Haziran ayinda hamile patlamasi yasanacak bence

beyazlim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
3.628
49
113
Almanya
Arkadaslar bence haziran ayi ugurlu gelecek ve coook hamile kalanlar olacak....

yada ben mi hüsnü kuruntu yapiyorum:26::26:

yok yokkkkkkkkkkkkkk öyle olacakkkkkkkkkk:52::49:

inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhh.
sözlerimiz dua yerine geçer umarım.ama artık sabredemiyom yaaaa.daha çok var bata ama.içim içime sığmıyo.nasıl beklicem 9 gün daha.offff ooffff...

dualaşalım kızlar

inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhh.
sözlerimiz dua yerine geçer umarım.ama artık sabredemiyom yaaaa.daha çok var bata ama.içim içime sığmıyo.nasıl beklicem 9 gün daha.offff ooffff...

dualaşalım kızlar

Sabir edecegiz ve dua edecegiz

strese yer yok o seytanin vesvelesi:50:

hadi bakalim hayirlisi

geri sayim basladi desene:52:

nasil hisediyorsun kendini var mi biseyler

ben doktor takibindeydim bu ay. 26 mayısta yumurtam çatladı, o yüzden muhtemel adet tarihim 10 haziran. 2 gündür adet sancısı gibi hafif sancılarım var ama uzun süreli değil. meraktan çatlıyorum:) 1 hafta önce b-hcg baktırdım 0.1 çıktı doğal olarak:) bakalım artacak mı??

İnşallah uğurlu gelir bu ay:) Geçen ay olmadı bu aydan çoook umutluyum. Bat ım bugündü ve hala olmadım:):):) Yarın olmazsam test yapacam inş. güzel haberler verebilirimmm:)

Bebiş istiyoruuuuuuuuummmmmmmmm:)

ben doktor takibindeydim bu ay. 26 mayısta yumurtam çatladı, o yüzden muhtemel adet tarihim 10 haziran. 2 gündür adet sancısı gibi hafif sancılarım var ama uzun süreli değil. meraktan çatlıyorum:) 1 hafta önce b-hcg baktırdım 0.1 çıktı doğal olarak:) bakalım artacak mı??

Ay Insallah canimmmmmm:52:

hayirlisiyla yüzün gülsün:16:

test ne zaman yapmayi düsünüyorsun tekrardan:26:

İnşallah uğurlu gelir bu ay:) Geçen ay olmadı bu aydan çoook umutluyum. Bat ım bugündü ve hala olmadım:):):) Yarın olmazsam test yapacam inş. güzel haberler verebilirimmm:)

Bebiş istiyoruuuuuuuuummmmmmmmm:)

Ayyyyy ben karisik duygularlayim :52::52::52::52:

heyecan var ama bosa ciksa bile üzülmiyecegim pek, ne yapalim hayirlisi ola

Ayyyyy ben karisik duygularlayim :52::52::52::52:

heyecan var ama bosa ciksa bile üzülmiyecegim pek, ne yapalim hayirlisi ola

Herşeyin hayırlısı, boşa çıkarsa demekki daha zamanı varmış diyecem ben de.

Benim heyecanım kursağımda kaldı. Adet geciktikten 1 gün sonra testte çıkmaz diyorlar arkadaşlarım, biraz daha bekleyim bari napalım:(

kızlar yumurtam çatladı şu tarihte filan diyorsunuz ben daha acemiyim de :) o takip ettiğiniz nedir? nasıl öğreniyorsunuz

cuma olabilir, bugün yapmamak için zor tuttum kendimi:18: sen ne zamandır bebek bekliyorsun? batın ne zaman?

evet biraz beklemen iyi olur:46: Insallah görürsün cifter cifter cift cizgiyi:16::nazar:

biz bir yildir istiyoruz henüz hic hamile kalmadim:31:

batim 20-22 haziran olmali:18:

kızlar yumurtam çatladı şu tarihte filan diyorsunuz ben daha acemiyim de :) o takip ettiğiniz nedir? nasıl öğreniyorsunuz

canim hani yumurtluyorsun ya yumurtaligindan her iki adetin ortasinda

yani mesela 28 gün olan bir siklüste 14. gün civari yumurtlaniyor

ve bu yumurtlamadan 4-5 gün önce cinsel beraberlikten ve galiba 2 gün kadar sonrasinda hamile kalabilirsin

yani öncesinde dedigim söyle ki,erkegin spermi vajinada 4-5 gün canli kalabiliyor

ne zaman yumurtladigini belirlemek icin cesitli yöntemler var istersen nete bak bi

Back
X