Aşılama Haziran 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
olmazsa öle yaparım ama fazla kalamıcam için :(

bence eşini dineleme kal 15 gün seni seviyorsa kaybetmekten korkar ses çıkartamaz kendini ezdirme hatta rahim filmini bahane et ist gidince 10 gün sonra randevu verdiler falan de :34::34::34::34::34::34::34:

bence eşini dineleme kal 15 gün seni seviyorsa kaybetmekten korkar ses çıkartamaz kendini ezdirme hatta rahim filmini bahane et ist gidince 10 gün sonra randevu verdiler falan de :34::34::34::34::34::34::34:

annesini bnden çok sevip düşünüyo malesef :(
umrunda değilim ben:43::43::43::43::43:
kaynanamn babannesi bizde ona bakıyım diye erken çağrıyolar beni sevdiğinden değil yani:43::43::43:

annesini bnden çok sevip düşünüyo malesef :(
umrunda değilim ben:43::43::43::43::43:
kaynanamn babannesi bizde ona bakıyım diye erken çağrıyolar beni sevdiğinden değil yani:43::43::43:

kaynananda babaannesine kendi baksın bir zahmet hizmetçimiymşsn sen tamm yaşlı kadın ilgilenirsin ama bütün sorumluluğu senn üzerine atmanın ne alemi var

kaynananda babaannesine kendi baksın bir zahmet hizmetçimiymşsn sen tamm yaşlı kadın ilgilenirsin ama bütün sorumluluğu senn üzerine atmanın ne alemi var[/QUOTE
kaynanam köye gidiyo ben bakıyorm altına sıçıp işemiyoya diyo bna ama ewde hapis kaldım nefes alamıyom artık :(

kaynananda babaannesine kendi baksın bir zahmet hizmetçimiymşsn sen tamm yaşlı kadın ilgilenirsin ama bütün sorumluluğu senn üzerine atmanın ne alemi var[/QUOTE
kaynanam köye gidiyo ben bakıyorm altına sıçıp işemiyoya diyo bna ama ewde hapis kaldım nefes alamıyom artık :(

Allah yardımcın olsun.. Eminim çok zordur. Hayatını zindan ederler...

Slm arkadaşlar. 3 kişi aynı gün aşılama yaptırmıştık. Ne gibi değişiklikler belirtiler var sizde bugün 7. Günümüz. İnşallah güzel sonuçlar alırız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gerginlik gerginlik..... Aşırı stres sıkıntı var bende :44: ama aşılamayla alakalı değil bu tabi... regl olacak gibiyim tüm belirtiler baş gösterdi. Memeler şiş hassas, ara ara giren kasık sancıları ve hafif bel ağrıları bu kadar... Sen nasılsın?

Gerginlik gerginlik..... Aşırı stres sıkıntı var bende :44: ama aşılamayla alakalı değil bu tabi... regl olacak gibiyim tüm belirtiler baş gösterdi. Memeler şiş hassas, ara ara giren kasık sancıları ve hafif bel ağrıları bu kadar... Sen nasılsın?

Rahat olmaya çalış dicem ama zor tabi. Bu benim 3. Olduğu için rahatım 😊 sonucu almadan ağrılara felan bakma sen belirtileri birbirine benziyor diyorlar. İlaç kullanıyor musun peki ?

Rahat olmaya çalış dicem ama zor tabi. Bu benim 3. Olduğu için rahatım 😊 sonucu almadan ağrılara felan bakma sen belirtileri birbirine benziyor diyorlar. İlaç kullanıyor musun peki ?

Aynı regl döneminde yaşadığım birkaç belirtiyi yaşıyorum şu an. Bir kaç güne kadar da baş ağrım başlarsa tamamdır regl olacağım :34: senin her aşılamanda herhangi bir ağrın sızın oldu mu peki? Ben vajinal jel ve folik plus kullanıyorum sadece. Başka bir şey vermedi doktor..

Back
X