Haziran annesi

taze anneler herkese merhaba bende sanırım haziran annesi olucam 2 temmuz gibi görünüyor ama benim ikinci bebeğim geliyor haziran sonu gibi gelir sanırım aramıza sağlıkla gelsin tüm bebişler... bende hipotroidi de var üstüne gebelik iyice yorgun bitkin kaldım şükür şimdilik bulantım yokk

3 gündür bulantıdan ölüyorum. sabah kesin istifra ediyorum. gün içinde sürekli midem bulanıyor. kızımda çok kötüydüm 5 aylık olana kadar ne yediysem çıkartmıştım. bu öyle olmaz inşallah.

herkese selamlar arkadaşlar! ben de 6+3 haftalık hamileyim inşlh 25 haziranda bebeğimi kucağıma alacağım...Rabbim isteyen herkese versin inşlh:)

Son düzenleme:
ben seninle aynıyım sanırım canım 6+3 kalp atışlarını aldık ama bende kusma olmuyor sadece mide bulantısı oluyor ve midemde yanma oluyor. aşırı yorgunluk ve halsizlikte cabası

benım cok kötü kusmalarım su içsem o bıle cıkıyor . yavrucaklar ıyı olsunda katlanırız arıtk =)

kızlar bundan 5 sene önce kızıma hamileyken kadınlar kulubünde nisan annesi topiğine yazıyordum şimdi burdayım allah kazasız belasız doğurmayı nasip ederse inşallah tabiki

merhaba... bende Allah'ın izni ile haziran annesi olacağım inşallah... Rabbim hepimize hayırlısı ile kucağımıza aldığımız günü göstersin... :)

herkese merhaba bende haziran annesi olucam kısmetse pcoluyum ve 2 tane aşılama yaptırdım ve sonuç negatifti..buay tam tüp bebek tedavisine hazırlanırken mucizem sürpriz bir şekilde kendiliğinden geldi çok mutluyum bikaç gün önce doktorumuza gittik kesemizi gördük doktorum 4,5 haftalık göründüğünü söyledi geç döllenme olmuş..haftaya hayırlısıyla kalp atışını duymaya gidicez bebeğimin..allahım herkese yaşatsın bu güzel duyguyu..

günaydın kızlar ben de kıl payı haziran annesiyim mayıs annesi de olabilirim ama bilemem tabi,tahmini doğum tarihine göre hareket ediyorum bulantım falan yok çok şükür 10 haftalık olduk..şimdilik herşey yolunda kalp atışlarımızı falan çoktaan gördük rabbim herkese nasip etsin inşallah..burda güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle

canım Allah nasip ederse aynı gün doğum yapıcaz seninle :) benimde çok fazla bulantım var ve ne yapıcagımı bilmiyorum

Herkese Merhaba,
5 yıl içinde üç tüp bebek denemesi sonunda, kendiliğinden hamile kaldım. Şaşkınlıktan sevincimi yaşayamıyorum. Umarım, herkesin bebeği sağlıkla dünyaya gelir:)

herkese merhaba bende Haziran Annesi olacağım Allahımın izniyle inşallah şuan da 8+1 olduk herşey yolunda gidiyor çok halsizim uyku çok fazla ama olsun Meleğimm iyi olsun yeter ki Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı hamilelikler nasip etsin inşallah....

ya arkadaşlar 5 yıldır doğum kontrol hapı ile korundum şimdi bebek istiyoruz 6 aydır korunmuyoruz doktora kontrol için gittiğimde herşey normal dedi ama 6 ay geçmesinie rağmen bebeğim olmuyor neden acaba?

ya arkadaşlar 5 yıldır doğum kontrol hapı ile korundum şimdi bebek istiyoruz 6 aydır korunmuyoruz doktora kontrol için gittiğimde herşey normal dedi ama 6 ay geçmesinie rağmen bebeğim olmuyor neden acaba?

Sheena üzülme bu normal bir süreç yaşını bilmiyorum ama tüm doktorlar 1 yıldan önce tedaviye başlamıyorlar. 1 yıllık sürecin normal olduğunu söylüyorlar. özellikle yumurtlama günlerine dikkat et hamile kalmanı kolaylaştırır... mutlaka kültür ve smear testlerini de ihmal etme bazen ufak iltihabik durumlarda hamile kalmayı engelleyebiliyor...

inşallah senden de yakın zamanda güzel haberler alırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…