- 22 Haziran 2021
- 86
- 47
- 3
- 31
- Konu Sahibi DenizDestan
-
Canım kanamamasi için enjektörü batirdigin gibi çek. Kan geliyorsa boşaltma dozu. Ayrıca göbeğin 3 parmak ötesinde yapmalısınkarindan igne vurulurken hep kanatiyorum ne yapmam lazim
3 parmak geriden yapiyorum siviyi bosaltiyorum igneyi geri cekdigimde oyle bi kan bosaliyorki neyi yanlis yaptigimi anlamiyorumCanım kanamamasi için enjektörü batirdigin gibi çek. Kan geliyorsa boşaltma dozu. Ayrıca göbeğin 3 parmak ötesinde yapmalısın
İlk basta catlamamasi icin igne veriliyor bildigim kadariyla sonra catlatmak icin buda herhalde 25-26 hazirani bulurBenim yumurtlama günüm 26 Haziran. Daha doktora gitmedim . Sizce doktor çatlatma iğnesini hangi gün yapar?
Canim 1 yil olacak bu ay bebek deneyeli henuz daha olumlu sonuç alamadık bakalim bu ay 24 haziran batİnşallah canım . Sen de bu ay mı hazırlanıyorsun? Hangi aşamadasn?
Merhaba benim de bugün 11.günüm:)Selam kızlar şuan adetimin 11. Günü.
yumurta takibi yapıp hamilelik planlayacagim. Haziranda plan yapanlar bu post altında birlikte heyecan ve tecrübelerimizi paylaşalım.
Test yaptın mi cnaim. Neyi bekliyorsun meraktan ölmüştum ben hwralde. :)Merhaba bende haziran ayında gebelik planlıyordum bat 24 şimdi adetim4 gün gecikti
Melek hangi aşamadasin. Ben gece çatlatma iğnemi oldum.Merhaba benim de bugün 11.günüm:)
Test yaptım canımTest yaptın mi cnaim. Neyi bekliyorsun meraktan ölmüştum ben hwralde. :)
Selam canım dün baya koyuluk gördüm . İş çıkışı tekrarlayacağım yumurtlama testini . Değerlendireceğiz . Ya sen?Melek hangi aşamadasin. Ben gece çatlatma iğnemi oldum.
Güzel haberlerini bekliyoruzTest yaptım canımikinci çizgi çok silik çıktı ögleden sonra kan vermeye gidicem inşallah
Ben dün köyü iki çizgi gördüm ovulasyonda. Bugün ve yarın değerlendirecegiz. Sonra 14 gün bekleyisSelam canım dün baya koyuluk gördüm . İş çıkışı tekrarlayacağım yumurtlama testini . Değerlendireceğiz . Ya sen?
Kan verdin mi canım? Sonucunu merakla bekliyoruzTest yaptım canımikinci çizgi çok silik çıktı ögleden sonra kan vermeye gidicem inşallah
Hadiiii bakalım.. sabah yazarsın bizeKan verdik yarın sabah çıkıcak sonuçlar ama ultrasonda gözükmüyor kese doktor kanda gözükür dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?