Aşılama Haziran 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ya şimdi oturduğum yerde aklıma bir şey geldi. Aramızda aşılama serüveninde günlük tutan varmı? Keşke yapsaydım ya. Şimdi bazı şeyleri hatırlayamıyorum yahu. Yinede günlük tutan varsa cevap yazabilir mi aceba?

Herkese merhabalar biraz goz attkm umarim bekleyenler iyi sonuclar alir

Ben 2, 5 senelik evliyim izninizle tecrubelerinizden dostlugundan faydalanmak istiyorum
Gecen yil subat ayinda uc aylik bebisimi dusurdum ve kurtaj olmak zorunda kaldim
12 aydir cocugumuz olmuyir dr kurtajdan sonra korunmami istedigi icin 4 ay korunmustum

Aklim asilama yontemine takildi
Ankarada onerebileceginiz dr var mi ve ucreti ne kadar
Sizce acele mi ediyorum onuda bilmiyorum ama herkes gibi esimde bende cocuk sevdalisiyiz her ay bos test gormekten yoruldum :(

:9::9::9::9::9: bende öleyimmmm ama burda fink atıp iyice geriyoz kendimizi oda elde değil işte :9::9:
yaa sorma ben ne kavga ediyorum 1,5 yıldır gün hesabı yapıyorum ayakları dikiyorum herşey tamam neden beğenmiyolar birbirlerini diyorum :4:

shibjiy inşallah bebiştendirrr :52::52::52::52: boşnaksın herhal sen isimden ve acı biberden öle anladım :9::9::9:

ı-ıh bilemedin, çerkesim :32:
ama bebekten olamaz aşılama için gün sayıyorummmmmmmmmm

Herkese merhabalar biraz goz attkm umarim bekleyenler iyi sonuclar alir

Ben 2, 5 senelik evliyim izninizle tecrubelerinizden dostlugundan faydalanmak istiyorum
Gecen yil subat ayinda uc aylik bebisimi dusurdum ve kurtaj olmak zorunda kaldim
12 aydir cocugumuz olmuyir dr kurtajdan sonra korunmami istedigi icin 4 ay korunmustum

Aklim asilama yontemine takildi
Ankarada onerebileceginiz dr var mi ve ucreti ne kadar
Sizce acele mi ediyorum onuda bilmiyorum ama herkes gibi esimde bende cocuk sevdalisiyiz her ay bos test gormekten yoruldum :(

öncelikle çok çok geçmiş olsun.
sen zaten doktora gittiğinde sana erken gelmişsin biraz daha dene,yada zamanıdır diyecektir. ben aşılama yaptırmak istiyorum diye doktora gidilmiyor. bir sürü süreci var. bence sen bir görün bakalım ne diyecek,hem için rahatlar en azından :emir_bebek::emir_bebek:

öncelikle çok çok geçmiş olsun.
sen zaten doktora gittiğinde sana erken gelmişsin biraz daha dene,yada zamanıdır diyecektir. ben aşılama yaptırmak istiyorum diye doktora gidilmiyor. bir sürü süreci var. bence sen bir görün bakalım ne diyecek,hem için rahatlar en azından :emir_bebek::emir_bebek:

Ocak ayindan beri dr gidiyorum yumurtlamam esimin sperm sayisi ve hareketliligi rahim ici hormonlar hersey normal dr calis çalışmalara devam diyor

ı-ıh bilemedin, çerkesim :32:
ama bebekten olamaz aşılama için gün sayıyorummmmmmmmmm

aşılaman yapıldı sanıyodum ben seniii :1:

günlük soran arkadaşımm var canım burda 1-2 sayfa geride yazan özlenen arkadaşımızın var onun açtığı konuya bak

eriğimmm anlıyorum seni çok zor hep beleyip hayal kırıklığı yaşamak
bence yaptır bi dene derim..

benim dr. kendi dedi ona gidip yapıcam ama sen gidip aşılama yaptırmak istiyorum dedinmi yaparlarmı bilmiyorum.. ist. da sorsan sölerim ama ankara bilemiyorum :50:

aşılaman yapıldı sanıyodum ben seniii :1:

günlük soran arkadaşımm var canım burda 1-2 sayfa geride yazan özlenen arkadaşımızın var onun açtığı konuya bak

eriğimmm anlıyorum seni çok zor hep beleyip hayal kırıklığı yaşamak
bence yaptır bi dene derim..

benim dr. kendi dedi ona gidip yapıcam ama sen gidip aşılama yaptırmak istiyorum dedinmi yaparlarmı bilmiyorum.. ist. da sorsan sölerim ama ankara bilemiyorum :50:

Cok sagol canim
Kendi dr calis diyor en son gittigimde takvimi gosterdim daha ne kadar calisalim dedim yahu al iste calisiyoruz
Guluyor :9:
Rahim filmim kaldi birtek ona da gerek yok diyor anlamadim gitti

Ocak ayindan beri dr gidiyorum yumurtlamam esimin sperm sayisi ve hareketliligi rahim ici hormonlar hersey normal dr calis çalışmalara devam diyor
1 yıl doldurmadan zaten tedaviye geçmiyorlar tatlım ya, sen doğal kürleri dene bence, şu incir soğan havuç falan bir sürü şey var,konuları bir dolaş,inşallah gelecek bebişler:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Cok sagol canim
Kendi dr calis diyor en son gittigimde takvimi gosterdim daha ne kadar calisalim dedim yahu al iste calisiyoruz
Guluyor :9:
Rahim filmim kaldi birtek ona da gerek yok diyor anlamadim gitti

aynı benim dr. oda gerek yok ama yapalım dedi çekildimmm açık çıktı çok şükür
filmden sonra kalma ihtimalin çok yüksek 2 ay bekleyelim dedi ama olmadııı
aşılama yaparız tamam dedi bekle dedi acele etme hala bekliyom :1:

:9::9::9::9::9: bende öleyimmmm ama burda fink atıp iyice geriyoz kendimizi oda elde değil işte :9::9:
yaa sorma ben ne kavga ediyorum 1,5 yıldır gün hesabı yapıyorum ayakları dikiyorum herşey tamam neden beğenmiyolar birbirlerini diyorum :4:

shibjiy inşallah bebiştendirrr :52::52::52::52: boşnaksın herhal sen isimden ve acı biberden öle anladım :9::9::9:

Bu sefer birbirlerini b beğenmesinler de göriyiimm. Elimde terlikle bekliyom vallaa :9: :9:

aynı benim dr. oda gerek yok ama yapalım dedi çekildimmm açık çıktı çok şükür
filmden sonra kalma ihtimalin çok yüksek 2 ay bekleyelim dedi ama olmadııı
aşılama yaparız tamam dedi bekle dedi acele etme hala bekliyom :1:

Kendimi okuyorum sanki
Filnde rahim yikandigi icin temizleniyo kalma olasiligin cok ama bosuna canini yskmayalim diyor

Bu sefer birbirlerini b beğenmesinler de göriyiimm. Elimde terlikle bekliyom vallaa :9: :9:

allah seniii :22: kız yumikler büyüsün diye ne yapacağımı şaşırdım, 19 gündür iğne kakıp duruyorum bacaklarıma,büyüselerde yapılsa keşke şu aşılama :emir_bebek::emir_bebek:

Kendimi okuyorum sanki
Filnde rahim yikandigi icin temizleniyo kalma olasiligin cok ama bosuna canini yskmayalim diyor

:9::9::9::9::9: korkutmaaaa:9:

ayy doğru yaaaa tamam tamam :17: karnından yapmıyonmu iğne :53:

ya evet biraz zor oluyor ama kafan rahat oluyo yani ben çok takıyodum tüplermi kapalı niye olmuyor diyorum
sen kalmışsın ama daha evvel hamile bencede sorun yoktur yaaa

Back
X