Aşılama Haziran 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Mrb ben de zeynep Kamil é gidiyorum bu ay 2.aşılama yapılacak.aşılama yapmadan tüp bebeğe geçemiyorsun önce 3 kez aşılama yapılıyo.bu arada ilk aşılamadan sonra da bir adet dönemi ara veriliyo.hakkımızda hayırlısı olsun zor ve yıpratıcı bir süreç

aminn canım hoşgeldiinnnnn:3:

Canım biliyorum sana üzülme demek şu noktada çok saçma ama hani demişsin ya etrafımdaki herkes hamile diye bak bizler de senin gibiyiz bebek için hepimiz uğraşıyoruz.demek istediğim yalnız değilsin bu sekilde düşünmeye çalış .neden ben niye ben dersen kendini daha da yıpratırsin Rabbim tez zamanda hepimizi sevindirir inşallah

inşallah cnm haklısın...üzülmemek elde değil.kısmet olmayınca olmuyo demekki....umarım hepimizin duaları kabul olur....

mrhb arkadaşlar bugün aşılamamın 6 ıncı günü.bende merak içerisindeyim.30 mayıs test tarihim.daha önce 2 defa yaptırdım.tutmadı. ümitli değilim ama çok merak ediyorum.yarın falan idrar testi yapsam çıkarmı..hamilelik belirtileri nelerdir...kafaya takmayayım diyorum ama olmuyor...

nasıl gidiyo 7. günmüydü senin bugun...hadi bakalım inşallah hayırlı haberlerini alırız cnm...senin sorun tam neydi..kaç sene gördün tedavi?

Arkadaşlar biliyorsunuz bir başarısız aşılamam oldu nisan ayında.bir ay ara verdik.Mayıs sonu iğnelere başlayacağım.Benim gibi Haziran ayına umut bağlayan anne adaylarını bekliyorum !! İnşallah bu ay bebeklerimizi kucağımıza alırız.
Sizin psikolojiniz nasıl?neler hissediyorsunuz?

cnm birşey sorayım aşılaman tutmayınca ne zaman regl oldun...ben ne zaman olurum?

doktorumda aynısını söyledi...biraz ara vermek sorun olurmu yani 2. aşılamayı yapmasam 2 yada 3 ay sonra tekrar başlasam tedaviye

bir sorun olacağını düşünmüyrum benim elimde olsa hiç ara vermezdim.ben hastane dolu olduğu için mecburii 1 ay ara verdim.

Bugün Zeynep kâmile gittim tüp bebek bölümüne giriş yaptırdım önce kan verdim Belgin Hn ultrasona aldı önceki tahlillerine baktı hepsini yaptırmıştım özelde, iyi sonuçlar dedi ama aşılamayı deneyelim dedi bende yalım 36 deneyi unuttum 14 aydır olmuyor dedim sadece 15 gün sonra tekrar kan alınacakmış yeniden gidicem sonra aşılama için ne zaman giderim söylemediler şükran Hn vardı Belgin Hn ın asistanı o uzun uzun anlattı süreci ve yaptırmam gereken işlemleri ve orada ultrason sırasında Dr u beklerken üç kişiydik aşılama tutmuş hepsinin ilk yaptırışıydı, biri Dr keseyi gördü dedi gözlerimiz doldu ağladık, diğerinde bebeğin ilk kalp atışı duyulacaktı darısı bize kızlar inşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder

Bugün Zeynep kâmile gittim tüp bebek bölümüne giriş yaptırdım önce kan verdim Belgin Hn ultrasona aldı önceki tahlillerine baktı hepsini yaptırmıştım özelde, iyi sonuçlar dedi ama aşılamayı deneyelim dedi bende yalım 36 deneyi unuttum 14 aydır olmuyor dedim sadece 15 gün sonra tekrar kan alınacakmış yeniden gidicem sonra aşılama için ne zaman giderim söylemediler şükran Hn vardı Belgin Hn ın asistanı o uzun uzun anlattı süreci ve yaptırmam gereken işlemleri ve orada ultrason sırasında Dr u beklerken üç kişiydik aşılama tutmuş hepsinin ilk yaptırışıydı, biri Dr keseyi gördü dedi gözlerimiz doldu ağladık, diğerinde bebeğin ilk kalp atışı duyulacaktı darısı bize kızlar inşallah Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder

Zeynep kamilde 3 kişinin aşılaması mı tutmuş yanlış mı okudum ?????:53::52:

Tüp bebek bölümünde üç kişi vardı benim dışımda, ikisinin ilk denemede tutmuş, biride dışarıda 2kez yaptırmış olmamış buradaki ilk aşılamam dedi bebeğin kalp atışı duyulacak bugün dedi,benden sonra o girdi ultrasona;)) inşallah darısı bize ;)) moral oldu banada

bir sorun olacağını düşünmüyrum benim elimde olsa hiç ara vermezdim.ben hastane dolu olduğu için mecburii 1 ay ara verdim.

ben yaz tatili için ailemin yanına gidiyorum.eşimden ayrı kalıyoruz 2 ay kadar.neyse belki kafa toplarım ya bunaldım.... :) geçen yılda böyle oldu kendiliğimden kalmısım ama gitti belki yine kalırım :) ya inşllh sende kendiliğinden kalırsın yaaa cnm yazarsın buraya hamileyimmm diye :)

Tüp bebek bölümünde üç kişi vardı benim dışımda, ikisinin ilk denemede tutmuş, biride dışarıda 2kez yaptırmış olmamış buradaki ilk aşılamam dedi bebeğin kalp atışı duyulacak bugün dedi,benden sonra o girdi ultrasona;)) inşallah darısı bize ;)) moral oldu banada

offf bende istiyorum bende istiyorum

merhaba arkadaşlar bende evleneli 2 yıla yakın biz zman oldu 2 kez kimyasal yaşadım birini geçen sene martta ve temmzda vee haziranda bende aşılama yaptırıcam inşallah... şuanda eşim yanımda değil benmde bu ayki adetm başlamak üzre artık diğer aya kaldı bakalm...yaşım 30 eşimde de bende de hiçbir sorun yokmuş yapılan testler sonucu doktorlar öyle söyledi hsg de çektrdim o da gayet ii ama olmayınca olmuyor malesef...

merhaba arkadaşlar bende evleneli 2 yıla yakın biz zman oldu 2 kez kimyasal yaşadım birini geçen sene martta ve temmzda vee haziranda bende aşılama yaptırıcam inşallah... şuanda eşim yanımda değil benmde bu ayki adetm başlamak üzre artık diğer aya kaldı bakalm...yaşım 30 eşimde de bende de hiçbir sorun yokmuş yapılan testler sonucu doktorlar öyle söyledi hsg de çektrdim o da gayet ii ama olmayınca olmuyor malesef...

normal hamile kalabiliyorsun buda güzel..

normal hamile kalabiliyorsun buda güzel..

ama en son kimysaldan sonra 10 ay geçti klomen+ovitrelle kullandım hala bişy yok bu ayda yne kloemn +ovitrelle kullancam olmazsa haziranda aşılama olcak....

Back
X