Aşılama Haziran 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba, aynı durumdayız sanırım. kaç gündür kullanıyorsun iğneleri? Benimde yumurtalardan tık yok. 20 gün olacak Pazartesi ve o gün kontrolum var. bende 37,5 , 75 , 112,5 ve şuan 150 cc gonal f kullandım ve kullanmaya devam edıyorum.
23 mayısta 75 olarak başladım, 30 mayısta bakıldı büyüme yetersiz, 75 e devam ettim. 4 haziranda bakıldı yine yetersiz, 112,5 a çıkardı,bugünde gittim yine büyümemiş hainler, 125 e çıkardı, pazartesi tekrar gideceğim.
yani 14 gündür iğne yapıyorum ve 3 gün daha yapacağım. :50:

23 mayısta 75 olarak başladım, 30 mayısta bakıldı büyüme yetersiz, 75 e devam ettim. 4 haziranda bakıldı yine yetersiz, 112,5 a çıkardı,bugünde gittim yine büyümemiş hainler, 125 e çıkardı, pazartesi tekrar gideceğim.
yani 14 gündür iğne yapıyorum ve 3 gün daha yapacağım. :50:

Bende aynı sıkıntıdayım hala gelişmemiş dıyor doktor :/ pazartesi bakalım ne olacak...

Bende aynı sıkıntıdayım hala gelişmemiş dıyor doktor :/ pazartesi bakalım ne olacak...

hakkımızda hayırlısı olur inşallah, zaman uzadıkça umut tükeniyor :43::43:

sanada baş ağrısı yaptımı bu iğne, ben baş ağrısı ve uykusuzluktan ölüyorum:ssz:

hakkımızda hayırlısı olur inşallah, zaman uzadıkça umut tükeniyor :43::43:

sanada baş ağrısı yaptımı bu iğne, ben baş ağrısı ve uykusuzluktan ölüyorum:ssz:

Bende onlar olmadı Allah tan. Kolumda sivilceler çıktı birde sol tarafımda arada bir küçük sancılar oluyor.

Back
X