- 14 Mayıs 2017
- 102
- 42
- 13
- 31
Benim ikisindede 5. Gün gögs agrim baslansti buda tutmadi eminimBeklemek en zoruymuş sanki aşılamadan sonra. yarın 1 hafta olucak sürekli kendimi dinliorum değişik bişi hissediyormuyum diye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim ikisindede 5. Gün gögs agrim baslansti buda tutmadi eminimBeklemek en zoruymuş sanki aşılamadan sonra. yarın 1 hafta olucak sürekli kendimi dinliorum değişik bişi hissediyormuyum diye
Benim ilk denemem daha hiç bi fikrim yokKizlar merhaba.benim iki assilamamdab sonra kasik agrim oldu.bu 3.asilamamda hic kasik agrim olmadi.acaba vucut boyle seylere alisti mi
çok üzüldüm canım. Benimde ilk aşılamamdı ama tutmadı sanırım... Mübarek günlerde Allah hepimize nasip etsin inşallahKizlae bnm ikinci aşilamamdi yine negatif oldu malesef
bana da maksimum %30-35 arası demişti doktorum. Ama evet bende hiç yakın çevremden duymadım tutan. Tüp bebek şansı daha yüksek tabiki ama o da maddi biraz zorluyı sankiKizlar aşılamaya yüzde 15 sans veriyo drlar ben o kadar gidip geliyorm hastanede hiç asilamasi tutan olmamiş ben nasipse adet olunca tüp bebek için gidicem
bana da maksimum %30-35Sanirim ö arası demişti doktorum. Ama evet bende hiç yakın çevremden duymadım tutan. Tüp bebek şansı daha yüksek tabiki ama o da maddi biraz zorluyı sanki
ben bi kere aşılama denedim ama sanırım tutmadı akşama tahlil yaptırıcam. 33 yaşında olduğum için ikinci aşılamayı göze alamıyorum. sgk kapsamına da giremiyorum. bende öyle ortada kaldım.Sanirim öyle bide ben 23e yeni girdm 23u doldrmak gerekiyomş sgk karsilamasi icin
İnsallah tutmuştr ama bana sorarsaniz aşılama kesinlikle zaman kaybiben bi kere aşılama denedim ama sanırım tutmadı akşama tahlil yaptırıcam. 33 yaşında olduğum için ikinci aşılamayı göze alamıyorum. sgk kapsamına da giremiyorum. bende öyle ortada kaldım.
düne kadar umudum vardı ama dünden beri kahverengi kanama gibi gelmeye başladı. Adetime de 8 gün var ama erken oluyorum sanırım ilaçlardanİnsallah tutmuştr ama bana sorarsaniz aşılama kesinlikle zaman kaybi
Yerlesme kanamasi olmasin o cnmdüne kadar umudum vardı ama dünden beri kahverengi kanama gibi gelmeye başladı. Adetime de 8 gün var ama erken oluyorum sanırım ilaçlardanaşılama konusunda kesinlikle hemfikirim
Hayırlısı olsun canım . sıkma canınıKizlae bnm ikinci aşilamamdi yine negatif oldu malesef
inşallah öyledir ama ne biliyim sanki tutmadı gibi hissediyorumYerlesme kanamasi olmasin o cnm
merhaba canım benim de aynı şekildeydi.11. gün de lekelenmeler başladı. Çok üzüldüm tutmadı diye. Bende gonal kullanmıştım o yüzden sandım. 12. gün kan tahlili yaptırdım en azından jeli kullanmayayım boşu boşuna diye. o kadar umutsuz gittim ki gece 12 de kan verdim. ama beta hcg 280 çıktı. kimse umudunu kaybetmesin bence. Ben boşu boşuna üzülmüşümKizlar 3.asilamamin 6.gunundeyim 2gundur gogus agrim var dokuayacak sekilde.dokunuyorum agrio.bi bilgisi olan var mi.gonal f kullandim asilamadan once. Asilama bitti bi ilac kullanmiorum
Aaa tebrik ederm cnm ya ben 14. Gunde baktrdm negatfti simdi 18 gun oldu adet olmadm daha acaba gec döllenme olabilir mimerhaba canım benim de aynı şekildeydi.11. gün de lekelenmeler başladı. Çok üzüldüm tutmadı diye. Bende gonal kullanmıştım o yüzden sandım. 12. gün kan tahlili yaptırdım en azından jeli kullanmayayım boşu boşuna diye. o kadar umutsuz gittim ki gece 12 de kan verdim. ama beta hcg 280 çıktı. kimse umudunu kaybetmesin bence. Ben boşu boşuna üzülmüşüm