TEMMUZ HAMİŞLERİ 🌸🤰🏼

Kuruma çizgisi gibi duruyor canım sende pcos var mı
IMG_7668.webp

Değerim böyle çıktı normal mi

Merhaba anneler aranızda days doctor erken gebelik kullanan var mı ? Bugün onunla silik pozitif gördüm ama internet çoğu yerde yanlış pozitif verdiği yazıyor ( yani kullanıcı yorumları )

Merhaba herkese 5.5 senelik evliyim hikayemi özetlemek gerekirse bir tane ikiz erken doğumum var 3-4 tanede kimyasal. Mayıs ayında tüp bebek tedavim negatif oldu birkaç ay ara vermek istedim tedaviye. Bat uygulamaya göre 13 temmuz gösteriyor bende pco var hormonlarım falan hepsi normal sadece ultrasonda pco görünümü var yumurtalarım ya geç büyüyor yada hiç büyümüyor. Eşimde bir sorun yok çok şükür.

Bu testi dün gece yaptım hafif bir şeyler görünüyor çıplak gözle daha net rengide hafif pembe ama testlere pek güven olmadığı için çok umutlanmıyorum
IMG_8687.webp
IMG_8686.webp

Kızlar selam yumurtlama 23 Haziran 5 temmuzda sabah pembeli kahveli iç çamaşırda lekeler gördüm ardından gelmedi zaten ama birkaçtır farkediyorum peçeteye pembelikler geliyo ola ki 5 temmuzdaki yerleşmeyse bu peçeteye gelen pembelik normal mi ya da gebelik yoksa bunlar neden oluyor tedirgin oldum açıkçası

Merhaba kızlar,
Bat 25 haziran
Bitiş 28 haziran
3 gündür ovülasyon testinde pik görüyorum bu normal mi ?

Eklentiler

• IMG_6182.webp
    IMG_6182.webp
    53,2 KB · Görüntüleme: 13
  • IMG_6181.webp
    IMG_6181.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 12
Kızlar size bir sorum var lütfen yardımcı olun bana ,
Nerden başlayacağımı bilmiyorum ama şöyle söyliyim 10 Haziran'da regl oldum ve 3. Günü klomen kullandım günde 2 tane 5 gün olmak üzere ama Dr kontrolü olmadan kendim kullandım ondan sonra ovu takibi yapmadım ama adetime 10 güne yakın kala kasıklarım belim ve göğüslerim ağrımaya başladım dedim herhalde adet olacam sonra bu ayın 10 nu adet tarihimken ayın 8 inde gece çok fazla ağrım oldu WC gittiğim de açık kırmızı sulu lekem vardı dedim adet oldum gene olmadı diye üzüldüm ertesi günü yani ayın 9 unda ağrım daha azdı ara ara gelen ağrılar vardı ama kanamamda aynı şekilde sulu ve açık kırmızıydı ama ne leke nede çoktu azdı gene ayın 10 unda lekeye döndü dedim kesildi duş alacam ama anlam veremedim ondan sonra 11 inde leke şeklinde devam etti ama rengi koyu olmadı hiç 12 de de bitti sadece silince geliyordu 13 de de kahverengi ye döndü ve sadece silince gelen lekeydi akşam doğru ve akşam açık pemde ama çok çok az silince gelen bi leke kesildi kesilecek şeklinde ve sadece kasıklarımdan bacağımın damarı çekilir gibi ağrı hissediyorum az her iki tarafta ayrı ayrı ara ara oluyor göğüslerim ağrımıyor artık ama ağırlaşmış gibi çok ve eğer o adetse adetim sökülmedi mi adet değilse yerleşme olabilir mi yerleşme nasıl oluyor bilmiyorum ben ve form da okudum ovu ile gebeliği öğrenenler varmış bende 11 de yaptım ikinci cizgi netti dünde aynı şekilde ne kadar doğru bilmiyorum ve elimde gebelik testi yok anca pazartesi alabilirim ovu testi resmine bakma isteyen olursa eklerim lütfen bana bir şey söyleyin çok uzun oldu ama tüm süreci yazmak istedim yanıltıcı olmaması adına

Back
X