Aşılama Haziran 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar benim karnımda acayip gaz var,
Göğüslerim çok şiş bugün aşılamanın5. Günü sizce normal mi

tatlım aşılama ilk olacak, daha önce sadece tablet ile destek vererek ovülasyon sağlayıp kendimiz denemiştik. zaten bu klomen safhasını geçmeden aşılama yapmıyor doktor.
ayrıca bugün yine kontrolüm vardı, yumikler yine büyümemiş,yine büyümemiiiiiiiş :50: tekrar 3 doz 125 ml gonal f kullanacağım,pazartesi tekrar kontrol :43:

anladm cnm benim aralık ayında aşılamasız klomen+pregnyl deneyimim olmuştu 1 kere başka hastanede. şimdi yine aynı ilaçlarla aşılama yapacak sanırım burası ovülasyon durumuna göre :112:

en yaygın görülen yan etkisi baş ağrısıymış zaten :43:
çok umutsuzum, çok mutsuzuuuumm :43::43::43::43::43:

dellenme kığııızz ovülasyon sorunun mu var senin neden cvp vermiyo vücut tedaviye anlamadım cnm doz mu çok düşük yoksa :44:

:103:şu gözlükler yumuş gibi görünüyor aslında:103:

al sana yummy :121:

slm kızlarda bende ikinci asılamamı oldum. birinciden farkı bu kez klomen kullandım.gecen sefer normal kendimin yumurtlamasını beklemişti doktor. klomenle 3 tane yumurtam oldu igneyle catlattı doktor ve dün asılama yaptık. geriye 14 gün beklemek kaldı. hepimiz icin hayırlısı.

slm kızlarda bende ikinci asılamamı oldum. birinciden farkı bu kez klomen kullandım.gecen sefer normal kendimin yumurtlamasını beklemişti doktor. klomenle 3 tane yumurtam oldu igneyle catlattı doktor ve dün asılama yaptık. geriye 14 gün beklemek kaldı. hepimiz icin hayırlısı.

Hayırlısı olsun canım. Güzel haberler ver bize :)

günaydıın, bak folik arkadaş bize yumik smileyi bulmuş :121: :121: :121:

Hahahhahaha süper olmuş :52: bayıldımm. Ya bu arada bugün sabah tam iğnemi olacaktım ilaç 75 cc de kaldı bittiiii. Allahhıımm dedim tee pazartesiye kadar iki tane daha vurulmam lazım ve yeni bir masraff:14: hemen doktoru aradım napcam diye yeni bir kutu alman lazım dedi. Of yaa şimdi ecza deposunu aradım da biraz indirimli veriyorlar Allah tan. Bekliyorum ilacı getirecekler :14:

Hahahhahaha süper olmuş :52: bayıldımm. Ya bu arada bugün sabah tam iğnemi olacaktım ilaç 75 cc de kaldı bittiiii. Allahhıımm dedim tee pazartesiye kadar iki tane daha vurulmam lazım ve yeni bir masraff:14: hemen doktoru aradım napcam diye yeni bir kutu alman lazım dedi. Of yaa şimdi ecza deposunu aradım da biraz indirimli veriyorlar Allah tan. Bekliyorum ilacı getirecekler :14:

ne kadara alıyorsun?

ne kadara alıyorsun?

220 TL ye. Aslında biraz daha ucuzu oluyo ama bilmediğim bi depoda veriyorlar gidip almam lazım. O yüzden yolu bilemediğim için 10-20 lira için değmez dedim. Bunlar direkt yakınıma getiriyolar gidip alıyorum 220 TL ye.

220 TL ye. Aslında biraz daha ucuzu oluyo ama bilmediğim bi depoda veriyorlar gidip almam lazım. O yüzden yolu bilemediğim için 10-20 lira için değmez dedim. Bunlar direkt yakınıma getiriyolar gidip alıyorum 220 TL ye.

300 lüğü 251 liraya aldım bende en son:52:

hayırlı uğurlu olsun cnm inşallah seninledir yavrular :112:

Bizde eşimle aşılama yapmaya karar verdik bu konuda hiç bilgim yok netten araştırtıyorum ..İki doktor arsında kaldım ''Opr.dktor Halit Fırat ERDEN'' VE ERBİL YAĞMUR kime güvenmeliyim bilmiyorum doğru güvenilir ekiple çalışmak istiyorum çünkü biliyorum ki her şey ticarete dönmüş siizn ne hissettiğinizin bir çok hekimin umurunda değil gerekli gereksiz tahliller filmler vb bunları yaşamak istemiyorum.
Bana ne önerebilirsiniz.vereceğiniz bilgiler çok önemli benim içinn.

Bizde eşimle aşılama yapmaya karar verdik bu konuda hiç bilgim yok netten araştırtıyorum ..İki doktor arsında kaldım ''Opr.dktor Halit Fırat ERDEN'' VE ERBİL YAĞMUR kime güvenmeliyim bilmiyorum doğru güvenilir ekiple çalışmak istiyorum çünkü biliyorum ki her şey ticarete dönmüş siizn ne hissettiğinizin bir çok hekimin umurunda değil gerekli gereksiz tahliller filmler vb bunları yaşamak istemiyorum.
Bana ne önerebilirsiniz.vereceğiniz bilgiler çok önemli benim içinn.

ikisiyle de ayrı ayrı ön görüşme talep edebilirsin. biraz hikayeni anlatırsın. "ne zmn evlendiniz, hiç korundunuz mu, eşin kaç yaşında, ne zmndır bebek istiyorsunuz, daha önce başka tedavi denediniz mi vs.. " soruları yanıtlarken dialoğunuzu da ölçme değerlendirme fırsatı bulursun cnm. elektrik önemli :112: kararını buna göre verirsin. adı geçen dr.lar hakkında kulüpte eminim yorum yapılmıştır daha önceden. onları bulup okuyabilirsin.. ve ayrıca aşılama yaptıracaksan bir dizi kontrol ve muayeneden her halükarda geçmen gerekecek elbette. bunlar tedavinin amacına ulaşması için önemli ve şart!

Back
X