- 27 Mayıs 2014
- 710
- 264
- 133
ama doktorum bana 3 yıllık evli olma şartı birde 23yaşını doldurmuş olman gerekiyor demşti ben 3 yıllık evliyim ama resmiette 2 yıl yaşımda 23 girmedim henz size doktorunuzmu çıkarttı raporu çok sağol canım ayrıntısıyla yazmışsız allh razı olsun inş emeklerin boşa gitmez şimdi ben pazartesi yani adetimn 4.günü doktora gideceğim hormon faln isterse pazartesi yaptıracğm çünkü yarın devlet hastaneelri poliklinkleri hizmet vermiyomş yani iğne salı gününe kalır yani adetimin 5.gününe inş problem olmaz
Aşılamada 3 yıl değildir ya benden 1 yıllık şart istediler çünkü :44: yaş olayını bilmiyorum ben 32 yaşındayım çünkü. Raporu hastane çıkardı evet, doktor aradı bölüm sekreterini onlara yazdırdı. Ben Ankara Medicana da tedavi görüyorum. İnşallah sende güzel sonuçlar alırsın. İğneye 5. gün başlarsın bir sorun olmaz. Bu arada ben 4. gün demiştim ama yanlış söylemişim 4. gün test yaptırıp 5. gün iğneye başladım. Çünkü araya 19 mayıs tatili girmişti geç gitmiştim bende şehir dışına çıkmıştım. Bir sorun olmadı çok şükür.