Haziran anneleri bir bakar mısınız?

Tudi_

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
54
2
6
35
İstanbul
Deneyimli kızlar doppleri hangi hastanede ve kaça yaptırdınız, memnun kaldınız mı? Çok az vaktim kaldı hastane ayarlamak için, aranızda yardım edebilecek varsa çok sevinirim.

Hangi şehirdesin canim o onemli. Benim hastanede kendi doktorum degil de perinatolog bakti .hastane yonlendirmisti kendinden bagimsizdi biraz pahaliydi 250 ama bir kac perinatolog a sordum onlar da 250 idi.

Son düzenleme:
250 yine daha uygun bizimki 350 istedi oda perinatolog ama topicte 150 ye gidenler vardı hatırladığım kadarıyla bence haziran annelerinde sor ayrı bi başlıktan daha çok dikkat çeker canım...

Çok teşekkürler cevaplarınız için. İstanbulda oturuyoruum ben de daha çok 150 civarı olan ama aynı zamanda iyi bir yer arıyorum.

Canım 4 boyutlu renkli miydi? Yanında cd verdiler mi? bir de ne kadar sürdü memnun kaldın mı?

evet 3 d ve 4 d olarak bakıyor. Normal de bakıyor. Her eşyine bakıyor bebeğin. Kalbine, dudkalarına, burnuna, miğdesine, böbreklerine, ayaklarına, parmaklarına ne bilieyim herşeyine bakıyor. Saat tutmayı unuttum ama rahat yarım saat sürdü. Cd verdiler evet.

Çok saol canım çok uygunmuş öyleyse. Teşekküür ederim. Ben de oraya gideyim öyleyse. Heyecanlandım ya oğlumu o kadar uzun görmek güzel olacak :)

Deneyimli kızlar doppleri hangi hastanede ve kaça yaptırdınız, memnun kaldınız mı? Çok az vaktim kaldı hastane ayarlamak için, aranızda yardım edebilecek varsa çok sevinirim.

merhaba canım,
ben geçtiğimiz hafta yaptırdım. hastane değil özel muayenehaneydi. Recep Has'a ayrıntılı ultrasona yönlendirdi doktorum. biraz tuzlu 400 tl ödedik ama memnun kaldım. herşeyi ayrıntıyla sana anlatıp bilgilendiriyor cd de veriyor ve ayrıca renkli fotoğrafını da veriyor.

Çok saol canım ben de 2 gün önce yaptırdım. Açıkçası fiyat gerçekten tuzluymuş. Bana da cd verdiler ama içerisinde sadece çok az resim var sürekli onlara bakıp duruyorum. Keşke birsürü resmi olsaydı. Bir de bizimki yüzünü hep elleriyle kapatıyordu pek göstermedi Bilgilendirdiğin için teşekkürler.

merhaba bnde 15 tatilde Radistanbul Ümraniyede yaptırdım. 150 tl idi. ben gayet memnun kaldım bizim minik yüzünü açmadı ama olsun:) dr. cem bey gayet güzel ilgilendi Cd olarak kayıt aldık. 4 boyutlu renkli ultrason da yapıldı. dışardan burası ne ya diyebilirsiniz ama ilgi ve çekimler süper. Benim zilli çok hareket edip ölçüm alırken Cem beyi uğraştırdı epey:) buna rağmen kendi drum görüntüleri beğendi gayet net her şey dedi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…