inşallah canım inşallah benim 3 bebeğim olcak insallah hqmile kalmisimdir bu ay :')) ama kışın dogurcaz yaa oxor olcak gerçi ev kalorifer li ama genede
inşallah ay bi olsunda kışa çoktan razıyım ben :26: adetin ne zaman
evet canım 3. denemem olucak hormon testi yaptırdım
fsh lh tsh e2ye bakıldı .ama bisey çıkmadı .normal dedi doktor ovulasyon testi kullandım gecen ay ama çift çizgili günde denedik öbür gün denemedik kısmet değilmis olmadı
bu arada soğan kürüne basladım
incir yiyorum bolbolda =) umarım hepimiz bu ay seviniriz
22sinde olmam lazim ama ben okadar bekleyemem hemen yaparim ayin 17 sinde test))))
inşallah alırsın pozitifi tabi bende
bendede pko var ilk bebeğin tedaviylemi oldu inşallah hepimiz bu ay hayırlı haberler alırız
inşallah rabbim hayırlı bebekler nasip eder :)
rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah canim bu gece senin icinde dua okucam
saol cnm bugun gttm dktora gebesın kucuk kese var dedı.. ama yanındada 6 cm kıst var dedı
insallah kötü bisey olmaz bak dualarimiz kabul oldu hamis olduk
evt rbbm kabul ettı. suanda 6 haftalıkmıs 11mm mıs.. suanda kese var baklm kendısını ne zaman gorcem kalp atıslarını duycam ınss...
bende cuma gunu doktora gittim kese var ama kendi yok cok erken dedi 5 haftalik benimki 2 hafta sonra ya randevu aldim insallah görürüz ozamsn
ıns cnm ya bn bnmkıne 6 haftalık dedı ınanamadım degerım 1000 dı.. ben mayıs 13 de adet oldum snr 18 mayısda klomene basladım mayıs 27de. 28mm ymurtam var dı solda bı yanında 22mm fln yumurta var yanı 2 yumrtam vardı. suanda 10 gun gecıkmıs halı adetımın ama 6 haftalık dedı xs anlamadm gttı..
6 haftalik dogru Cünkü benim son adetim 21 mayis 5 haftaligim ben seninki 1 hafta once benden yani 6 haftalik canim
Hm anladm cnm senn kac mm onu ogrendn mi peki... Ttlm beta n kac ??
benimki daha gozukmuyo canim dr 2 hafta sonraya randevu verdi :-(
hmmm bebıs gızlenmıs senın.. :) olsun ıns gorunur cnmmmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?