Aşılama Haziran 2014 aşılama yaptıracaklar !!

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benden bir gün sonra yaptrmiştin sanirim 12 hazirandi benimki ard arda aliyoruz sonuçlari inşallah ikinciler tutar ben evde kocakari ilaçlari deniyorum kizimada böyle hamile kamistim üseniyordum yapmaya

Arkadaım Allah kızını bağışlasın. Yaptığın kocakaru ilaçları senin için mi esin için mi ve neler yapıyosun bize de söler misin

Evet bizim ilk aşılamamız ☺️ hepimiz için Allah hayirlisini nasip etsin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaım Allah kızını bağışlasın. Yaptığın kocakaru ilaçları senin için mi esin için mi ve neler yapıyosun bize de söler misin

Amin sizlere nasip etsin bizimgibilerede tekrar tattirsin o duyguyu.kizum 9 yasinda 10 sene önce yasli bir teyzeye girmiştim dut kurusunu kaynatip buharina oturdum adetinin 3.4. günü başlayarak küçük soğanlari kaynatip alttarafa koyup ayaklarimi havaya diktim suyunu içtim bol bol belini ayagini sicak tutacaksin demişti şimdi acı elma yagini tampon yapıyorum ve viks tampon yapiyorummaydonoz buharina oturuyorum isi gücü koydum bunlarla ugrasiyoruz artik

Sizde sıkıntı nedir arkadasım

Esimde varikosel var ama cok buyuk ni sikinti degil.. bizimki sebebi bilinmiyen bi sorun.doktor belli bi zaman verdi deneyin olmazsa asilama yapariz dedi denedik olmadi asilam yaltirdim isde bakalim hayirlisi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin sizlere nasip etsin bizimgibilerede tekrar tattirsin o duyguyu.kizum 9 yasinda 10 sene önce yasli bir teyzeye girmiştim dut kurusunu kaynatip buharina oturdum adetinin 3.4. günü başlayarak küçük soğanlari kaynatip alttarafa koyup ayaklarimi havaya diktim suyunu içtim bol bol belini ayagini sicak tutacaksin demişti şimdi acı elma yagini tampon yapıyorum ve viks tampon yapiyorummaydonoz buharina oturuyorum isi gücü koydum bunlarla ugrasiyoruz artik

Yok ben o kadarını yapamam sanırım. Sizin problem ne ki bunları yapıyosun seker??

Bende zorlayinca hafif agrim oluyo bende size sorcaktim asilama yapanlar nelere dikkat etmemiz lazim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok ben o kadarını yapamam sanırım. Sizin problem ne ki bunları yapıyosun seker??

Bende bir sorun bulunamadı ama rahim filmi çekilmedi Dr çocugun olmuş tikali olmaz ama bir enfeksiyon geçirdiysen olabilir diyo film zor işlem 2 3 kere deneyelim olmasafilm çekeriz dedi ben de tikaliysa açilsin diye yapiyorum

Evet canm benim göbekten oldu da fark eder mi ki acaba ağrı bakımından :(((inş senin testin pozitif olurda bize de moral olursun cnm

İnşallah şeker. Aslında doktor regl günün ü bekle dedi ama ben bekliyemem ben. 10 gün geçti ni test yapicam sonuç ne olursa olsun yaptırmak istiyorum.

Back
X