Aşılama Haziran 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ayy hadi bakalım saat kaçta? kasıkta ağrı sızı hissediyo musun hiç?
sabah 8-8:30 gibi gideceğim,dün feci sancılandım 2 kere,hem bel hem kasıktan ama,bugün birşey yok, :121: gece ninni söyledim yumiklere,uyusunda büyüsün:1:

sabah 8-8:30 gibi gideceğim,dün feci sancılandım 2 kere,hem bel hem kasıktan ama,bugün birşey yok, :121: gece ninni söyledim yumiklere,uyusunda büyüsün:1:

hmm iyi iyi, işe yaramıştır inşallah bu sefer iğneler, emekleriniz de zahmetiniz de boşa gitmesin inşallah cnm normalde yumikleme sorunun yoktu dimi?

var ya olmazmı, ondan başka bir sorun yok zaten :ssz:

hee, desene :37: ne bilim geçen gün de sormuştum ama gözünden kaçmıştı heralde.. aman aman sorun buysa çözümü var, hiiiç dert etme, Allah dermansız dert vermesin bacım :21:

hee, desene :37: ne bilim geçen gün de sormuştum ama gözünden kaçmıştı heralde.. aman aman sorun buysa çözümü var, hiiiç dert etme, Allah dermansız dert vermesin bacım :21:

bugün iğneye başlayalı 17 gün oldu,bacaklarım mosmor,uyku yok,baş ağrısı tavan yapmış,psikolojim dağınık,ne okuduğumu,ne izlediğimi anlamıyorum,aklım hep yumiklerde :121:

bugün iğneye başlayalı 17 gün oldu,bacaklarım mosmor,uyku yok,baş ağrısı tavan yapmış,psikolojim dağınık,ne okuduğumu,ne izlediğimi anlamıyorum,aklım hep yumiklerde :121:

bacakların nie mosmor :53: iğneden değil ama stresten ölcen kızım rahat bırak biraz kendini yahu :24:

YARINKİ KONTROLE HAZIRMISIN :121:
bugün çalışıyorum çok şükür kafam dağılıyor. Evde olsam hep yarını düşünürdüm:52:

Bak yaaa aklımdan çıkmıştı hatırlattın sağol yani :52: Bugün deli oldum günlerdir yaptığım iğneyi vuramadıyaaa te Allaam ya :27: göbeği delik deşik ettim. Sonra acıya cıya soktum napiim. Yarın tekrar o iğneyi vurulmak istemiyorum umarım yumişler olmuştur arık. Yarın senin kaçta randevu?

yoo, daha yapılmadı bnm, klomen içiyorum bugün 4. gün. perşembe ilk kontrol :32:

Ohh oohh iimiş :34: sen hapla büyütüyosun yani. Hadi bakalım kuzum emeklerimiz boşa gitmesin inşallah. Benimde bi arkadaşımın 1 yıldır çocuğu olmuyordu. Kendi kafasına göre 3-4 ay yumurta geliştirici hap içti. En son bi doktor buldu niye hamile kalamıyorum diye (onda da kist sıkıntısı vardı). Doktoru adet olunca gel dedi rahim filmi çekeceklerdi. Bekledi bekledi adet olmadı adet söktürücü ilaç yazdırmaya gitti bi baktılar hamile :52: şimdi çok şükür iyi 5 haftalık hamileymiş. İşte bilemiyosun Allah verdimi veriyor...

Ohh oohh iimiş :34: sen hapla büyütüyosun yani. Hadi bakalım kuzum emeklerimiz boşa gitmesin inşallah. Benimde bi arkadaşımın 1 yıldır çocuğu olmuyordu. Kendi kafasına göre 3-4 ay yumurta geliştirici hap içti. En son bi doktor buldu niye hamile kalamıyorum diye (onda da kist sıkıntısı vardı). Doktoru adet olunca gel dedi rahim filmi çekeceklerdi. Bekledi bekledi adet olmadı adet söktürücü ilaç yazdırmaya gitti bi baktılar hamile :52: şimdi çok şükür iyi 5 haftalık hamileymiş. İşte bilemiyosun Allah verdimi veriyor...

ayy maşallah kısmet işte ya evet :49:

ikisiyle de ayrı ayrı ön görüşme talep edebilirsin. biraz hikayeni anlatırsın. "ne zmn evlendiniz, hiç korundunuz mu, eşin kaç yaşında, ne zmndır bebek istiyorsunuz, daha önce başka tedavi denediniz mi vs.. " soruları yanıtlarken dialoğunuzu da ölçme değerlendirme fırsatı bulursun cnm. elektrik önemli :112: kararını buna göre verirsin. adı geçen dr.lar hakkında kulüpte eminim yorum yapılmıştır daha önceden. onları bulup okuyabilirsin.. ve ayrıca aşılama yaptıracaksan bir dizi kontrol ve muayeneden her halükarda geçmen gerekecek elbette. bunlar tedavinin amacına ulaşması için önemli ve şart!

Canım Evet buradaki dk ve tedaviler hakkında sürekli yorumları okuyorum kafam karışıyor ama bahçeci sağlık gr.Erbil by le başlayacağım gibi bana daha çok güven verdi .Benim hiç bir sorunum olmadığını sürekli doktorlar söylüyordu taki hsg çektirene kadar hsg soncu sol tüpümün kapalı olduğu söylendi ve ben 1 yıl önce hsg çektirmiştim sorun yoktu artık neye inanacağımı kime güveneceğimi bilmiyorummm

Bak yaaa aklımdan çıkmıştı hatırlattın sağol yani :52: Bugün deli oldum günlerdir yaptığım iğneyi vuramadıyaaa te Allaam ya :27: göbeği delik deşik ettim. Sonra acıya cıya soktum napiim. Yarın tekrar o iğneyi vurulmak istemiyorum umarım yumişler olmuştur arık. Yarın senin kaçta randevu?

ben geldim kontrolden, 16 mm hala :43: 2 gün daha 125 gonal f :52: çarşamba tekrar kontrol :121:
sen ne yaptın, iyi birşey söyleeeeeeeeeee

ben geldim kontrolden, 16 mm hala :43: 2 gün daha 125 gonal f :52: çarşamba tekrar kontrol :121:
sen ne yaptın, iyi birşey söyleeeeeeeeeee

Canıımmmmm bugün yumişler oluşmaya başlamış. Yeterli olgunluğa çarşamba erişecekler dedi. bugün ve yarın 150 cc ye devam çarşamba yine kontrol var benimde :52: cumaya aşılamayı yaparız dedi ayyy helecanlandıımmm :1: seninde olacak gibi bakk gelişmeye başlamış senin yumiklerde çok sevindim canımm :16:

Canıımmmmm bugün yumişler oluşmaya başlamış. Yeterli olgunluğa çarşamba erişecekler dedi. bugün ve yarın 150 cc ye devam çarşamba yine kontrol var benimde :52: cumaya aşılamayı yaparız dedi ayyy helecanlandıımmm :1: seninde olacak gibi bakk gelişmeye başlamış senin yumiklerde çok sevindim canımm :16:

AYYY HADİ HAYIRLISI İNŞALLAH,
şu iki gün yine işkence olacak :121:

Back
X