oglum 28 gunluk cok fena gaz sancimiz var, rezene caylari biraz iyi gelmisti ama yine basladi, bi arkadasim yaz bebeginde gaz olmaz diyor, acaba bebegimi usutuyormuyum. malum yaz cok sicak cok ince giydiriyorum kafasina sapka takmiyorum,. klimali oidada duruyir bazen . sizde durumlar nasil/ yanliz olmadigimi bilmek bana iyi gelecek.
benimkide gazlı biogaia gaz damlası ilk günler iyi geldi şimdi işe yaramıyor
acı elma yağı aldık o biraz rahatlattı
bide zinco aldık onu deneyeceğiz bakalım.
rezeneyi bende içiyorum oğlumada 2 3 kaşık veriyorum
sanırım yaz kış farketmiyor
klimalı odada tutma birkaç gün bakalım fark edecek mi?
klimalar biz büyüklere bile dokunuyor, bence minikleri de olumsuz etkiliyordur..
gaz için kesin çözüm zaman, ilk üç ayları bir geçsin, rahatlayacağız biraz inşaAllah...
Benim oğlumda gaz sorunu yok..omzuma alır almaz hemen çıkartıyor..popodanda gaz yapıyor bazen ..dr çok iyi bağırsakları dedi...ama yinede ben anason ve rezene yağını hem kendim içiyorum hem bebeğimin karnına masaj yapıyorum...ayaklarını çorapsız tutmuyorum,kollarını klımalı odaya getirdiğimde kapatıyorum uzun kollu giydiriyorum klimaya direk maruz bırakmıyorum..klimayı açıp diğer odaya bebeğimi koyuyorum...bide emzirirken bebeği çok memeden ayırmayın gaz hava yutmaasın..
bu fikir bizzat doktordan geldi, oglum isilik olmustu, ince giydirmemize ragmen,klimayi ac kapiyida ac bisey olmaz dedi .sicaklamasindan iyidir dedi,izmirin sicaginda baska care bulamadim
kızlar bizde ayvalıktayız burası müthiş sıcak ben sadece tulum giydiriyorum eldiven birde yüzünü çizmesin diye ik günde çorap giydirmedim ama gazı arttı mecbur yine giydirdim ama
heryeri kıpkırmızı pişik oldu hergün banyo yaptryorm pencereleri açıyorum ama babası kapatıyor ceyranda kalmasın diye gazı halledelim derken piiklere teslim olduk ama hem pişik hem gaz ile tam gaz gidiyoruz
kızlar benimde evim çok sıcak bebeğim isilik oldu ve artık dayanılcak yeri kalmadı zaten caz sancılarımızda var klimayı 27 derecede çalıştırıyorum iki haftadır , isiliklerimiz azaldı .
bende altına pijama yada uzun tulum giydiremiyorum bacaklarını çıplak istiyor sadece çıtçıtlı body ve çorapla duruyor uzun birşey giydirdiğim anda tepiniyor yavrucak bende uyuyunca üstünü örtüyorum napiyim . bide gaz sancımızı geçiremedik bende kimyon çayını deneyeceğim bugün bakalım ne olucak.