- Konu Sahibi alaimisema26
-
ben seninle aynıyım sanırım canım 6+3 kalp atışlarını aldık ama bende kusma olmuyor sadece mide bulantısı oluyor ve midemde yanma oluyor. aşırı yorgunluk ve halsizlikte cabası
günaydın kızlarben de kıl payı haziran annesiyim mayıs annesi de olabilirim ama bilemem tabi,tahmini doğum tarihine göre hareket ediyorum bulantım falan yok çok şükür 10 haftalık olduk..şimdilik herşey yolunda kalp atışlarımızı falan çoktaan gördük rabbim herkese nasip etsin inşallah..burda güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle [/QUOTE
aynı tarihte hamile kalmışız. benim de SAT 26 Ağustos... 2 haziran gözüküyor bakalım... şimdi tarama testlerini bekliyoruz... inşallah herşey yolunda gider...
3 gündür bulantıdan ölüyorum. sabah kesin istifra ediyorum. gün içinde sürekli midem bulanıyor. kızımda çok kötüydüm 5 aylık olana kadar ne yediysem çıkartmıştım. bu öyle olmaz inşallah.
günaydın kızlarben de kıl payı haziran annesiyim mayıs annesi de olabilirim ama bilemem tabi,tahmini doğum tarihine göre hareket ediyorum bulantım falan yok çok şükür 10 haftalık olduk..şimdilik herşey yolunda kalp atışlarımızı falan çoktaan gördük rabbim herkese nasip etsin inşallah..burda güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle [/QUOTE
aynı tarihte hamile kalmışız. benim de SAT 26 Ağustos... 2 haziran gözüküyor bakalım... şimdi tarama testlerini bekliyoruz... inşallah herşey yolunda gider...
inşallahbenim de sat 25 ağustos:) ben de gidicem 2 hafta sonra 12.haftada oluyo,doktorum kontrole çağırdı hem de 2li test yaptırcam,inşallah iyi çıkar hepimizin sonuçları
ya arkadaşlar 5 yıldır doğum kontrol hapı ile korundum şimdi bebek istiyoruz 6 aydır korunmuyoruz doktora kontrol için gittiğimde herşey normal dedi ama 6 ay geçmesinie rağmen bebeğim olmuyor neden acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?