haziran ayinda gebelik planlayacak olanlar buraya :)

kirgincicekler

❤❤❤❤AzerbaYcaN❤❤❤❤
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
3.508
4.604
133
selamlar..24yasindayim 20aylik bebegim vr.ikinciyi dusunuyorum hazirn gibi.insaallah istedigim zaman fazla beklemeden olur.ben ve benim gibi tum isteyenlerin olur:) kizima kardes istiyorum :)

Benim de 1 kızım var 20 gün önce kürtaj oldum 11 haftalıktı Dr 3 ay korunma verdi inşallah Allah nasip ederse haziranda bende hamile kalmak istiyorum maşallah sana 8 yaşında kızım ben ikinciye yeni düşünmeye başladım aslında çokta ara vermemek lazım insan zaman geçtikce rahata alışınca zorlanıyor

Benim de 1 kızım var 20 gün önce kürtaj oldum 11 haftalıktı Dr 3 ay korunma verdi inşallah Allah nasip ederse haziranda bende hamile kalmak istiyorum maşallah sana 8 yaşında kızım ben ikinciye yeni düşünmeye başladım aslında çokta ara vermemek lazım insan zaman geçtikce rahata alışınca zorlanıyor
gecmiş olsun canim..bu sefer saglikli bir sekilfe gebe kalirsin insallah kucagina alirdi.evet cok ara iyi degil bence kizim cok agresiflrsiyor bazen kardrsi oluca oyun arkadasu olur hemde :) bide erkek olursa ne guzrl olur ama ilk once saglik tabikide

Back
X