Haziran annesi

Benım bulantılarım seyreklestı karnımda ara ara agrıyo eskısı gıbı degıl sızın gebelık belırtılerınız ne alemde aynı hızda devam edıyormu ?

27 haziranda doğacak olan bebişimin cinsiyeti belli oldu dün... İkinci kız yolda..Gerçi daha 12+1 olduğum için doktor emin değilim dedi ama galiba aynısından geliyor dedi :)

benimde mide bulantılarım azadı ama ara ara kasıklarımda ağrı oluyor
bebişler büyüdü artık cinsiyetler de belli olmaya başlamış ne güzel
benimde 13. haftada randevum var umarım bizde öğreniriz

ikili test yaptınız mı kızlar

benımde bulantılarım azaldı canım kasıklarım ve belım agrıyo ıkı gundur yarın ense ölcumu ıcın gıdecem ıkılı testıde ıstersanırım

benımde bulantılarım azaldı canım kasıklarım ve belım agrıyo ıkı gundur yarın ense ölcumu ıcın gıdecem ıkılı testıde ıstersanırım

o bel ağrıları bende de başladı özellikle sabah kalkarken,
biz yaptırdık sonuçlar iyi geldi şükür.
ama benim D vitaminim çok düşük çıkmış devit damla kullanıyorum

Ben de en sonunda araniza katilabildim... butun anne adaylarinin hamilelikleri guzel gecsin, dogacak evlatlari hayirli olsun insallah...:) yarin uclu test icin doktora gidiyoruz, cok heyecanliyim, 1 aylik bekleyis sonunda gorus gunu geldi... yarin cinsiyeti (gosterirse) belli olacak insallah, 18. Haftaya giriyorum... Insan cinsiyeti ogrenince gidip birseyler almaya baslayasi geliyor gibi, merak ediyorum siz alisveris zamani icin hangi haftalari dusunuyorsunuz acaba!?

benim bebeğimin cinsiyeti dünki kontrolde değişti.bir ay boyunca karnımı kızım diye seviyodum meğerse içinde bir erkek varmış :)

benim bebeğimin cinsiyeti dünki kontrolde değişti.bir ay boyunca karnımı kızım diye seviyodum meğerse içinde bir erkek varmış :)

canım cok erken söyluyolar bazı hekımler sonra degıstırıyolar bence 17 haftadan önce söylenmemelı cınsıyet neyse kız da senın oglanda saglıklı olsun ınsallah hepımızın bebıslerı :)bana 16 haftadan önce söylemem dedı ta bastan benımkıde oglanmıs .ama ben nasıp olıursa kıyafet falan almaya 20, haftadakı detaylı ultrasondan sonra baslıycam rabbım nasıp ederse ınsallah hem böylece 5, ayınıda doldurmus olur dıye dusunuyorum

benim bu bebek 2 numara.ilki kız 7 yaşında .. ikincisinin değişik olmasına sevindim doğrusu.Ama tabiki en önemlisi sağlıklı ve hayırlı evlat olmaları.Bu arada şu sıralar kiminle konuşsam hep erkek bebek bekliyor

Haziran annelerinden hiç doğum yapan yok mu? benim 40 haftam yarın doluyor ve sancım yok,eğer yarınki muayenemde 1 cm açıklık varsa suni sancı ile doğumu başlatırız dedi DR um,hepimiz için hayırlı ve sağlıklı doğumlar olsun inş:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…