ama en son kimysaldan sonra 10 ay geçti klomen+ovitrelle kullandım hala bişy yok bu ayda yne kloemn +ovitrelle kullancam olmazsa haziranda aşılama olcak....
hayırlısı olsun canım...kafadan atınca oluyor diyolar ama atmak mümkün değil ki..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama en son kimysaldan sonra 10 ay geçti klomen+ovitrelle kullandım hala bişy yok bu ayda yne kloemn +ovitrelle kullancam olmazsa haziranda aşılama olcak....
hayırlısı olsun canım...kafadan atınca oluyor diyolar ama atmak mümkün değil ki..
merhaba arkadaşlar bende evleneli 2 yıla yakın biz zman oldu 2 kez kimyasal yaşadım birini geçen sene martta ve temmzda vee haziranda bende aşılama yaptırıcam inşallah... şuanda eşim yanımda değil benmde bu ayki adetm başlamak üzre artık diğer aya kaldı bakalm...yaşım 30 eşimde de bende de hiçbir sorun yokmuş yapılan testler sonucu doktorlar öyle söyledi hsg de çektrdim o da gayet ii ama olmayınca olmuyor malesef...
merhaba bende 14 aydır bekliyorum testler iyi çıktı hsg,yumurta takibi,spermiogram... ama olmuyor işte. Tüp bebek için gittik merkeze Zeynep kamile önce aşılama deneyelim dedi Dr. kan aldılar adetimin üçüncü günü gitmiştim. 15 gün sonraya randevu aldım,tekrar kan alınacak en erken ne zaman olur aşılama?? hazirana yetişir mi 14-15 haziran gibi adet olucam..
rapor aldın mı canım?
o zaman sanıyorum raporlar tamamsa heyete göndeririler.2 hafta da rapor çıkar.ondan sonra iğne veya hap hangi tedaviyi uygulayacaklarsa karar verirler.adetin 2,3 veya 4üncü günü gidersin yumurtalık takibin ve ilaçların için..tahmini 15 gün sonrada aşılaman yapılır
o zaman aşılama haziran sonu oluyor canım eğer raporu,ilaçlarımı filan yetiştirirlerse.. bende ev taşıycam bu arada sakıncası olur mu acaba aşılamadan sonra kaç gün dinlenmek gerekir
hepimiz mutlu haberi alırız inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarımız olur.. arkadaşımda benim gibi her regl oluşunda ağlıyordu bu ay da olmadı diye, evde test yapınca ikinci çizgiyi görmüş ve inanamamış eşi sevinçten ağlamış.. moralimizi yüksek tutalım arkadaşlar Allahım bizlere de nasip etsin sağlıklı güzel bebekler
rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
amin canım arkadaşlarım.bu arada benim adetimi bir miktar geçti.her ay iki gün öne geliyordu.24- 26 sında olmam gerekti ama hala olmadım.idrar testi negatif gösteriyor ama geç yumurtladım sanırım.inşallah gelir bu ay bebişler![]()