Eki Görüntüle 707593
bunlarda benim hazırlıklarım... birde çikolata eklenecek tepsisini biev'de beğendim .... bu arada çam fidelerini asarakak sergilemek içinde metal bir ağaç aldım....
kızlar bıde ben soyle bısey dusundum bebek sekerı yerıne yasın kıtapları oluyor ya dualarda okunulan onlardan alıp dagıtsam nasıl olur sonucta bebek sekerı bı ıslerıne yaramıcak ama bu yarayacak bır cok kısının dua etmesıne vesıle olucaz nasıl olur sızce herks sımdı bebek sekerıne alısmıs bu garıp gelır mı??
Ben herşeyi kendim yaptım kapı süsü beşik tülü hatıra defteri saç bantları ve kendim içn taçlar ve hastane için kurabiye yapıcam malzemeleri alıp dha ucuza geliyor bence tabi güzel ve farklı şeyler yapmak istiyorsak dışrda satılan kapı süsleri cok sıradan bence
oglumun bebek sekeri ve cikolatasi. Hepsini baskasina yaptirdim
Eki Görüntüle 715787 Eki Görüntüle 715789 Eki Görüntüle 715788 Eki Görüntüle 715790
Eki Görüntüle 707593
bunlarda benim hazırlıklarım... birde çikolata eklenecek tepsisini biev'de beğendim .... bu arada çam fidelerini asarakak sergilemek içinde metal bir ağaç aldım....
Tesekkur ederim daha guzelleri senin olsun. Ankara suluhanda bir sekerciye yaptirdim.kime yaptırdın acaba canım? çok şekeeerler
Ben de böyle metal bir ağaç arıyorum. Nerden aldınız acaba?
Oglumun bebek sekeri ve cikolatasi. Hepsini baskasina yaptirdim
Eki Görüntüle 715787 Eki Görüntüle 715789 Eki Görüntüle 715788 Eki Görüntüle 715790
Diger topige de yazdim dilca, netten sizeozelcikolata adresinden siparis verdim. Kutusunu kizilayda erdogan dugmeden aldim. Tadi guzel, bildigin madlen. Uzerine benim istedigim tasarimda baski yaptilar. Pusette erkek bebek resmi var, anne baba ve bebek isimleri yazili cikolatanin uzerinde.canım çikolatayı internetten mi aldın?
tadı nasıl?
Eki Görüntüle 729605 Eki Görüntüle 729604
benim sepetim ve bebek şekerim bu. tanesini 1 tl yaptırdım. içinde bebeklisi de var. biz bunları hastanede mi vereceğiz yoksa mevlüt okununca mı dağıtacağım bilemedim(
Kızlar merhaba,ben Birmaxtan sipariş verdim. Gelmeyince aradım sipariş ismi ile havale ismi tutmadığı için ödemeyi görmemişler. Dün konuştum ve kargoya verildi diye mesaj geldi. Daha elime gelmedi ama sanırım problemsiz gelecek. Gelinc yine haber veriririm isterseniz. Eğer sipariş verirseniz ödeme teyidini ihmal etmeyin bence. Kolay gelsin,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?