Aşılama Haziran 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aynı regl döneminde yaşadığım birkaç belirtiyi yaşıyorum şu an. Bir kaç güne kadar da baş ağrım başlarsa tamamdır regl olacağım :34: senin her aşılamanda herhangi bir ağrın sızın oldu mu peki? Ben vajinal jel ve folik plus kullanıyorum sadece. Başka bir şey vermedi doktor..

İlkinden sonra olmuştu baya. O zaman için Drum tutunamadı dedi. Ikincide o kadar değil. Şimdide 2 gündür ara ara tuhaf ağrım oluyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

[QU OTE=chinarose;35818085]Herhangi bir ilaç kullanıyor musun?[/QUOTE]
İlk 2 sinde progestan ve bemiks-c kullandım. 3. De Drum farklı bunda hiç ilacım yok

[QU OTE=chinarose;35818085]Herhangi bir ilaç kullanıyor musun?
İlk 2 sinde progestan ve bemiks-c kullandım. 3. De Drum farklı bunda hiç ilacım yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

aa iimiş, inşallah bu değişik yöntemle güzel haberlerini alırız :34:

aa iimiş, inşallah bu değişik yöntemle güzel haberlerini alırız :34:[/QUOTE]

İnş canım. İlkinde 12. Gün 2. De 13. Gün yapılmıştı aşılamam. Ve hap kullanmıştım. 3. De 15. Gün ve gonal-f kullanarak oldu

aa iimiş, inşallah bu değişik yöntemle güzel haberlerini alırız :34:

İnş canım. İlkinde 12. Gün 2. De 13. Gün yapılmıştı aşılamam. Ve hap kullanmıştım. 3. De 15. Gün ve gonal-f kullanarak oldu

Valla bak şu an birden içime doğdu garip bir şey. Senden biz iyi haberler alacağız valla yaa inanıyoruum :34:

Valla bak şu an birden içime doğdu garip bir şey. Senden biz iyi haberler alacağız valla yaa inanıyoruum :34:[/QUOTE]

Ayy canım benim inş. Uzun tedavilerden sonra bu habere ihtiyacımız var.

Valla bak şu an birden içime doğdu garip bir şey. Senden biz iyi haberler alacağız valla yaa inanıyoruum :34:

Ayy canım benim inş. Uzun tedavilerden sonra bu habere ihtiyacımız var.

Olacak olacak Allah ın hakkı üçtür :34: bu da sana denk gelmiş :34: :16::16::16:

Amin canım inşallah. Hayırlısı neyse o olsun bakalım :) senin ilaçla olacak yani değil mi? İnşallah hakkında hayırlısı olsun.

endokrin bölümünede gittim aşılama yada tüp bebk tedavisiyle olur dedi kadındoğuma gittim bnları iç bebeğin olur dedi ama inandırıcı gelmedi bna kadın doğumcunn dediği ben 3 yıldır pco luyum zor anne olmam o yüzden aşılama yaptırm şansımı denemek istiyorm

Evet tatlım ilk denemem :)

Hadi bakalım seninde tutar inş. Hapimizin tutar. Regl günün ne zaman peki

benım regl gunleri duzensız tatlım bazen 1,5 ayda bazen 2 ayda oluyordum..

Hadi bakalım seninde tutar inş. Hapimizin tutar. Regl günün ne zaman peki

benım regl gunleri duzensız tatlım bazen 1,5 ayda bazen 2 ayda oluyordum..[/QUOTE]

Tahlilin ne zaman peki?

Back
X