kızlar bebeğinizin hareketleri ne durumda?ben 20. haftadayım.4 haftadır seyirme şeklinde hissettim ancak dün baya baya tekme attı oğlum.dışardan da çok rahat seçiliyordu.yalnız bugün hiç hissetmedim.bazen her gün hissediyorum bazen 2 günde bir hissediyorum.bu normal mi sizce?yarın kontrolüm var doktora soracağım bakalım neler diyecek.sizin bebeklerinizin hareketleri ne durumda?
kızlar bendede o seğirme gibi şeyler oluyo ama ben onlar hep gaz diyorum...aanaaaaam hala ayırt edemiyorum içimde neler oluyo kızışım dekmeliyomu...yavrucağı aç bırakırsam takatimi kalır tekmelemek için bide kız çocukları mı hareketsiz oluyo..ama bende anlamak istiyorum....bide günlük falan tutyomusunuz...ben burda bebek günlükleri olur ya şöyle süslü onlardan bulamadığım ve normal deftere yazmak istemediğim için hala tutmuş değilim sadece mektup yazıyorum arada duygulanınca....aha gene bişi hissettim acaba bebek mi???
kızlar bendede o seğirme gibi şeyler oluyo ama ben onlar hep gaz diyorum...aanaaaaam hala ayırt edemiyorum içimde neler oluyo kızışım dekmeliyomu...yavrucağı aç bırakırsam takatimi kalır tekmelemek için bide kız çocukları mı hareketsiz oluyo..ama bende anlamak istiyorum....bide günlük falan tutyomusunuz...ben burda bebek günlükleri olur ya şöyle süslü onlardan bulamadığım ve normal deftere yazmak istemediğim için hala tutmuş değilim sadece mektup yazıyorum arada duygulanınca....aha gene bişi hissettim acaba bebek mi???
:) canım o bebektir 19. haftana gelmişsin :) ben yazmadım canım ya aklıma bile gelmedi... bende alayım ya ):):) gerçi kız cocuklaı daha da ehemmiyet gösterir böyle şeylere sanırım.. benimki erkekmiş sanki büyüyünce okuyunca pek duygulanmazmıs gibi geldi :)
mucizem evet belki erkek çocukları pek önem vermeyebilir ama bi düşünsene yaşlanmışsın torunların olmuş ve bi gün tüm bu hatıraları çıkarıp okuyosun sakladığın şeylere bakıyosun ne güzel olur dimi belki o zaman halimize güleriz hele neler yazmışım ne saçmalıklar yapmışım nede pimpiriklenmişim deriz bizim içinde güzel anılar olur diye düşünüyorum
zaten pimpiriklilik konusunda prof luga doğru gidiyorum :)
slm kızlar bende yanlış yerlere gitmişim oğluşunun hareketlerini paylaşmak içinbende 2-3 gün önce pıt pıt diye hissettim bugün net bir şekilde baya kayma gibi seyirme gibi hissettim. daha öncekiler gazın arasında kaybolup gittiler herhalde o kadar gaz sıkıntım var ki anlatamam ama çok şükür bu günlerde daha iyiyim
slm kızlar bende yanlış yerlere gitmişim oğluşunun hareketlerini paylaşmak içinbende 2-3 gün önce pıt pıt diye hissettim bugün net bir şekilde baya kayma gibi seyirme gibi hissettim. daha öncekiler gazın arasında kaybolup gittiler herhalde o kadar gaz sıkıntım var ki anlatamam ama çok şükür bu günlerde daha iyiyim
kızlar ben daha hissetmiyorum ya bi an önce hissetmek istiyorum elim sürekli karnımda ama yok... Doktor normal olduğunu söyledi 20.haftadan sonra hissedersin demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?