Aşılama Haziran 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
eşim benden cok istiyo ama utanıyor sanırım spermiogram istedi doktorum vermem dıyo asılamada ama gıdıp verıcek sözde ama ya sperm sayısı yetmezse ben bosa vucuduma hormon alıp kilo alıcam okdar kafam karısıkki :( birde cnm sen puregon kullandınmı aşılamada progen kullanılırmıs doktorum ıgne yazdı ama kılo aldırırmıs cok fazlaa zaten yeterınce aldım bu ıgnelerden kılo almayan varmı acaba
eşin istemiyor mu bebek? neden vermiyor? benim eşimde istemiyordu ama verdi.

utanıyo sanırım birde benm düşük oldu doktorum spermı yeterlı ki hamile kaldın falan demıstı ondan cesaretlenıyo spermım yterlı dıyo kendınce aşılamada gidip vericek ama ya aşılama günü sperm yetmezse ne olucak tum ay vucuduma yukledıgım hormon bosa gidicek, puregon kullandınızmı hiç kılo aldırma durumu nedır cok merak edıyorm zaten asırı kılo aldm klomenle ıgneyle derken sımdıde puregon cok korkuyorm kılo almaktan
hadi hayırlısı canım inşallah güzel haberi alırsın bizlede paylaşır umut olursun :16:
ama erken gibi geldi bana o teste aldanma sabırla bekle ve kan testi ver derim

sarıçiçek eşin neden böyle yapıyor ki sizde sorun ne
benim eşim kendi gidip verdi aralık ayında geçen hafta gidip tekrar vermiş değerler değişmişmi diye benim üzüldüğüm için ve kendide çok istediği için
kilo olayını hiç duymadım

utanıyo sanırım birde benm düşük oldu doktorum spermı yeterlı ki hamile kaldın falan demıstı ondan cesaretlenıyo spermım yterlı dıyo kendınce aşılamada gidip vericek ama ya aşılama günü sperm yetmezse ne olucak tum ay vucuduma yukledıgım hormon bosa gidicek, puregon kullandınızmı hiç kılo aldırma durumu nedır cok merak edıyorm zaten asırı kılo aldm klomenle ıgneyle derken sımdıde puregon cok korkuyorm kılo almaktan

kendini strese sokma bence daha önce gebelik geçirmişsin yeterli sperm olur inşallah
bende klomen kullandım kilo almadım sende nasıl yaptıki ayrıca iğne kullanan aşılama yaptıran arkadaşlar hiç öle bişey demedi
kiloyu takma kafaya strestende olabilir
pozitif bak ve aşılamanın tutacağını hayal et

bilmiyorm cnm yapıdan yapıya degısıyo demekkı ben yan etkılerını okuyorm kılo yapar dıyoo sa psıkolojık olarak etkılenıyorm ıgnede aynısı oluyo suan ıcınde kılo yapar yazıyo yan etkısınde ben 3 ay klomen kullandm aralıklı ve ocak ayında dusugumden bu yana 14kg aldım :( bu arada esımden sperm ornegı aldm sıpermıogram yaptırdm sonucu soylemedıler doktor bakar ddıler cok rıca ettm tlefnda sadece yuzde 60 dedılerne anlama gelıyo bılmıyorm ısten cıkısta gıdıp alıcam sonucu
kendini strese sokma bence daha önce gebelik geçirmişsin yeterli sperm olur inşallah
bende klomen kullandım kilo almadım sende nasıl yaptıki ayrıca iğne kullanan aşılama yaptıran arkadaşlar hiç öle bişey demedi
kiloyu takma kafaya strestende olabilir
pozitif bak ve aşılamanın tutacağını hayal et

ufffffffffffffffffffff:38:

he yaa, pek hevesliydim, kursağımda kaldı, yapacak bişey yok :59: c.tesi çatlatma iğnemi oldm ve 36 saat sonra ilişki oldu. iki günde 1 dvm edin çalışmaya ki arkadan gelen yummi geç çatlayabilir dedi, hayırlısı olsun. :ssz:

he yaa, pek hevesliydim, kursağımda kaldı, yapacak bişey yok :59: c.tesi çatlatma iğnemi oldm ve 36 saat sonra ilişki oldu. iki günde 1 dvm edin çalışmaya ki arkadan gelen yummi geç çatlayabilir dedi, hayırlısı olsun. :ssz:

bizdede aşılama oldu ama,aynen 2 günde bir çalışma önerdi doktor,şansı arttıralım diye.kısmet bakalım :ssz:

bugün moralim çok bozuk arkadaşlar. dün yapmamam gereken bir şeyi yaptım. dayanamayıp idrarda gebelik testi yaptım. Sonuç tek çizgi. Yani negatif. İnanılmaz moralim bozuldu. Bu teste ne kadar güvenmeliyim bilmiyorum. Ama içimden bir ses bu defa olmadı diyor. Yarına kadar hastalanmazsam kan tahlili yaptıracağım. bilmiyorum sonuç ne olur ama inanılmaz kötü hissediyorum. :43:

bugün moralim çok bozuk arkadaşlar. dün yapmamam gereken bir şeyi yaptım. dayanamayıp idrarda gebelik testi yaptım. Sonuç tek çizgi. Yani negatif. İnanılmaz moralim bozuldu. Bu teste ne kadar güvenmeliyim bilmiyorum. Ama içimden bir ses bu defa olmadı diyor. Yarına kadar hastalanmazsam kan tahlili yaptıracağım. bilmiyorum sonuç ne olur ama inanılmaz kötü hissediyorum. :43:

ya üzme kendini :48: dur bakalım, pozitif düşün, sabret :38:

ya üzme kendini :48: dur bakalım, pozitif düşün, sabret :38:

Canım ya üzülmemek ve kafaya takmamak elimde değil ki... Sabır evet.. Yarın inşallah bu saate kadar öğrenmiş olacağım.. İnşallah güzel haberlerle dönerim. Lütfen dua edin arkadaşlar. Şu anda çok ihtiyacım var buna :53:

Canım ya üzülmemek ve kafaya takmamak elimde değil ki... Sabır evet.. Yarın inşallah bu saate kadar öğrenmiş olacağım.. İnşallah güzel haberlerle dönerim. Lütfen dua edin arkadaşlar. Şu anda çok ihtiyacım var buna :53:

evet maalesef düşünmemek sabretmek elde değil haklısın, ama kendini dertlendirip ruhunu daraltmaktan başka bir işe yaramıyor, çık dolaş,ne bileyim kafanı oyalayacak bir şeyler bul, aaa hadi ama umutsuzluk yok, burada bebek için uğraşan herkez tüm dualarımda yer alıyor. hepimiz hayırlısıyla alacağız bebişleri kucağımıza :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

selam hanımlar,
bende bu ay aşılama yaptırdım hatta aşılamanın 12 .günü dayanamayıp kan testi yaptım 1.14 çıktı :17:
bugun adetim 2 gün oldu gelen giden yok sizde değer yükselmiş olabilirmi ?

selam hanımlar,
bende bu ay aşılama yaptırdım hatta aşılamanın 12 .günü dayanamayıp kan testi yaptım 1.14 çıktı :17:
bugun adetim 2 gün oldu gelen giden yok sizde değer yükselmiş olabilirmi ?

hadi hayırlı haberlerle gel bekliyoruz snei doruğum ama üzülmek yok eğer negatifsede
yeni ay yeni umutlar canım
inşallah pozitif çıkarrrr dualarım seninle

gonca bence artmış olabilir eee ne bekliyorsun asıl şimdi kan testi yaptırman gerek hadi sendende bekliyoruz güzel haberi
paylaş mutlaka canım
birde sorun neydi ilk aşılamanmı hadi bizlere umut ol bende temmuz başı yaptırcam :16:

kızlar normalde adet günüm 17siydi 18 öğlen kahverengi akıntı geldi bu sabah bitti . sabah test yaptım negatif böyle olması normal mi anlamadım ben kan testinde çıkarmı peki ? bilgisi olan varmı :(

hadi hayırlı haberlerle gel bekliyoruz snei doruğum ama üzülmek yok eğer negatifsede

gonca bence artmış olabilir eee ne bekliyorsun asıl şimdi kan testi yaptırman gerek hadi sendende bekliyoruz güzel haberi
paylaş mutlaka canım
birde sorun neydi ilk aşılamanmı hadi bizlere umut ol bende temmuz başı yaptırcam :16:

Çok üzgünüm ama kocaman bir negatif. Olmadı. Haberi aldığımdan beridir ağlıyorum. Inanın son ana kadar bekledim. Ama sonuç kocaman negatif olunca aslında nasıl bir ümitle bağlanmışım onu fark ettim. Ne doktora göründüm ne de kimsenin tlfnuma cevap verebildim. Rabbim bekleyenlere iyi haberler nasip etsin inşallah.

paylaş mutlaka canım

18 aydır korunmuyoruz ama bebiş gelmiyo her testi yaptık hsg bile çektirdim hiç bi dr hiç bi sorun bulamadı en son aşılama deniyelim dedik 95 milyon yıkanmış spermle aşılamayı yaptık ama inanılmaz bir acı çektim rahmim gerideymiş o yuzden çok ağrım olmuş işlem sırasında bi daha yaptıramam o acıya tekrar katlanamam inşallah bu ay olur doktorumu aradım yurtdışındaymış msj attım cevap bekliyorum ondan :( kan verip beklerken 1 saat ömrümden ömür gidiyo sonundada hıçkıra hıçkıra ağladığımla kalıyorum :ssz::ssz::ssz:

Çok üzgünüm ama kocaman bir negatif. Olmadı. Haberi aldığımdan beridir ağlıyorum. Inanın son ana kadar bekledim. Ama sonuç kocaman negatif olunca aslında nasıl bir ümitle bağlanmışım onu fark ettim. Ne doktora göründüm ne de kimsenin tlfnuma cevap verebildim. Rabbim bekleyenlere iyi haberler nasip etsin inşallah.

18 aydır korunmuyoruz ama bebiş gelmiyo her testi yaptık hsg bile çektirdim hiç bi dr hiç bi sorun bulamadı en son aşılama deniyelim dedik 95 milyon yıkanmış spermle aşılamayı yaptık ama inanılmaz bir acı çektim rahmim gerideymiş o yuzden çok ağrım olmuş işlem sırasında bi daha yaptıramam o acıya tekrar katlanamam inşallah bu ay olur doktorumu aradım yurtdışındaymış msj attım cevap bekliyorum ondan :( kan verip beklerken 1 saat ömrümden ömür gidiyo sonundada hıçkıra hıçkıra ağladığımla kalıyorum :ssz::ssz::ssz:

hayırlısı olsun be canımm anlıyorum seniii ama yapacak bişey yok pes etme 2. de şans daha yüksek diyolar

goncaaa beni anlatmışsınnn :53:
geçen aralıktan beri korunmuyoruz bizde 1,5 yıldır bende hsg çektirdim 4 ay önce hatta 2 ay içinde olur dedi dr. ama yokk ondan çok umutluydum oda olmadı
aşılamadamı acı oldu :18: bende 2 aydır niyetlendim çünkü dr bekle dedi ama olmuyo işte niye beklim artık yapalım dedim aşaılamyı
bu kezde yum. zamanına eşim olmadı burda kaldı bu ayda ben yokum yine ertelendi artık temmuzda kesin diyorum
bende kaç defa kan verdim hele klomen le tutmadığında yıkıldım ama napalım zamanı değil demekki herkes o kadar kolay kalırken biz her yolu deneyip neden kalamıyoruz düşünmeden edemiyorum
eşin sperm testi verdimiiii

kızlar ne oldu gelişme yokmu chinrose shibji bi haber verin belirti neyin varmı kaç gün kaldı bata hayırlı haberlerinizi bekliyorum..

kızlar ne oldu gelişme yokmu chinrose shibji bi haber verin belirti neyin varmı kaç gün kaldı bata hayırlı haberlerinizi bekliyorum..

Canım bende tık yok. Gögüslerim hala hassas ve regl olmadan önce hafif hafif giren kasık sancılarım şu an mevcut. Aynı regl döneminde gibiyim. Bu aşılama olmadı bence... Bugün 8. gün ve gebeliğe dair hiç bir şey hissetmiyorum. Bugünlerde aşırı stres yaşıyorum (eşimle bozuğuz)... bu aşılama olmazsa hiç üzülmeyeceğim... Çok gerginim çook... :47:

Back
X