- 10 Nisan 2013
- 3.459
- 3.611
- 248
Evet ya ümidin oluyo bi nebze olsunsabredecem inş
![]()
Sabredecem derken asıl yüz olmaz şeker, ümitvar ol. Yüzün gülsün. Senden güzel haber alıcaz inşallah :) 😊
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya ümidin oluyo bi nebze olsunsabredecem inş
![]()
Sabredecem derken asıl yüz olmaz şeker, ümitvar ol. Yüzün gülsün. Senden güzel haber alıcaz inşallah :) 😊
Ben o zaman adet olana kadar bekleyeyim hiç olmazsa bi ümit olur içimde(
,Canım benim yaa( aynı gün alılama olmuştuk. Ben de 10.gün yaptırdım test 1,09 çıktı.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
,
Evet aynı gündü neyse artık ben çokta umutlanmadım aslında tüp bebeğe geçiş için tamamlanması gerekenlerden biri aşılama 3 kez aşılama yaptırıp olumsuz sonuç alınırsa tüp bebeğe geçebiliyorum en azından 3 seferin biri gitti ne diyim![]()
Amin Allah razı olsun. Senin de inşallah yüzünü güldürsün Rabbim.Ben Temmuz topiğine kaçar kızlar, hepinize bol şans.Allah yar ve yardımcınız olsun
![]()
Oooo kız ne bu karamsarlık. Hemen tüp bebek filan. Allah belki ikincisinde verecek ne biliyorsun. İnşallah kendiliğinden olur da bu ay hepimizin hiç öyle asılama filan ığraşmayız. dua edelim çok çok . Moral bozmak yok. Çıktık bir yola. inşallah sağlıcakla hamile kalıp sağlıklı ahlaklı ve akıllı bebişler sahibi olmayı Rabbimiz bize nasip edecek.
Hep öyle dua ediyorum ben de ama aşılama bana açıkcası ümit verici bir işlem gibi gelmiyor ve gelmedi de hiç
Evet o konuda haklısın. En nihayetinde normal ilişki gibi oluyor tek yapılan yıkama vasıtasıyla arındırma ve hızlandırma. O da bence sperme çok faydalı olmuyor ama umut işte.
Bu arada hasta oldun mu sen
Hayır canım henüz olmadım ama ağrım çok oldum olucam ped koydum düşün
adet günüm cumartesi benim doktorum aşılama yaptıktan sonra 4 temmuzda işte sonuca baktır demiştiasılamayı 20 haziranda olduk ya yumurtlamamızın üzrrinden 14 gün geçmiş oluyo de mi. Yani bugün olmamız gerek. ?
hadi yaaa o hastane bana çok yakın bir kez gittim kadın doğuma yeni açıldığında 4 yıl önce yeni evlendiğimde
yeni olduğu için bir denemek istedim hiç beğenmedim dr. çok sinirli sorduğun soruya fırça atarak yanıt veri,yordu iyi diyip kaldırdı masadan ve asistan bir erkek öğrenciyi dikti başıma aleti bile o yerleştirdi sonra geldi 2 sn baktı gitti
bidahamı aslaaa dedimmm
neyse sen test yaptın çıkmadı değilmi kan versen yaaa
Kizlar buraya yazdikça rahatlıyorum.. Aşılamamın 8. Gunu
6 gun boyunca kasik agrisi yasadım ama ağrılarım gecti sadece göğüs agrisi gaz sancısı ve iştah artısı devam ediyor.. Ama progestan iciyorum ilacın da yan etkileri olabilir.. Benim gibi bekleyiş içerisinde olan lütfen birbirimize destek olalım..
Aşılaması tutmayanlara sabır diliyorum ama yola devam Kizlar.. Benimde 2. Aşılamam Allah nasip ettigi sürece yola devam :)
Benimde 8. Gunum ama arada karnim agriyo oda zorlayinca falan..rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin hayirli haberler aliriz ins su mubarek ayda..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
6 gun boyunca kasik agrisi yasadım ama ağrılarım gecti sadece göğüs agrisi gaz sancısı ve iştah artısı devam ediyor.. Ama progestan iciyorum ilacın da yan etkileri olabilir.. Benim gibi bekleyiş içerisinde olan lütfen birbirimize destek olalım..
Aşılaması tutmayanlara sabır diliyorum ama yola devam Kizlar.. Benimde 2. Aşılamam Allah nasip ettigi sürece yola devam
Bende 24 haziran salı 11:10 geçe oldum benim de iki gün öncesine kadar çok sık kasık agrım vardı iki gündür arar ara ama yine şiddetli devam ediyo aynı senin gibi gaz problemim var gögüslerim de acıyor doymuyorum bacaklarım da agrıyor bazen kalçam bile agrıyor .....
Peki ilk aşılaman da oldu mu böyle canm
Aşılaması tutmayanlara sabır diliyorum ama yola devam Kizlar.. Benimde 2. Aşılamam Allah nasip ettigi sürece yola devam
Bende 24 haziran salı 11:10 geçe oldum benim de iki gün öncesine kadar çok sık kasık agrım vardı iki gündür arar ara ama yine şiddetli devam ediyo aynı senin gibi gaz problemim var gögüslerim de acıyor doymuyorum bacaklarım da agrıyor bazen kalçam bile agrıyor .....
Peki ilk aşılaman da oldu mu böyle canm
İlk aşilamamda böyle seyler yasamadım ama ozaman progestan da içmedim.. Sanki bu etkilerin biraz ilaçtan olduğunu düşünüyorum oyüzden pek ümitlenmiyorum ilaç yapıyorsa diye.. 😊 eğer regl olmazsam 10 Temmuz doktor kan tahlili yaptır dedi bakalım 1 hafta daha beklemedeyiz hiç değilse yazdıkça rahatlıyorum..
Senin ilk denemen mi? Ve ilaç kullamıyorsun şuan?
İlk aşilamamda böyle seyler yasamadım ama ozaman progestan da içmedim.. Sanki bu etkilerin biraz ilaçtan olduğunu düşünüyorum oyüzden pek ümitlenmiyorum ilaç yapıyorsa diye.. 😊 eğer regl olmazsam 10 Temmuz doktor kan tahlili yaptır dedi bakalım 1 hafta daha beklemedeyiz hiç değilse yazdıkça rahatlıyorum..
Senin ilk denemen mi? Ve ilaç kullamıyorsun şuan?
Benm ilk şuan ilaç kullanmıyorum canm.
Evet burada iyi oluyor birbirimizi anlıyoruz hiç olmazsa bir iki kişi ye söyledim demediklerini bırakmadılar susup geçiyorum allahım dermansız dert vermesin
Benm ilk şuan ilaç kullanmıyorum canm.
Evet burada iyi oluyor birbirimizi anlıyoruz hiç olmazsa bir iki kişi ye söyledim demediklerini bırakmadılar susup geçiyorum allahım dermansız dert vermesin
Allah hakkımızda hayırlısını göstersin.. Gelişmeleri paylaşırız yine.. :)