- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
- Konu Sahibi PembeHelvam
-
Canim benimde 4 folikülümmvardiii,, ve suan kizim karsimda yemek yiyooArkadaşlar bugün moralim bozuldu biraz.3 gün gonal f 300 ve 2 gün 375 sonrası kontrole gittim ve sadece 4-5 folikül oluşmuş.Bu sayı tüp bebek için çok az değil mi?Bugün tedavime merional ve orgalutran da eklendi 3 e çıktı iğneler...bu saatten sonra daha fazla folikül gelişir mi ki?Bu kadar az folikülle şansım çok düşük gibi geliyor bana
Çok teşekkür ederim moral oldunuz..forumlarda filan okuyorum hep 8-10 folikül toplandı vs yazıyor herkes evet over rezervim düşük de bu kadar ilaç da mı faydasız diye üzüldüm..Dediğiniz gibi inşallah kalitelidir ve döllenir yumurtalar...az olsun temiz olsun
Canim hosgeldin aramiza.. ilk sayfamizda listemizi görmüssündür.. istersen senide ekleyebiliriz?Hepinize merhaba kızlar,ben de Haziran ayında ilk tüp bebek macerama başladım,iğnelerde 6. Günüm,bu arada herkesin tedavisi hayırlı olsun,hepimizin kucagı dolsun inşallah..
canim sonradan arkadan gelen yumurtalar da oluyor. benim de ultrasonda doktor hep 5-6 tane sayar birakirdi ama opu da 11 tane yum toplandi. senin de öyle olur insallahArkadaşlar bugün moralim bozuldu biraz.3 gün gonal f 300 ve 2 gün 375 sonrası kontrole gittim ve sadece 4-5 folikül oluşmuş.Bu sayı tüp bebek için çok az değil mi?Bugün tedavime merional ve orgalutran da eklendi 3 e çıktı iğneler...bu saatten sonra daha fazla folikül gelişir mi ki?Bu kadar az folikülle şansım çok düşük gibi geliyor bana
canim cok güzel olmus ellerine saglik... benim tedavi uzun protokol ama taze mi olcak dondurulmus mu henüz belli değil!!!RABBİMİN İZNİYLE HEPİMİZ ANNE OLACAĞIZ!!!
Kûn feyekûn
(Kün, “Ol” demektir. “Emr-i kün feyekün”, “Allah’ın yaratmayı dilediği şeye, “ol” diye emretmesi ve böylece onun varlık sahasına çıkması” demektir)
HAZiRAN 2017 AYINDA TÜP BEBEK MACERASINA BAŞLAYANLAR
PembeHelvam
Yas: 31
Deneme: 2. Deneme (1 kizi var tüp bebek)
Sebep: AMH düsük
Merkez-Doktor: Yurtdisi
Tedavi Özellikleri:
ShinSeGi
Yas:28
Kacinci deneme: 3. deneme
Sebep:cikolata kisti
Merkez-Doktor: izmir medicalpark
Tedavi Özellikleri:
@yagmurcuk80
Yas: 37
Deneme: 3. Deneme (1 kizi var tüp bebek)
Sebep: cikolata kisti
Merkez-Doktor:
Tedavi Özellikleri:
H Hope01
Yas:29 yaş
Sebep:AMH düsük
Deneme: 1.ivf denemesi
Merkez-Doktor:
Tedavi Özellikleri:
@guneskaya0101
Yas: 33
Denem:2. Deneme
Merkez-Doktor:
Tedavi Özellikleri:
TRANSFERDEN SONRA DIKKATE ALINMASI GEREKENLER:
- BOL SU
- Ilk 3 gün istirahat (özellikle agir kaldirmamak, temizlik ilaclarindan uzak durmak)
- Bol protein
- Kabak cekirdegi yemek
- Stresten uzak durma
- Güzel düsünmek("ben insallah hamileyim" demek :) )
Tesekkürler canimmmmmm..canim cok güzel olmus ellerine saglik... benim tedavi uzun protokol ama taze mi olcak dondurulmus mu henüz belli değil
benim de ilk kontrol yarin bakalim yumisler ne durumdaTesekkürler canimmmmmm..
Tamam canimcim..
heyecan dorukta
Kacinci igne günündesin canim?benim de ilk kontrol yarin bakalim yumisler ne durumda
bugün 4. gündü cnmKacinci igne günündesin canim?
5 gün fark var aramizda canim..bugün 4. gündü cnm
Hepinize merhaba kızlar,ben de Haziran ayında ilk tüp bebek macerama başladım,iğnelerde 6. Günüm,bu arada herkesin tedavisi hayırlı olsun,hepimizin kucagı dolsun inşallah..
Canim hosgeldin aramiza.. ilk sayfamizda listemizi görmüssündür.. istersen senide ekleyebiliriz?yas kacinci deneme sorun neydi sizde?
Hoşbuldum,teşekkür ederim.Ben tedavi gördüğümü 2 arkadaşım hariç kimseye söylemediğim için yazılanları okumak bile moral oluyor açıkçası..listeye eklenmek isterim tabi ki;33 yaşındayım,2 negatif aşılama sonrası ilk tüp bebek denemem,bende pko var eşimde de ileri hareketlilik ve morfoloji hep "0" maalesef ama umudumu kaybetmiyorum zamanı geldiğinde hepimiz mucizelerimize kavuşacağız inşallah..
Merhaba,hayırlı olsun tedaviniz..Sizinle aynı gündeyiz tedavide..şansımız bol olsun...
Asla kaybetme... rabbim nelere kadir.. ne mucizeler görüyoruz.. nerde olucaksin tedavini canim?kontrole gittin mi hic canim? Yumoslar ne durumda
Aynen sadece şu forumda bile ne hikayeler var o yüzden moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.İzmir 9 Eylül Ünv Hast gidiyorum,yarın 2. Kontrolüm var,bende pko olduğu için çok yumurtam büyüyor şu anda bile karnım şiş ama önemli olan kalitesiymiş,nasip bakalım
OHSS olmamaya dikkat et canim... bunun icin bol protein ve su tüket.. gelismelerden haberdar et bizide olurmu
beni de ekleyin listeye:)!!!RABBİMİN İZNİYLE HEPİMİZ ANNE OLACAĞIZ!!!
Kûn feyekûn
(Kün, “Ol” demektir. “Emr-i kün feyekün”, “Allah’ın yaratmayı dilediği şeye, “ol” diye emretmesi ve böylece onun varlık sahasına çıkması” demektir)
HAZiRAN 2017 AYINDA TÜP BEBEK MACERASINA BAŞLAYANLAR
PembeHelvam
Yas: 31
Deneme: 2. Deneme (1 kizi var tüp bebek)
Sebep: AMH düsük
Merkez-Doktor: Yurtdisi
Tedavi Özellikleri:
ShinSeGi
Yas:28
Kacinci deneme: 3. deneme
Sebep:cikolata kisti
Merkez-Doktor: izmir medicalpark
Tedavi Özellikleri:
@yagmurcuk80
Yas: 37
Deneme: 3. Deneme (1 kizi var tüp bebek)
Sebep: cikolata kisti
Merkez-Doktor:
Tedavi Özellikleri:
H Hope01
Yas:29 yaş
Deneme: 1.ivf denemesi
Merkez-Doktor:
Tedavi Özellikleri:
@guneskaya0101
Denem:2. Deneme
Merkez-Doktor:
Tedavi Özellikleri:
F Fellicita
Deneme: 1. Deneme
Sebep: PKO/morfoloji
Merkez-Doktor: Izmir - 9 Eylül Uni.
Tedavi Özellikleri:
TRANSFERDEN SONRA DIKKATE ALINMASI GEREKENLER:
- BOL SU
- Ilk 3 gün istirahat (özellikle agir kaldirmamak, temizlik ilaclarindan uzak durmak)
- Bol protein
- Kabak cekirdegi yemek
- Stresten uzak durma
- Güzel düsünmek("ben insallah hamileyim" demek :) )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?