- 14 Ekim 2015
- 251
- 119
- 23
- 37
- Konu Sahibi Hayaller_hayatlar
- #7.541
Amin Canım sağol öyle tabi ki yapacak birşey yok beklemekten ve dua etmekten başkacanm allah yardmn olsun dua et bolca.. hersey rabbımden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin Canım sağol öyle tabi ki yapacak birşey yok beklemekten ve dua etmekten başkacanm allah yardmn olsun dua et bolca.. hersey rabbımden
İlk Defa duydum canım ama normal olabilir adetliyken hormonlar farklılaşıyor çünkü adetin nasıl geliyor peki az ve kahverengi ise yerleşme kanaması da olabilirçok acil yardımınıza ihtiyacım var bugün adetimin 4. Günü ama normalde düzenli olan adetim bu ay 10 gün gecikti. 5 aydır çocuk deniyoruz. Bu ay ovulasyon testleri aldım ve adetimin 4. Günü ama bir deniyim dedim ve pozitif çıktı test. Yani ben adetliyken mi yumurtlıyorum ya da birkaç gün daha pozitif devam mı edicek bakarmısınız
İlk Defa duydum canım ama normal olabilir adetliyken hormonlar farklılaşıyor çünkü adetin nasıl geliyor peki az ve kahverengi ise yerleşme kanaması da olabilir
Aynı durumdayım ben de bu ay tüm tahlillerim temiz çıktı doktor rahmin olması gerekenden çok kalınlaşmış dedi folik asit yazdı ama adet oldum normalde 6 gün şiddetli süren kanama 3. Günü bitti şu an sadece kahverengi leke geliyor 4. Günüm ama 3 gün adet kanaması gibiydi o yüzden ihtimal vermiyorum gebeliğe olsa bile kimyasaldur gitmiştir zatenBildiğimiz adet kanaması vallahi :) şuan 5. Günüm bitti kanamam. Aslında normalde çok yoğun olurdu normale göre bir tık az kanamam ama yerleşme olduğunu sanmıyorum çünkü gebelik testide yaptım 3 kez negatif. Zaten nerede imkansız durum var beni bulur. He bu arada hormon tahlillerimi de geçen ay adetimin 2. Günü yaptırdım prolaktin troid herşeyim normal. Kist vs. De yok. Bakalım kanamam çok çok azdı zaten nolur nolmaz pozitif günü değerlendirdim. Bugün de test yapacağım yumurtlama testi bakalım daha koyu pozitif mi olacak
evet canım adet öncesaide kalınlaşıyormuş doktorumda bunu dedi zaten ama biraz fazla kalınlaşmış dedi tabii her ay muayene etmediğim için belki senin normalin budur bilemeyiz ben genel konuşuyorum diye açıklamada yaptı demekki normalim buymuş anlamış olduk :)Önemli olan sağlıksal bir sorunumuzun olmaması. İllaki olacak bu bebişler yani :) rahim kalınlaşması adet döneminin geldiğinin belirtisi. Ama aynı zamanda gebelik belirtiside. Bana da doktor rahmin kalınlaşmış gebelik olabilir mi ? Demişti birkez ama ozamanlar çocuk düşünmüyordum. Bilseydim böyle hemen olmayacağını beklermiydim :)) kısmet artık bakalım belki bende kimyasal bir şeyler yaşadım ve hormon ondan yükseldi. Ama hcg de pozitif çıkardı ozamanda. Bakalım ilerleyen günlerde lh testi neler diyecek bana
Pozitif değil canım negatif testlerinDün bahsetmiştim okuyanlar bilirler , adetimin 4. Gün Lh testi pozitif çıkmıştı. Bugün 5. Günüm leke şeklinde adetim çok çok az devam ediyor test bugün de pozitif. Kafam iyice karıştı. Ama sanırım yumurtlama gününü göstermesi için çok koyu olması gerekiyordu diğmi
T ve c nin ya aynı koyulukta ya da t nin daha koyu olması gerekiyor canım ovulasyon testinde çift çizgi hep çıkar zaten çünkü lh hormonu hep var sadece yumurtlama zamanı artıyorDaha koyu mu olması gerekiyor pozitif için anlayamadım. İncelediğim testlerde yumurtlama olmayan günlerde tek çizgi çıkmış hep
uzgunum buayda olmadı hatta dun progesterona baktırdım cok dusuk cıktı 2,7 yanı bu ay yumurtlamamısım 21 temmuzda adet olcamBenim 28 haziran ama gecikme olabilir 2,3aydir gun degisikligi oluyor. . İnsallah hepimiz bebiş haberleri veririz birbirimize![]()
Benim de regli geldi 4 gun gecikti hatta... galiba ben hic yumurtlamiyorumuzgunum buayda olmadı hatta dun progesterona baktırdım cok dusuk cıktı 2,7 yanı bu ay yumurtlamamısım 21 temmuzda adet olcam