Aşılama Haziran 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar benimde negatif. Kan verdim sonucu henüz almadım ama idrardan negatif çıktı.. Başka bahara artık....

Kızlar benimde negatif. Kan verdim sonucu henüz almadım ama idrardan negatif çıktı.. Başka bahara artık....

Hadi ya ... Ama daha kan testini almamışsın ki. İdrarda da çıkmayabiliyor. İyi düşünelim İnşallah iyi olsun

Bugün 16. günüm çıksa çıkardı :/ artık ramazan ve yaz tatilimi bi geçireyim 2-3 ay sonra yine deneriz belkimmm....

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah arkadasım. İlk aşılaman mıydı senin de?

:))) aynen öyle:(((bekledigime deger de inş 9ay daha beklerim :)) allah m yardımcımız olsun inş

İnşallah benim de beklediğime değer. Mübarek günlerin hürmetine hamiş olup sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah.
Sizin aşılama için belli bi neden varmıydı yoksa sebepsiz mi?

İnşallah benim de beklediğime değer. Mübarek günlerin hürmetine hamiş olup sağlıkla kucağımıza almak nasip olur inşallah.
Sizin aşılama için belli bi neden varmıydı yoksa sebepsiz mi?
Anlatayım hemen :)
Evlendigim ilk günden itibaren çoçuk istiyorum 8ay oldu hamile kalamayınca doktora gittim ama gittihime gidiceme pişman oldum dk bana kızdı azarladı eve geldim o ay hamile kaldım 2012 aynı böyle ramazandı ama 8.haftada bebegimin kalbi durdu kürtaj oldum:(( sonra dk dahi herkes dediki hemen hamile kalırsın hiç üzül me ama olmadı olmadı ben de etrafımda ki tepkilere ramen dk gittim tedaviye başladık sorun yok sorun yok ama çocuk da yok :( özelde ki dk klomen de başarısız 5 ay tedavi olunca araştrmaya sevk etti bende kendi ilimde olana gitmedim çünkü gidenler bin pişman başka ilde başladım ikinci ay hemen aşılaya geçtik eşimden son sprm testi istendi dk problem var ama aşılama yıkama yapıldıgı için sorun degil dedi sonra aşılama çatalda tam işlem yapacakları sırada dk hamile kalamazmışsın sen dedi rahim agzın katlanmış dedi sprm ne kadar iyi olursa olsun olmazmış dedi :(agrısız bitecek aşılamam agrılarla bitti rahimi cımbız gibi büyük aletle tuttu işlemi öyle yaptı aynı hsg filmi gibi acısı işte öyle :( verici rabbim ben şifamı ardım artık rabbim ol der inş hepimiz için
Çok konuştum :((

Anlatayım hemen :)
Evlendigim ilk günden itibaren çoçuk istiyorum 8ay oldu hamile kalamayınca doktora gittim ama gittihime gidiceme pişman oldum dk bana kızdı azarladı eve geldim o ay hamile kaldım 2012 aynı böyle ramazandı ama 8.haftada bebegimin kalbi durdu kürtaj oldum:(( sonra dk dahi herkes dediki hemen hamile kalırsın hiç üzül me ama olmadı olmadı ben de etrafımda ki tepkilere ramen dk gittim tedaviye başladık sorun yok sorun yok ama çocuk da yok :( özelde ki dk klomen de başarısız 5 ay tedavi olunca araştrmaya sevk etti bende kendi ilimde olana gitmedim çünkü gidenler bin pişman başka ilde başladım ikinci ay hemen aşılaya geçtik eşimden son sprm testi istendi dk problem var ama aşılama yıkama yapıldıgı için sorun degil dedi sonra aşılama çatalda tam işlem yapacakları sırada dk hamile kalamazmışsın sen dedi rahim agzın katlanmış dedi sprm ne kadar iyi olursa olsun olmazmış dedi :(agrısız bitecek aşılamam agrılarla bitti rahimi cımbız gibi büyük aletle tuttu işlemi öyle yaptı aynı hsg filmi gibi acısı işte öyle :( verici rabbim ben şifamı ardım artık rabbim ol der inş hepimiz için
Çok konuştum :((

Ayyyyy arkadasımmmm inşallah bebişin gelmiştir de tüm bu sıkıntıları unutturur sana onun mutluluğu...
Bizde bekliyoruz işte. Dediğin gibi biz koşuyoruz derman arıyoruz Rabbim ol diyecek ki olsun...

Arkadaşlar bende 37 yaşındayım ve 1 yıldır çocuk istiyoruz her şey normal çıktı hsg hormon sperm sayısı dayanamadım yaşım gereği aşılama olsun dedi doktorum ben direk tüp bebek istememe rağmen geç kalmak istemediğim içinama doktorum aşılmada. Israr etti ve beni ikna etti regl imin 3. Günü yumurta takibine başladık ilaçsız sağ tarafta 3 yumurta var dedi bu yüzden letu denilen bir ilaç ile yumurtaları büyüttü Perşembe akşamı çatlatma iğnesi yapıldı bu sabah saat sekizde spermleri verdik. Saat 10 30 da ilk aşılamam yapıldı bir miktar gaz sancısı gibi ağrım var.ama aşılama sonrası başka bir ilaç ve ilişki önerisinde bulunmadı normalmi anlayamadım

Back
X