorum şimdiye kadar çatlatma iğnesi,aşılama vs hiç birini yaptırmadım