- 10 Nisan 2013
- 3.459
- 3.611
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
diyosuuunbak buna daha da sevindim işte, Allah gönlüne göre versin cnm bnm
![]()
Kızlar sabah 9 itibari ile kan testi verdim. Öğleden sonra 3 gibi sonucu alabileceğimi söylediler. Ak koyun kara koyun belli olacak. Dua edin inşallah bebeğim gelmiş olsun :) gelmediyse naparım hiiç bilmiyorum![]()
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah pozitif olur benim daha çok var haberi almama
Ya işte bende o kadar sabır yok ki( bekleyemiyorum valla
inşallah hakkımızda hayırlısı olsun. Ama ben belirti arıyorum arıyorum bulamıyorum yaaaaa
(
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah pozitif olur benim daha çok var haberi almama
Seni cokk iyi anliyorum ama kafana takinca daha kotu sonra uzulen yine biz oluyoruz...her ay adet oldum die agladigimi biliyorum ben ama elden bisey gelmiyo isde..oyuzden cok dusunmemeye calisiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar sabah 9 itibari ile kan testi verdim. Öğleden sonra 3 gibi sonucu alabileceğimi söylediler. Ak koyun kara koyun belli olacak. Dua edin inşallah bebeğim gelmiş olsun :) gelmediyse naparım hiiç bilmiyorum![]()
Aynen canım ya. Her ay adet olunca ağlamalar falan filn. Eşim de çok üzülüyor böyle olunca kahroluyor. Ne yapıcaz bilmiyorum. Kan testi verdim sabah. Dualarda buluşalım lütfen. Belki Rabbim duaları kabul olan kullarının hürmetine sağlıkla hayırla bebeklerimizi gönderir...
Amin canim dualrimiz seninle..hayirli haberler alursin ins..
Sen ne zaman yaptırdın asılamanı?
merhaba kızlar tatil bitti ben geldimmmm
güzel haberleri olan varmı
chinarose ..
shibji ..
nolur tuttu diyinnnn
Canm senin dk nasıl bir şey böyle bende pazar akşam igne vuruldum salı sabah aşılama oldu senin dk üşenmiş galiba pazartesi gayet güzel aşılama olurdu zaten 36 saat sonra yapılıyo aşılama
Amin tatlım hepimizin gönlüne göre versin inşallah![]()
araştırma hastanesine başladım ben geçen ay, dr dürekli değişiyor yani. iğne c.tesi gündüz 12'de vurulunca 36 saat sonrası pazar gece 12 oldu cnm anlatabildim mi? pzt yapılabilir miydi evet ama olmadı kısmet..
amin. regl oldum sabah. neyse ki bu sefer pazara denk gelmiycek, pztsiye geliyo 15. gün![]()
Hhahahah iyi bari bu sefer inşallah zamanında... Bir aksilik çıkmasın inşallah![]()
amiin çok sağ ol, denk getiricez bu ay diyodum ama sen kaçamak yapıosun![]()
Canim sen nerelisin nerde oturuyosun belki yakinizdir bellimi olur ;-)
Ben Cumartesi yaptırdım ilk aşılama deneyimim hayırlısı artık hepimiz için