Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşin istemiyor mu bebek? neden vermiyor? benim eşimde istemiyordu ama verdi.
hadi hayırlısı canım inşallah güzel haberi alırsın bizlede paylaşır umut olursun
ama erken gibi geldi bana o teste aldanma sabırla bekle ve kan testi ver derim
sarıçiçek eşin neden böyle yapıyor ki sizde sorun ne
benim eşim kendi gidip verdi aralık ayında geçen hafta gidip tekrar vermiş değerler değişmişmi diye benim üzüldüğüm için ve kendide çok istediği için
kilo olayını hiç duymadım
utanıyo sanırım birde benm düşük oldu doktorum spermı yeterlı ki hamile kaldın falan demıstı ondan cesaretlenıyo spermım yterlı dıyo kendınce aşılamada gidip vericek ama ya aşılama günü sperm yetmezse ne olucak tum ay vucuduma yukledıgım hormon bosa gidicek, puregon kullandınızmı hiç kılo aldırma durumu nedır cok merak edıyorm zaten asırı kılo aldm klomenle ıgneyle derken sımdıde puregon cok korkuyorm kılo almaktan
kendini strese sokma bence daha önce gebelik geçirmişsin yeterli sperm olur inşallah
bende klomen kullandım kilo almadım sende nasıl yaptıki ayrıca iğne kullanan aşılama yaptıran arkadaşlar hiç öle bişey demedi
kiloyu takma kafaya strestende olabilir
pozitif bak ve aşılamanın tutacağını hayal et
ufffffffffffffffffffff![]()
he yaa, pek hevesliydim, kursağımda kaldı, yapacak bişey yokc.tesi çatlatma iğnemi oldm ve 36 saat sonra ilişki oldu. iki günde 1 dvm edin çalışmaya ki arkadan gelen yummi geç çatlayabilir dedi, hayırlısı olsun.
![]()
bugün moralim çok bozuk arkadaşlar. dün yapmamam gereken bir şeyi yaptım. dayanamayıp idrarda gebelik testi yaptım. Sonuç tek çizgi. Yani negatif. İnanılmaz moralim bozuldu. Bu teste ne kadar güvenmeliyim bilmiyorum. Ama içimden bir ses bu defa olmadı diyor. Yarına kadar hastalanmazsam kan tahlili yaptıracağım. bilmiyorum sonuç ne olur ama inanılmaz kötü hissediyorum.![]()
ya üzme kendinidur bakalım, pozitif düşün, sabret
![]()
Canım ya üzülmemek ve kafaya takmamak elimde değil ki... Sabır evet.. Yarın inşallah bu saate kadar öğrenmiş olacağım.. İnşallah güzel haberlerle dönerim. Lütfen dua edin arkadaşlar. Şu anda çok ihtiyacım var buna![]()
Canım ya üzülmemek ve kafaya takmamak elimde değil ki... Sabır evet.. Yarın inşallah bu saate kadar öğrenmiş olacağım.. İnşallah güzel haberlerle dönerim. Lütfen dua edin arkadaşlar. Şu anda çok ihtiyacım var buna![]()
selam hanımlar,
bende bu ay aşılama yaptırdım hatta aşılamanın 12 .günü dayanamayıp kan testi yaptım 1.14 çıktı
bugun adetim 2 gün oldu gelen giden yok sizde değer yükselmiş olabilirmi ?
hadi hayırlı haberlerle gel bekliyoruz snei doruğum ama üzülmek yok eğer negatifsede
yeni ay yeni umutlar canım
inşallah pozitif çıkarrrr dualarım seninle
gonca bence artmış olabilir eee ne bekliyorsun asıl şimdi kan testi yaptırman gerek hadi sendende bekliyoruz güzel haberi
paylaş mutlaka canım
birde sorun neydi ilk aşılamanmı hadi bizlere umut ol bende temmuz başı yaptırcam![]()
hadi hayırlı haberlerle gel bekliyoruz snei doruğum ama üzülmek yok eğer negatifsede
yeni ay yeni umutlar canım
inşallah pozitif çıkarrrr dualarım seninle
gonca bence artmış olabilir eee ne bekliyorsun asıl şimdi kan testi yaptırman gerek hadi sendende bekliyoruz güzel haberi
paylaş mutlaka canım
birde sorun neydi ilk aşılamanmı hadi bizlere umut ol bende temmuz başı yaptırcam![]()
Çok üzgünüm ama kocaman bir negatif. Olmadı. Haberi aldığımdan beridir ağlıyorum. Inanın son ana kadar bekledim. Ama sonuç kocaman negatif olunca aslında nasıl bir ümitle bağlanmışım onu fark ettim. Ne doktora göründüm ne de kimsenin tlfnuma cevap verebildim. Rabbim bekleyenlere iyi haberler nasip etsin inşallah.
18 aydır korunmuyoruz ama bebiş gelmiyo her testi yaptık hsg bile çektirdim hiç bi dr hiç bi sorun bulamadı en son aşılama deniyelim dedik 95 milyon yıkanmış spermle aşılamayı yaptık ama inanılmaz bir acı çektim rahmim gerideymiş o yuzden çok ağrım olmuş işlem sırasında bi daha yaptıramam o acıya tekrar katlanamam inşallah bu ay olur doktorumu aradım yurtdışındaymış msj attım cevap bekliyorum ondankan verip beklerken 1 saat ömrümden ömür gidiyo sonundada hıçkıra hıçkıra ağladığımla kalıyorum
![]()
kızlar ne oldu gelişme yokmu chinrose shibji bi haber verin belirti neyin varmı kaç gün kaldı bata hayırlı haberlerinizi bekliyorum..