- 3 Eylül 2020
- 93
- 64
- 38
- 38
- Konu Sahibi DenizDestan
-
Selam canım dün baya koyuluk gördüm . İş çıkışı tekrarlayacağım yumurtlama testini . Değerlendireceğiz . Ya sen?
Ben dün köyü iki çizgi gördüm ovulasyonda. Bugün ve yarın değerlendirecegiz. Sonra 14 gün hayırlı
Ben dün köyü iki çizgi gördüm ovulasyonda. Bugün ve yarın değerlendirecegiz. Sonra 14 gün bekleyis
Ben dün köyü iki çizgi gördüm ovulasyonda. Bugün ve yarın değerlendirecegiz. Sonra 14 gün bekleyis
Hayırlısı canım sagollasın sabah yazarım sizeHadiiii bakalım.. sabah yazarsın bize
Online üzerinde tahliller baktım beta hcg 129.6 yazıyor gebelik varmış canımHayırlısı canım sagollasın sabah yazarım size
Selam kızlar şuan adetimin 11. Günü.
yumurta takibi yapıp hamilelik planlayacagim. Haziranda plan yapanlar bu post altında birlikte heyecan ve tecrübelerimizi paylaşalım.
Yaklaşık 9 aylık evliyim pko hastasıyım bu aydan hiç ümidim yoktu planlı hiç bir şey yapmadım sadece doktorumun tavsiyesiyle prowomen diye bir takviye kullandım ve ummadığım anda hamile olduğumu öğrendim haftaya inşallah kalp atışını duymaya gidicez umarım bekleyen herkesin Allah kucağını doldurur sağlıklı gebelikler yaşarızSelam kızlar şuan adetimin 11. Günü.
yumurta takibi yapıp hamilelik planlayacagim. Haziranda plan yapanlar bu post altında birlikte heyecan ve tecrübelerimizi paylaşalım.
Yaklaşık 9 aylık evliyim pko hastasıyım bu aydan hiç ümidim yoktu planlı hiç bir şey yapmadım sadece doktorumun tavsiyesiyle prowomen diye bir takviye kullandım ve ummadığım anda hamile olduğumu öğrendim haftaya inşallah kalp atışını duymaya gidicez umarım bekleyen herkesin Allah kucağını doldurur sağlıklı gebelikler yCongrulations
Tebrik ederimOnline üzerinde tahliller baktım beta hcg 129.6 yazıyor gebelik varmış canım
Tebrik ederimOnline üzerinde tahliller baktım beta hcg 129.6 yazıyor gebelik varmış canım
Çok teşekkür ederimTebrik ederim
Tebrikler canım. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.. :)Yaklaşık 9 aylık evliyim pko hastasıyım bu aydan hiç ümidim yoktu planlı hiç bir şey yapmadım sadece doktorumun tavsiyesiyle prowomen diye bir takviye kullandım ve ummadığım anda hamile olduğumu öğrendim haftaya inşallah kalp atışını duymaya gidicez umarım bekleyen herkesin Allah kucağını doldurur sağlıklı gebelikler yaşarız
Melek bu ovulasyon testi mi?Şimdi yaptım bunu , C ler t ler karıştı . Noldu şimdi , birisi bana açıklayabilir mi ?
Tebrikler canım.Online üzerinde tahliller baktım beta hcg 129.6 yazıyor gebelik varmış canım
Teşekkür ederim amin inşallahTebrikler canım. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.. :)
Çok teşekkür ederim darısı gebelik isteyen tüm annelerin başınaTebrikler canım.
Evet Ovulasyon canım .Melek bu ovulasyon testi mi?
İki cicgide pik koyulukta senin yumurtlama günündü. Ben de her gün yaptım 2 gün önce piki gördüm. Değerlendirdik. Şimdi beklemedeyiz.Evet Ovulasyon canım .
Gözlünüze olsun inşallahİki cicgide pik koyulukta senin yumurtlama günündü. Ben de her gün yaptım 2 gün önce piki gördüm. Değerlendirdik. Şimdi beklemedeyiz.
Birlikte sonuç alacaz seninle galiba :)Gözlünüze olsun inşallah
İnşallah kuzuBirlikte sonuç alacaz seninle galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?